jave
|
 |
« Odpověď #15 kdy: 21. Leden 2009, 11:47:10 » |
|
No to asi jo, ale zatím kolem není jedinej pes  si zvyknou neboj  my měli taky jedinýho psa v okolí a teď bys hledala toho kdo ho nemá se špendlíčkem a baterkou 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Rusty (04-17) Franco (5.10.07) Tony (23.9.17)
|
 |
« Odpověď #16 kdy: 21. Leden 2009, 11:49:43 » |
|
si zvyknou neboj  my měli taky jedinýho psa v okolí a teď bys hledala toho kdo ho nemá se špendlíčkem a baterkou  No hold ještě nejsem smířená s tím, že ze mě asi bude maloměšťák/vesničan  a tak hledám různé negativa kde se dá 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #17 kdy: 21. Leden 2009, 11:50:28 » |
|
No hold ještě nejsem smířená s tím, že ze mě asi bude maloměšťák/vesničan  a tak hledám různé negativa kde se dá  Hele ja myslim, ze zrovna tobe to na vesnici bude vyhovovat... uvidis  Jen je teda skoda, ze budes od nas tak dalekoooo 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
jave
|
 |
« Odpověď #18 kdy: 21. Leden 2009, 11:51:49 » |
|
No hold ještě nejsem smířená s tím, že ze mě asi bude maloměšťák/vesničan  a tak hledám různé negativa kde se dá  jsem bydlela leta na Karláku a teď na úplným okraji Prahy (kousek od nás je značka konec Prahy)  . jediný negativum je dojíždění do práce (hoďku tam a hoďku zpátky  ). ale ten klid a pohoda  . dát si kafe na zahradě  a hafan se tam má rozhodně mnohem líp
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Barush
|
 |
« Odpověď #19 kdy: 21. Leden 2009, 11:59:06 » |
|
Ja si velkyho psa v byte predstavit neumim, kolikrat se nam stalo, ze jsme se proste nestihli domu vratit za osm hodin od odjezdu a predstava, ze mam doma psa, co straasne potrebuje curat a trapi se je hrozna. My jsme meli zahradu a pak az psa, takze kolem zahonku jsme dali takove nizke oplutky, aby vedel, ze tam se nesmi a pak kdyz zacal znackovat tak i kolem stromku, aby necural primo na ne. Kdyz se psem, ktery bydli na zahrade, jdes dvakrat denne ven, tak nema tolik tendenci znackovat na zahrade, protoze si to ocura venku:))) Ale maly stenatka jak curaj, tak dobre hnojej, vzdycky jsme meli uplne krasne zeleny kola travniku, jen bobky spalujou travu 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #20 kdy: 21. Leden 2009, 12:10:26 » |
|
Já nevím jsem společenskej typ, nedovedu si představit, že se zavrtám někam 50km na východ za Prahu, de je to hnusný a není kde venčit psy  Navíc trávit denně 3 hodiny na cestách je fakt peklo 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #21 kdy: 21. Leden 2009, 12:11:15 » |
|
jsem bydlela leta na Karláku a teď na úplným okraji Prahy (kousek od nás je značka konec Prahy)  . jediný negativum je dojíždění do práce (hoďku tam a hoďku zpátky  ). ale ten klid a pohoda  . dát si kafe na zahradě  a hafan se tam má rozhodně mnohem líp Jenže je rozdíl - okraj Prahy a 50km od Prahy 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #22 kdy: 21. Leden 2009, 12:12:59 » |
|
Já nevím jsem společenskej typ, nedovedu si představit, že se zavrtám někam 50km na východ za Prahu, de je to hnusný a není kde venčit psy  Navíc trávit denně 3 hodiny na cestách je fakt peklo  Vidis to moc cerne. Ja taky z Prahy za zadnou cenu nechtela a ted jsem max spokojena. A co si budem povidat, Letna taky neni zadna krasa! A dojizdet 3hod... si najdes jinou praci ne? A kazdopadne by to chtelo ten ridicak.  (jo a ja jsem od Prahy 20km, pokud bych pocitala ceduli Praha tak je to min)
|
|
« Poslední změna: 21. Leden 2009, 12:18:15 od Barunka »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #23 kdy: 21. Leden 2009, 12:14:30 » |
