mabian
|
 |
« Odpověď #435 kdy: 15. červenec 2011, 12:42:54 » |
|
jen tak pro pobavení  dneska mi ségra volala, že planuje štěnda- bez pp, bez testu atd  no tak já se do ní pustila a zasypala ji argumentama a fakt ji teda nešetřila  no a v tu chvíli vyjekla a že asi musí  asi je právě na cestě do porodnice  to jsem ji teda pěkně vytočila  naštěstí teda už pár dmnů přenáší  a já už jen doufám, že s příchodem malýho mimča zapomene na tu demenci s množením 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
elina
|
 |
« Odpověď #436 kdy: 15. červenec 2011, 13:18:55 » |
|
jen tak pro pobavení  dneska mi ségra volala, že planuje štěnda- bez pp, bez testu atd  no tak já se do ní pustila a zasypala ji argumentama a fakt ji teda nešetřila  no a v tu chvíli vyjekla a že asi musí  asi je právě na cestě do porodnice  to jsem ji teda pěkně vytočila  naštěstí teda už pár dmnů přenáší  a já už jen doufám, že s příchodem malýho mimča zapomene na tu demenci s množením  tak ať to ségře dobře dopadne  to jsi asi byla hodně rozčílená, když to s ní takhle zamávalo 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Goofy
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Silínek a Goofinka
|
 |
« Odpověď #437 kdy: 15. červenec 2011, 15:30:31 » |
|
Bohužel ani u psů s PP neni jistý, že štěně je opravdu potomkem uvedených rodičů. Myslela jsem, že je to výjimka, ale bohužel je údajně ne úplně neobvyklé překrývat nakrytou fenu ještě svým psem aby určitě zabřezla... Pak je na světě nespočet potomků tohoto otce, kteří toho otce v rodokmenu vůbec nemají a můžou se tedy dál papírově množit sourozenci a jinak příbuzní jedinci. Jak se řiká: "otec je vždy nejistý".
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #438 kdy: 15. červenec 2011, 16:25:36 » |
|
Bohužel ani u psů s PP neni jistý, že štěně je opravdu potomkem uvedených rodičů. Myslela jsem, že je to výjimka, ale bohužel je údajně ne úplně neobvyklé překrývat nakrytou fenu ještě svým psem aby určitě zabřezla... Pak je na světě nespočet potomků tohoto otce, kteří toho otce v rodokmenu vůbec nemají a můžou se tedy dál papírově množit sourozenci a jinak příbuzní jedinci. Jak se řiká: "otec je vždy nejistý".
Jo tohle je fakt nechutný.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
IwanaR
|
 |
« Odpověď #439 kdy: 15. červenec 2011, 16:52:44 » |
|
Hmm, tak to je taky mazec.. 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Hyena
CAC
|
 |
« Odpověď #440 kdy: 15. červenec 2011, 19:03:22 » |
|
Prouhatého bych si také nechala líbit....  Neřikej dvakrát nebo ti nějakého prima z nouzovek dohodím 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Šimona
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #441 kdy: 15. červenec 2011, 22:53:41 » |
|
tak to je hustý  o tom jsem nikdy neslyšela, ale to dělaj snad jen ti co chtěj na štěňatech vydělávat ne? a ti celkově nejsou moc normální v tomto směru
|
|
|
Zaznamenáno
|
Šimona
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #442 kdy: 15. červenec 2011, 22:57:47 » |
|
tak to je hustý  o tom jsem nikdy neslyšela, ale to dělaj snad jen ti co chtěj na štěňatech vydělávat ne? a ti celkově nejsou moc normální v tomto směru Myslim, že by tě hodně překvapilo v jaký chovce se to praktikuje... (resp. o který já vim)
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Šimona
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #443 kdy: 15. červenec 2011, 23:06:56 » |
|
Myslim, že by tě hodně překvapilo v jaký chovce se to praktikuje... (resp. o který já vim)
no mě překvapuje vůbec to že to někdo dělá , hlava mi to nebere.....  pošleš mi to do SZ která že CHS to je?
|
|
|
Zaznamenáno
|
Šimona
|
|
|
mabian
|
 |
« Odpověď #444 kdy: 15. červenec 2011, 23:21:44 » |
|
Myslim, že by tě hodně překvapilo v jaký chovce se to praktikuje... (resp. o který já vim)
nene, dej to veřejně  at maj ti srá.i aspon ostudu 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
IwanaR
|
 |
« Odpověď #445 kdy: 16. červenec 2011, 06:58:16 » |
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #446 kdy: 16. červenec 2011, 08:08:57 » |
|
To jo teda, hlavně v tomhle případě!
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Marek p.
Host
|
 |
« Odpověď #447 kdy: 16. červenec 2011, 10:30:19 » |
|
Tak to by mě zajímalo též, protože - jak psala Šimona - to pak můžeš dělat jen pro peníze a nemyslela jsem, že je jich tolik, co to mají takto hozené...
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #448 kdy: 16. červenec 2011, 11:23:24 » |
|
Tak to by mě zajímalo též, protože - jak psala Šimona - to pak můžeš dělat jen pro peníze a nemyslela jsem, že je jich tolik, co to mají takto hozené...
Já myslim, že myslíme s holkama tentýž případ - loni na táboře s náma byla holka, která má z oné (veeelmi známé) chovky psa a říkala nám to.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Šimona
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #449 kdy: 16. červenec 2011, 11:33:06 » |
|
No beru to s rezervou. Páč jsem se dověděla zaručenou informaci, že Beaerney má někde bezpapírový BOCky, jako sám majitel si to myslel, že je to prej tajný, ale je to tak  a že snad měl mít dokonce nepapírový štěňda s chovnou fenou. Chovná fena a chovnej pes a bez PP, lidi vymyslej různé věci 
|
|
|
Zaznamenáno
|
Šimona
|
|
|
|