iwule
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Kytka a Kolouch
|
 |
« Odpověď #150 kdy: 26. červenec 2010, 12:32:52 » |
|
Wow tak to musim mít  !  tentokrát se jim PPČ docela vydařil. samej stafbulík 
|
|
|
Zaznamenáno
|
Bígl není hůř ovladatelný, jen páníček se při jeho výcviku hůře ovládá
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #151 kdy: 26. červenec 2010, 13:07:00 » |
|
Já mam PPČ ráda. Sice tam skoro s nikym a ničim nesouhlasim, ale ráda to čtu  ...
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
iwule
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Kytka a Kolouch
|
 |
« Odpověď #152 kdy: 26. červenec 2010, 13:26:24 » |
|
Já mam PPČ ráda. Sice tam skoro s nikym a ničim nesouhlasim, ale ráda to čtu  ... tak to já si většinou v každym časopisu něco najdu. ale je fakt že ppč kupuju až když mam přečtený psí sporty a kusy. 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
mallos
|
 |
« Odpověď #153 kdy: 26. červenec 2010, 18:25:07 » |
|
to jsme na tom stejně  navíc v CC je ta hnědá rýže že  jako, ze hneda ryze je horsi nez bila?
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Lucietka
Host
|
 |
« Odpověď #154 kdy: 26. červenec 2010, 20:43:28 » |
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
iwule
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Kytka a Kolouch
|
 |
« Odpověď #155 kdy: 27. červenec 2010, 11:07:29 » |
|
mě se moc líbí fotka na stránce o tý právničině, jak má ty brejle  viď takovej pan profesor, ňuňavý
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Monky
Třída mladých

|
 |
« Odpověď #156 kdy: 02. Srpen 2010, 15:36:15 » |
|
jako, ze hneda ryze je horsi nez bila?
Cetla jsem to taky...to je docela nařez..Odborníci...Asi si obarvím rýži na hnědo a budu jí dávat psovi jako hlavní jídlo 3x denně, ideální ne? 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
mallos
|
 |
« Odpověď #157 kdy: 02. Srpen 2010, 19:35:19 » |
|
Cetla jsem to taky...to je docela nařez..Odborníci...Asi si obarvím rýži na hnědo a budu jí dávat psovi jako hlavní jídlo 3x denně, ideální ne?  ja to necetl, takze presne nevim o co jde...
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #158 kdy: 02. Srpen 2010, 20:38:43 » |
|
Já nedávno někde četla, že dost lidí odrazuje od Brit CAREu tahle "nenásilná forma reklamy" na fórech a hned sem věděla, vo čem je řeč  ...
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Rusty (04-17) Franco (5.10.07) Tony (23.9.17)
|
 |
« Odpověď #159 kdy: 03. Srpen 2010, 06:44:14 » |
|
Mě to neodradí, jelikož dám na vlastní zkušenosti. To co sedí a prospívá konkrétně mým psům.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
mallos
|
 |
« Odpověď #160 kdy: 03. Srpen 2010, 09:41:15 » |
|
Mě to neodradí, jelikož dám na vlastní zkušenosti. To co sedí a prospívá konkrétně mým psům.
ano, pokud je ti jedno, ze tam neni skoro zadny maso, jsou tam vedlejsi produkty (to muze byt cokoliv) a suroviny jsou pochybneho puvodu, pak je to v poradku. mojim kriteriem neni jen, jak psi prospivaji, ale take co granule obsahuji. chces mi rict, ze kdyz budou prospivat po chapi, ze je tim budes krmit?
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
iwule
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Kytka a Kolouch
|
 |
« Odpověď #161 kdy: 03. Srpen 2010, 09:46:53 » |
|
ano, pokud je ti jedno, ze tam neni skoro zadny maso, jsou tam vedlejsi produkty (to muze byt cokoliv) a suroviny jsou pochybneho puvodu, pak je to v poradku. mojim kriteriem neni jen, jak psi prospivaji, ale take co granule obsahuji. chces mi rict, ze kdyz budou prospivat po chapi, ze je tim budes krmit?
prosím vysvětlení
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #162 kdy: 03. Srpen 2010, 10:43:10 » |
|
... a jak podávané "jídlo" snáší. Syrové a sušené maso mi blijou (či mají hrozné průjmy a následné rychle hubnutí) a po většině granulí (a ty "pravé" jsme hledali 2 roky) měl starší pes stále průjmy, hubnul, nežral... Takže ano v tomto případě mi to nevadí, jelikož mi pes alespoň nechcípne hlady či na podvýživu dřív než si na jinou stravu zvykne.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
petrb
Dogus Maximus
Víc než kámoš...
|
 |
« Odpověď #163 kdy: 03. Srpen 2010, 11:55:43 » |
|
¨ Já, byť se mě to netýká, bych krmila čímkoliv, na čom pes prospívá - tedy je zdráv a vesel, zdravá srst, bobky, kůže, voči, uši, zuby, krevní testy... Jsou i tací, kteří jsou na Chappi (i pofidérnějších modelech) a žijou ve zdraví a pohodě tak dlouho, že slintám. Včera jsem potkala u Vltavy pána s šarpejkou. Řikal: pani, to je fenka, vona je hodná, je už stará, bude jí 15, ale každej si myslí, že je to pomalu štně, my jí totiž kvalitně krmíme - měla K9tku a teď má pedigree. Celkem jsem mu záviděla se svýma bio modelama a superprémiovkama a pokusama vo barf, páč jsem spěchala na veterinu pro další dávku atb a betaglukanu...
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #164 kdy: 03. Srpen 2010, 12:27:02 » |
|
¨
Já, byť se mě to netýká, bych krmila čímkoliv, na čom pes prospívá - tedy je zdráv a vesel, zdravá srst, bobky, kůže, voči, uši, zuby, krevní testy...
Jsou i tací, kteří jsou na Chappi (i pofidérnějších modelech) a žijou ve zdraví a pohodě tak dlouho, že slintám.
Včera jsem potkala u Vltavy pána s šarpejkou. Řikal: pani, to je fenka, vona je hodná, je už stará, bude jí 15, ale každej si myslí, že je to pomalu štně, my jí totiž kvalitně krmíme - měla K9tku a teď má pedigree.
Celkem jsem mu záviděla se svýma bio modelama a superprémiovkama a pokusama vo barf, páč jsem spěchala na veterinu pro další dávku atb a betaglukanu...
JJ
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|