|
Ja si velkyho psa v byte predstavit neumim, kolikrat se nam stalo, ze jsme se proste nestihli domu vratit za osm hodin od odjezdu a predstava, ze mam doma psa, co straasne potrebuje curat a trapi se je hrozna. My jsme meli zahradu a pak az psa, takze kolem zahonku jsme dali takove nizke oplutky, aby vedel, ze tam se nesmi a pak kdyz zacal znackovat tak i kolem stromku, aby necural primo na ne. Kdyz se psem, ktery bydli na zahrade, jdes dvakrat denne ven, tak nema tolik tendenci znackovat na zahrade, protoze si to ocura venku:))) Ale maly stenatka jak curaj, tak dobre hnojej, vzdycky jsme meli uplne krasne zeleny kola travniku, jen bobky spalujou travu  Tak to kluky kopu po 12 hodinách z pelechu, aby šli ven (např. o víkendu, hlavně Rustyho) - je to o tom na co si psiska zvyknou. Takže v tomhle nevidím problém. Navíc mi vyhovuje používat psa jako výmluvu, když někam nechci  - třeba pracovní oslavy  Prostě musím nejdřív vyvenčit psiska 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #24 kdy: 21. Leden 2009, 12:16:57 » |
|
Vidis to moc cerne. Ja taky z Prahy za zadnou cenu nechtela a ted jsem max spokojena. A co si budem povidat, Letna taky neni zadna krasa! A dojizdet 30km... si najdes jinou praci ne? A kazdopadne by to chtelo ten ridicak.  (jo a ja jsem od Prahy 20km, pokud bych pocitala ceduli Praha tak je to min) Asi si zvyknu, nic jiného mi nezbude, ale bude to boj  Na Hafbo to bude 68 km, všichni kámoši v Praze 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #25 kdy: 21. Leden 2009, 12:18:53 » |
|
Asi si zvyknu, nic jiného mi nezbude, ale bude to boj  Na Hafbo to bude 68 km, všichni kámoši v Praze  Ver mi, ze se to zda horsi nez to pak bude. 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #26 kdy: 21. Leden 2009, 12:23:33 » |
|
Ver mi, ze se to zda horsi nez to pak bude.  Asi jo no 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Barush
|
 |
« Odpověď #27 kdy: 21. Leden 2009, 12:27:33 » |
|
50 km od prahy, je krapet dal, ale zase to vidis moc cerne, nebudes tam jedina (pokud to neni samota v lesich) a vencit se tam urcite nekde da, jen to musis najit  a pokud budes mit auto a ridicak, tak je to fakt chvilka do Prahy  znamej bydli v Plzni a do prace jezdi do Prahy, kousek od Vystaviste, kazdy den 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Licinnda
|
 |
« Odpověď #28 kdy: 21. Leden 2009, 12:31:12 » |
|
Asi si zvyknu, nic jiného mi nezbude, ale bude to boj  Na Hafbo to bude 68 km, všichni kámoši v Praze  Kámoše si najdeš i tam.....:-))) Já jsem z Prahy uprchla před dvěma lety a za žádnou cenu bych se nevrátila a už vůbec ne do bytu....., počkej, za čas nám dáš za pravdu...... To dojíždění, na to si člověk zvykne...taky to mám hodinu do práce a hodinu z.....a dá se to vydržet, aspoň se v bude prospím a domů přicházím čerstvá..... 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #29 kdy: 21. Leden 2009, 14:01:56 » |
|
50 km od prahy, je krapet dal, ale zase to vidis moc cerne, nebudes tam jedina (pokud to neni samota v lesich) a vencit se tam urcite nekde da, jen to musis najit  a pokud budes mit auto a ridicak, tak je to fakt chvilka do Prahy  znamej bydli v Plzni a do prace jezdi do Prahy, kousek od Vystaviste, kazdy den  Nejbližší les je 4 km, ve městě je park a 100m za barákem plánovaný obchvat Peček  Takže na každodení vyběhnutí se psama fakt ideál  Kolem stavěj baráky jen mladý s děckama a bez psů...... no není to nic pro mě. Navíc já měla představu úplně jinou 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|