radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #360 kdy: 26. Květen 2016, 06:52:33 » |
|
Me je uplne blby sem psat  sice jsem vymenu Bmw za autobus obrecela, ale prostor je opravdu neuveritelnej  Prostor je potřeba... co máš? Mě se pořád lidi vyptávaj na dáčii, kamkoliv přijedu a jsou pejskaři, řešej prostor a motor a chtěj si ji prohlížet :-D.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Leňule :-)
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Kessy *28.11.2008
|
 |
« Odpověď #361 kdy: 26. Květen 2016, 07:00:45 » |
|
Prostor je potřeba... co máš?
Mě se pořád lidi vyptávaj na dáčii, kamkoliv přijedu a jsou pejskaři, řešej prostor a motor a chtěj si ji prohlížet :-D.
já to chápu, taky by se mi líbila, co se týče prostoru, ale chlap jí nechce ... ještě by se mi líbil VW Caddy Maxi ...
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Psi jsou ve tvarování lidí mnohem úspěšnější, než lidé ve tvarování psů." (SG)
Chery z Mokropeské zahrady *18.4.1996 +29.12.2008 Kessy *28.11.2008 MJ Final Countdown *30.9.2011 Dotty Dream Harisson *11.5.2014 Aiwo Easy Euforia *19.4.2017
pro SZ lenkarambo
|
|
|
elina
|
 |
« Odpověď #362 kdy: 26. Květen 2016, 07:08:47 » |
|
Prostor je potřeba... co máš?
Mě se pořád lidi vyptávaj na dáčii, kamkoliv přijedu a jsou pejskaři, řešej prostor a motor a chtěj si ji prohlížet :-D.
VW T5 Caravelle v prodlouzene verzi  ale zase uznavam, ze parkovani v centru velkomesta je trosku orisek  ta Dacie mi prijde dobra, ale na me trosku nekomfortni, co se tyka nejakych dalkovych cest, to bych s tim absolvovat asi nechtela  Lenule VW Caddy Maxi je dobry, jenom doporucuju je verzi Life 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #363 kdy: 26. Květen 2016, 07:11:49 » |
|
Já jsem s ní strašně spokojená. Na dražší auto bych neměla a tohle bezvadně splňuje moje požadavky. Samozřejmě že vidím rozdíl, když jedu nějakým bourákem, ale neměnila bych na úkor komfortu pro pejsky (jakože málokterý "luxusní" auto má tolik prostoru na psy si myslím).
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
koblizenka
|
 |
« Odpověď #364 kdy: 26. Květen 2016, 07:41:52 » |
|
Taky máme Dacii Logan. Jako levnější psí a rodinné auto je super. Já k tomu mám čerstvě ještě jako poposouvadlo po okolí starší Hyundai Getz, tam vozím psy jednoduše volně v kufru, jsou rádi, že si tam oba lehnou  Ale Logana mám strach řídit. V Loganu jsou buď na volno nebo pokud vezeme věci, tak oba v jedné kleci
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #365 kdy: 26. Květen 2016, 07:55:19 » |
|
Taky máme Dacii Logan. Jako levnější psí a rodinné auto je super. Já k tomu mám čerstvě ještě jako poposouvadlo po okolí starší Hyundai Getz, tam vozím psy jednoduše volně v kufru, jsou rádi, že si tam oba lehnou  Ale Logana mám strach řídit. V Loganu jsou buď na volno nebo pokud vezeme věci, tak oba v jedné kleci Proč? 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
IwanaR
|
 |
« Odpověď #366 kdy: 26. Květen 2016, 08:00:03 » |
|
My koupili loni Dacii Lodgy a nemůžeme si vynachválit, i naše cesta do Skandinávie přes 10 tis km bez problémů a i pohodlná je jak pro nás tak pro pejsky. S ní bych si dovolila mít třetího psa hned, ale nechci to uspěchat...
