agnes78
Třída dorostu
Pohlaví: 
|
 |
« kdy: 16. červen 2008, 08:32:34 » |
|
Ahoj chtěla jsem se zeptat zda máte někdo takovýho labužníka jako já.... Summer se od mala hrozně ráda láduje bahnem..a to jako tak,že priběhne k nějaký výživný zabahněný kaluži a ukousne si to jako by to byla minimalně čokoláda Milka... to že pak druhý den by její bobky mohly soutěžit s váhou i se sloníma asi nemusim rozvádět hi... je něco co by mohlo poukazovat na jiný problém než to co víme že bullíci jsou opravdu prasátka nejen vzhledem..  ...haha
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
MichaelaMik
CACIB

Pohlaví: 
Endy&Lara
|
 |
« Odpověď #2 kdy: 16. červen 2008, 09:51:11 » |
|
Některé štěndo se láduje smradlavým eee a některé bahnem, každé si najde oblibu v něčem jiném. Dle mého je to zlozvyk, takže dle toho taky postupovat, pokud jinak prospívá, nemyslím si, že by baštění bahna mělo za následek nějakou zdravotní indispozici. Jak se bude blížit k bahnu - fuj - a odlákat na něco lepšího u paničky ...takhle jsem malou naučila spolehlivě nepít z kaluží, protože se občas hnala k takovým stoletým tůňkám...brr
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 16. červen 2008, 10:45:32 » |
|
plasátkoooo
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
agnes78
Třída dorostu
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 16. červen 2008, 14:49:42 » |
|
jeee tuhle fotku neznam chi.....ale ano tohle je to pjasáátko....mé milované hi
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
yndiC
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Kerrinka *7.5.2007
|
 |
« Odpověď #5 kdy: 16. červen 2008, 16:14:54 » |
|
To je ten tvůj pinďa?To už takhle Summer vyrostla?Je krásná.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 16. červen 2008, 16:18:24 » |
|
To je jak jste ted byly u me na hodine, ve stredu?
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #7 kdy: 16. červen 2008, 16:27:33 » |
|
Jinak jsem koukala, ze Kobzanova ma hodne podobnou bulindu.(na flexine  ) Summer je samozrejme krasnejsi!!!  Ale zpatky k tomu bahnu... normalne ji to zakazuj, stejne jako kdyby ti zrala treba hovno, zkusit dobehnout, treba dupnout, placnout... proste aby mela jasno ze to ne-e. Ale osobne si myslim, ze ji to prejde. Obe moje pejsy jako maly zraly kaminky a hlinu, zakazovala jsem a prestaly. 
|
|
« Poslední změna: 16. červen 2008, 17:20:50 od Barunka »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Alča, Abby a Easy
Strážný Pes
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Abby *20.12.2005 Easy *18.6.2008 Noisy *18.11.2012
|
 |
« Odpověď #9 kdy: 16. červen 2008, 17:23:38 » |
|
Jinak jsem koukala, ze Kobzanova ma hodne podobnou bulindu.(na flexine  ) Kobzanová objednává v HafBU  Ale jinak, na flexi nevidím nic špatnýho, sama ji používám na smíchově kolem radlický a jak sem spokojená, že mi ten rapl nikam nevběhne a Abča nemusí ťapat metr kolem mě
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #10 kdy: 16. červen 2008, 20:38:44 » |
|
No ja si myslim, ze flexi ku*vi psy.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MichaelaMik
CACIB

Pohlaví: 
Endy&Lara
|
 |
« Odpověď #11 kdy: 17. červen 2008, 07:20:16 » |
|
Se to vedle trochu ztratilo za dalšími příspěvky, tak pokud si neviděla tak link zde http://andrewvalasskehory.rajce.idnes.cz/Hafbo-stenda/
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MichaelaMik
CACIB

Pohlaví: 
Endy&Lara
|
 |
« Odpověď #12 kdy: 17. červen 2008, 07:22:23 » |
|
No ja si myslim, ze flexi ku*vi psy.
Ku*ví, ku*ví .-))) Sama to vidím u malé, měla krátké vodítko, to se potom pohřbilo a nebylo jiné než flexina. Za týden na flexině přestala chodit spořádaně na krátkém vodítku, táhla a lítala ze strany na stranu. Flexi dělá dojem volnosti a pes neví, kde jsou ty hranice, pokud není neustále na plnou délku flexiny. Nezatracuji její použití, ale s mírou a ne JENOM flexi
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
katka04
Host
|
 |
« Odpověď #13 kdy: 17. červen 2008, 07:54:04 » |
|
Ku*ví, ku*ví .-))) Sama to vidím u malé, měla krátké vodítko, to se potom pohřbilo a nebylo jiné než flexina. Za týden na flexině přestala chodit spořádaně na krátkém vodítku, táhla a lítala ze strany na stranu. Flexi dělá dojem volnosti a pes neví, kde jsou ty hranice, pokud není neustále na plnou délku flexiny. Nezatracuji její použití, ale s mírou a ne JENOM flexi
Já teda střídám jak normální vodítko tak flexi. Jenom teda Denysovi, protože když si vemu oba psy na procházku nemůžu mít oba na krátko. Denýsek už přesně pozná kdy se de na kterém a dokonce i na uvolněném lanku se snaží šlapat u nohy. Fakt je, že sem takle vyřešila toho menšího a tím i silou lépe ovladatelnýho psa. Lokimu bych si todle netroufla, protože občas potřebuju škubnout a na normálním vodítku to de prostě líp
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #14 kdy: 17. červen 2008, 08:23:26 » |
|
Já teda střídám jak normální vodítko tak flexi. Jenom teda Denysovi, protože když si vemu oba psy na procházku nemůžu mít oba na krátko. Denýsek už přesně pozná kdy se de na kterém a dokonce i na uvolněném lanku se snaží šlapat u nohy. Fakt je, že sem takle vyřešila toho menšího a tím i silou lépe ovladatelnýho psa. Lokimu bych si todle netroufla, protože občas potřebuju škubnout a na normálním vodítku to de prostě líp
Proč bys nemohla mít oba na krátko?
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|