Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Rusty (04-17) Franco (5.10.07) Tony (23.9.17)
|
 |
« kdy: 21. Leden 2009, 11:11:40 » |
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #1 kdy: 21. Leden 2009, 11:15:22 » |
|
Já se nebojím povahy, ale prostě mi vadí to jejich očůrávání a u JRT by ty stromky na zahradě byly zrzavý mnohem míň než u australáka  Aha (Strejda co ma na zahrade labradora pres den kdyz je v praci tak zadny zrzavy stromky ani nic jinyho nemaj. Dokonce musim rict, ze zahradu maj peknou.)
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
jave
|
 |
« Odpověď #2 kdy: 21. Leden 2009, 11:17:43 » |
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Iva_p
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Ellie, Cassie a Melounek
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 21. Leden 2009, 11:18:21 » |
|
 Aha (Strejda co ma na zahrade labradora pres den kdyz je v praci tak zadny zrzavy stromky ani nic jinyho nemaj. Dokonce musim rict, ze zahradu maj peknou.) No nevím - my jsme měli středního knírače a babička boxera a hlavně tůjky to fakt odnášely
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 21. Leden 2009, 11:19:52 » |
|
No nevím - my jsme měli středního knírače a babička boxera a hlavně tůjky to fakt odnášely No kazdopadne oduvodneni mi to prijde hodne husty. 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #5 kdy: 21. Leden 2009, 11:25:54 » |
|
No kazdopadne oduvodneni mi to prijde hodne husty.  Hele Martin taky tvrdí, že můžou být psiska v létě přes den na zahradě. A já mám dva akgumenty proč nemůžou - že by byli žlutý fleky na trávníku či zrzavý tůje a že by mi je někdo otrávil...... černá kromika no 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 21. Leden 2009, 11:32:54 » |
|
Hele Martin taky tvrdí, že můžou být psiska v létě přes den na zahradě. A já mám dva akgumenty proč nemůžou - že by byli žlutý fleky na trávníku či zrzavý tůje a že by mi je někdo otrávil...... černá kromika no  Mam sice fenky, ale jak jsem bydlela v baraku jak bylo teplo byly venku furt a zlutej travnik jsem fakt nemela. (to spis vyhrabany diry  ) Tak nevim. My mame s Milanem presnou predstavu o "plotu" kdyz by byli psi venku na zahrade u baraku...tak aby je nikdo neotravil ci jinak neohrozil.  (Jsem ti jenom chtela rict, ze zrzavy stromky ani travnik by me vubec nenapadlo resit... asi ze nejsem zadnej vasnivej zahradkar.:-P a na zahrade mame jen travu a libecek  )
|
|
« Poslední změna: 21. Leden 2009, 11:37:01 od Barunka »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #7 kdy: 21. Leden 2009, 11:36:37 » |
|
Mam sice fenky, ale jak jsem bydlela v baraku jak bylo teplo byly venku furt a zlutej travnik jsem fakt nemela. (to spis vyhrabany diry  ) Tak nevim. My mame s Milanem presnou predstavu o "plotu" kdyz by byli psi venku na zahrade u baraku...tak aby je nikdo neotravil ci jinak neohrozil.  Tak babička má fenu jednu a na trávníku je to znát  Asi záleží čím je pes krmenej či co  Já si myslím, že to zabezpečit 100% nejde  A my bohužel budeme jediný pražáci mezi nafo místňákama a navíc si nemyslím, že by Franco byl zrovna tichý pes  Takže sousedů nasraných bude určitě dost 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #8 kdy: 21. Leden 2009, 11:39:13 » |
|
Tak babička má fenu jednu a na trávníku je to znát  Asi záleží čím je pes krmenej či co  Já si myslím, že to zabezpečit 100% nejde  A my bohužel budeme jediný pražáci mezi nafo místňákama a navíc si nemyslím, že by Franco byl zrovna tichý pes  Takže sousedů nasraných bude určitě dost  No je fakt, ze jsem travnik po vecerech kropila hadici, tak jestli to nebude tim... A jeste mi rekni, z tech tvych prispevku to vypada, ze se stehujete kazdou chvili?
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
jave
|
 |
« Odpověď #9 kdy: 21. Leden 2009, 11:39:51 » |
|
Tak babička má fenu jednu a na trávníku je to znát  Asi záleží čím je pes krmenej či co  Já si myslím, že to zabezpečit 100% nejde  A my bohužel budeme jediný pražáci mezi nafo místňákama a navíc si nemyslím, že by Franco byl zrovna tichý pes Takže sousedů nasraných bude určitě dost  nebudou, jejich psi taky určitě nebudou hrát tichou poštu 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Iva_p
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Ellie, Cassie a Melounek
|
 |
« Odpověď #10 kdy: 21. Leden 2009, 11:40:18 » |
|
No kazdopadne oduvodneni mi to prijde hodne husty.  Což to jo, ono těch důvodů je víc, ale asi největší je prostě ten, že tíhnu k psím holčičkám  Pokud bych si brala toho útulkáře, tak bych samozřejmě vzala i pejska, ale jestli budu mít australáka, tak to bude jedině štěňátko fenky od tý mojí veterinářky
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #11 kdy: 21. Leden 2009, 11:40:53 » |
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #12 kdy: 21. Leden 2009, 11:41:59 » |
|
No je fakt, ze jsem travnik po vecerech kropila hadici, tak jestli to nebude tim...
A jeste mi rekni, z tech tvych prispevku to vypada, ze se stehujete kazdou chvili?
Tak to bude určitě tím  No to ne, to si jen já na tu myšlenku zvykám, pořád mi to nejde  tak proto o tom pořád tak melu. Na jaře se začne stavět, na podzim by měl být spodek obyvatelný.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #13 kdy: 21. Leden 2009, 11:42:28 » |
|
Což to jo, ono těch důvodů je víc, ale asi největší je prostě ten, že tíhnu k psím holčičkám  Pokud bych si brala toho útulkáře, tak bych samozřejmě vzala i pejska, ale jestli budu mít australáka, tak to bude jedině štěňátko fenky od tý mojí veterinářky Jasny, kdyz mas jasnou predstavu tak je jedine dobre se ji drzet a ne si hned vzit nakyho chudaka...a pak se s nim "trapit". Me jen hrozne zaskocilo to s tema kerikama, fakt by me to nenapadlo.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #14 kdy: 21. Leden 2009, 11:42:36 » |
|
nebudou, jejich psi taky určitě nebudou hrát tichou poštu  No to asi jo, ale zatím kolem není jedinej pes 
|
|
« Poslední změna: 21. Leden 2009, 11:46:18 od Pavla+RaF »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|