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
IwanaR
|
 |
« Odpověď #367 kdy: 26. Květen 2016, 08:03:32 » |
|
Taky máme Dacii Logan. Jako levnější psí a rodinné auto je super. Já k tomu mám čerstvě ještě jako poposouvadlo po okolí starší Hyundai Getz, tam vozím psy jednoduše volně v kufru, jsou rádi, že si tam oba lehnou  Ale Logana mám strach řídit. V Loganu jsou buď na volno nebo pokud vezeme věci, tak oba v jedné kleci Měla jsem před Dacii Peugeot 307, malé vozítko teď Punto a upřímně vždy jsem říkala, že jedině malé auto, ale s velkým se mi jezdí o moooc lépe. Takže s Puntem jezdí chlap a já s Dachnou ;-)
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
koblizenka
|
 |
« Odpověď #368 kdy: 26. Květen 2016, 08:07:53 » |
|
Proč? Protože mám pocit, že z něj blbě vidím  Neřídila jsem 10 let, odježděnou jsem měla jen autoškolu. Letos mě druhé těhoteství a muž dokopali znovu do autoškoly na kondiční jízdy, takže jsem momentálně ráda, že jezdím aspoň nějak  Mě navíc nějak uklidňuje i vědomí toho, že to není naše hlavní auto, které bych pomlátila. Tohle už nějaký ten šrám má. A taky neumím parkovat  Prcka narvu všude
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Adéla
CACIB

Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #369 kdy: 26. Květen 2016, 10:57:32 » |
|
Díky holky! Adél, pls kontakt na firmu?
http://www.box4dogs.eu/
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ WhiteWolf
|
|
|
elina
|
 |
« Odpověď #370 kdy: 26. Květen 2016, 11:16:31 » |
|
Já jsem s ní strašně spokojená. Na dražší auto bych neměla a tohle bezvadně splňuje moje požadavky. Samozřejmě že vidím rozdíl, když jedu nějakým bourákem, ale neměnila bych na úkor komfortu pro pejsky (jakože málokterý "luxusní" auto má tolik prostoru na psy si myslím).
Me to stalo 277000  misto tohohle novyho bych si radsi koupila chatu  a co se tyka prostoru, tak nakladovy prostor pri zachovani 5 mist k sezeni ma na delku cca 2 metry (mam tam totiz matraci na spani )  pri poctu 8 sedadel mam porad na delku, sirku i vysku vetsi kufr nez jakekoliv osobni auto. Jedina nevyhoda, ze proste jezdis s "dodavkou", ale co se tyka ovladatelnosti, tak je velmi snadna 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kristýnka
Dogus Maximus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #371 kdy: 26. Květen 2016, 11:34:47 » |
|
Já teda vždy radši preferovala psi na volno v kufru se mříží. Ted jak mám superba, tak tam mají všichni místa tři zadky  V těch vestavěných klecích mi přišlo, že mají ty větší psi fakt málo místa. Sunny je třeba zvyklá se vyvalit na bok a to si myslím, že tam by nedala. Borderky bych tam klidně šoupla Ale ta klec, jak tu popisovala Radecha na to větrání kufru se mi taky strašně líbí, má ji i Scotáková a je to strašně praktický  Jinak asi bych to na tvém místě řešila tak, jak psala Lenka - malinu v kennele/kleci v kufru, vedle Morduš na volno a na sedačkách Báču  )
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ Kristyna Havova
|
|
|
BarunkaT
|
 |
« Odpověď #372 kdy: 26. Květen 2016, 16:23:34 » |
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #373 kdy: 26. Květen 2016, 16:27:07 » |
|
Asi zkusím poptat to co ma Adél a uvidím :-).
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
bodlinka
Ultra Super pes

Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #374 kdy: 07. červenec 2016, 18:45:48 » |
|
Nevim, kam s dotazem. Tak treba sem. Hledame vetsi auto, kam by se do kufru vesla klec na psy a vsechna bagaz. Kdyz najdu vetsi auto, tak pak se stejne vyrabeji klece na psy pres cely kufr a misto na veci zadne. To bx bylo z blata do louze. Takze muj dotaz zni, jak to jde udelat, abych mela veci a psy v aute? Pamatuje si nekdo, co mela Misa Konculova za znacku auta? To jeji mk prislo obri. Myslela jsem, ze to byl sharan, ale nevim, jestli to byl on. Diky moc vsrm Karavela mi doma neprosla! 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|