radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« kdy: 30. Září 2008, 22:02:41 » |
|
Nemůžu najít téma se psíma oblečkama, takže sorry, pokud tu přeci jen někde je...
Máte kupovaný nebo "hand made" obleček? Jak jste s ním spokojeni?
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Iva_p
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Ellie, Cassie a Melounek
|
 |
« Odpověď #1 kdy: 30. Září 2008, 22:04:17 » |
|
Nemůžu najít téma se psíma oblečkama, takže sorry, pokud tu přeci jen někde je...
Máte kupovaný nebo "hand made" obleček? Jak jste s ním spokojeni?
nemáme, nevedeme  JO, ale jednou jsem narazila na stránky, kde pletou na míru svetry stejný pro páníčka a psa - můžeš si vybrat ze spousty vzorů a tvarů 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
ZuzanaZK
|
 |
« Odpověď #2 kdy: 30. Září 2008, 22:08:00 » |
|
nemáme, nevedeme  JO, ale jednou jsem narazila na stránky, kde pletou na míru svetry stejný pro páníčka a psa - můžeš si vybrat ze spousty vzorů a tvarů  Asi začnu sbírat vyčesaný Winnisovy chlupy a nechám si uplést svetr co bude jako jeho kožich 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Iva_p
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Ellie, Cassie a Melounek
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 30. Září 2008, 22:08:53 » |
|
Asi začnu sbírat vyčesaný Winnisovy chlupy a nechám si uplést svetr co bude jako jeho kožich  no vidíš - bys ušetřila za materiál 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 30. Září 2008, 22:09:37 » |
|
nemáme, nevedeme  JO, ale jednou jsem narazila na stránky, kde pletou na míru svetry stejný pro páníčka a psa - můžeš si vybrat ze spousty vzorů a tvarů  A jak chodíte na prochajdy s Cessynkou, když mrzne?
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #5 kdy: 30. Září 2008, 22:10:51 » |
|
...jsem narazila na stránky, kde pletou na míru svetry stejný pro páníčka a psa - můžeš si vybrat ze spousty vzorů a tvarů...
V jakym tvaru tam třeba nabízej svetry  ?
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Iva_p
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Ellie, Cassie a Melounek
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 30. Září 2008, 22:14:52 » |
|
A jak chodíte na prochajdy s Cessynkou, když mrzne?
normálně s nahatou. Má teda jednu takovou pláštěnku (takovou tu modrožlutou jak ji má snad každej pes), ale měla ji na sobě jednou max. dvakrát. V lese nebo na louce normálně běhá, takže jí zima není. Jen občas když je hodně sněhu a na zimu jí necháváme delší chlupy, tak se jí udělaj takový ty sněhový koule, tak to musí pod bundu (k někomu). Nebožka Klaudinka taky byla celej život bez obleku a zcela bez následků. Možná v tom městě to nějakej smysl má, ale na tý vesnici, kdy vylezeš z baráku a jseš buď v lese nebo na louce to je podle mě fakt zbytečný.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Iva_p
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Ellie, Cassie a Melounek
|
 |
« Odpověď #7 kdy: 30. Září 2008, 22:15:36 » |
|
V jakym tvaru tam třeba nabízej svetry  ? no buď se stojáčkem nebo rozepínací a tak - si to přesně nepamatuju, už je to dlouho co jsem na ty stránky narazila.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
ZuzanaZK
|
 |
« Odpověď #8 kdy: 30. Září 2008, 22:17:21 » |
|
no vidíš - bys ušetřila za materiál  Akorát se to musí někde upříst. Ale z Bíby bych mohla mít do toho svetru bílý proužky  Asi by stačilo, kdybych odstranila vščehny jeho chlupy ze svého oblečení 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #9 kdy: 30. Září 2008, 22:20:18 » |
|
normálně s nahatou. Má teda jednu takovou pláštěnku (takovou tu modrožlutou jak ji má snad každej pes), ale měla ji na sobě jednou max. dvakrát. V lese nebo na louce normálně běhá, takže jí zima není. Jen občas když je hodně sněhu a na zimu jí necháváme delší chlupy, tak se jí udělaj takový ty sněhový koule, tak to musí pod bundu (k někomu). Nebožka Klaudinka taky byla celej život bez obleku a zcela bez následků. Možná v tom městě to nějakej smysl má, ale na tý vesnici, kdy vylezeš z baráku a jseš buď v lese nebo na louce to je podle mě fakt zbytečný.
No já když jdu s holkama v mrazu na prochajdu, která unaví Morďase (aspoň tři hodiny), tak to holky fakt nezvládaj. Bóža jednak moc neběhá, jednak nemá žádný chlupy, Báča kožíšek má a běhá furt, ale za tu dobu ve velký zimě fakt promrzne.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Iva_p
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Ellie, Cassie a Melounek
|
 |
« Odpověď #10 kdy: 30. Září 2008, 22:23:23 » |
|
No já když jdu s holkama v mrazu na prochajdu, která unaví Morďase (aspoň tři hodiny), tak to holky fakt nezvládaj. Bóža jednak moc neběhá, jednak nemá žádný chlupy, Báča kožíšek má a běhá furt, ale za tu dobu ve velký zimě fakt promrzne.
Naši chodí většinou tak na dvouhodinovku (někdy dýl - podle toho jak se zdrží v hospodě  ) a fakt bez problémů. Jako přijde domů a lehne na topení - to jako jo, ale podle mě venku jí nějak velká zima neni. Prostě to zvládá bez oblečku. Minulá jorkšírka s tím za celý život neměla sebemenší problém, a to bydlíme i celkem vysoko, takže tam míváme dost sněhu.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #11 kdy: 30. Září 2008, 22:29:22 » |
|
Tak jste asi nějací věčí otužilci. Vono zima sama vo sobě eště neni to nejhorší, ale loni se nám párkrát povedlo promoknout v takovym tom vichřicoidnim nečase a to sem byla i já na kost, natož piňďata. Další věc je, že potřebuju něco pro mladou na zimu - po vobraně pes vždycky nějakou dobu odpočívá v kotci (nevytápěnym), takže z toho mam taky trochu strach, až jí nechám rozhicovanou bez pohybu při teplotách pod nulou  ...
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Iva_p
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Ellie, Cassie a Melounek
|
 |
« Odpověď #12 kdy: 30. Září 2008, 22:33:07 » |
|
Tak jste asi nějací věčí otužilci. Vono zima sama vo sobě eště neni to nejhorší, ale loni se nám párkrát povedlo promoknout v takovym tom vichřicoidnim nečase a to sem byla i já na kost, natož piňďata. Další věc je, že potřebuju něco pro mladou na zimu - po vobraně pes vždycky nějakou dobu odpočívá v kotci (nevytápěnym), takže z toho mam taky trochu strach, až jí nechám rozhicovanou bez pohybu při teplotách pod nulou  ... jako otužilý jsme, ale ono to spíš bude tím, že ty máš s holkama uplně jinej režim. Cassie chodí na procházky jen o víkendu nebo občas ve všení dny, když tam jsem já, a to jen za příznivého počasí (za vichřicovýho nečasu by se určo na procházku nešlo). Jinak jí bohatě stačí zahrada (rychle se vyvenčí a peláší domů).
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #13 kdy: 30. Září 2008, 22:36:26 » |
|
jako otužilý jsme, ale ono to spíš bude tím, že ty máš s holkama uplně jinej režim. Cassie chodí na procházky jen o víkendu nebo občas ve všení dny, když tam jsem já, a to jen za příznivého počasí (za vichřicovýho nečasu by se určo na procházku nešlo). Jinak jí bohatě stačí zahrada (rychle se vyvenčí a peláší domů).
No já musim kvůli Morďákovi... jako když leje už vod začátku, tak je na dlouhej vejlet neberu, nebo aspoň Božku né, ale furt bejt samy doma taky nemůžou...
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
oliva
BOB, BIG

Pohlaví: 
Katty *29.4. 2007
|
 |
« Odpověď #14 kdy: 01. říjen 2008, 06:04:44 » |
|
Ja mam na Katty na zimu zlutou bundicku. Nosi ji hlavne v takovy ty mokry zime, kdy by byla promocena a jeste pak promrzla. Chtela jsem na ni dat i link, ale nemuzu uz ji najit. nicmene - neni uplne dobra, zapina se na brisku a to je obcas trosku problem a musim ji po vyprani vzdycky impregnovat sprejem, jinak by promokla.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|