|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #15 kdy: 20. Srpen 2008, 12:40:20 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MichaelaMik
CACIB

Pohlaví: 
Endy&Lara
|
 |
« Odpověď #16 kdy: 20. Srpen 2008, 12:48:28 » |
|
V článku je že se rotvík dostal za chlapcem z vedlejšího pozemku. Neznáme situaci a nevíme, jak to bylo, takže bych moc nedělala soudy či závěry. To ale neznamená, že jsem proti zvířatům. Jen TV Nova to dneska večer jistě zase barvitě vylíčí, ach jo
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #17 kdy: 20. Srpen 2008, 12:52:00 » |
|
"Pes protrhl drátěné pletivo oplocení a napadl nezletilého chlapce, který si hrál na zahradě. Způsobil mu rozsáhlá tržná zranění na hlavě a jiných částech těla,“
Nevidim jediny duvod proto, proc by pes protrhl pletivo kdyby si chlapecek na zahrade poklidne hral... A proc by ho bezduvodne napadl?!!!!
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Emily
CACIB

Pohlaví: 
Aira
|
 |
« Odpověď #18 kdy: 20. Srpen 2008, 12:55:04 » |
|
"Pes protrhl drátěné pletivo oplocení a napadl nezletilého chlapce, který si hrál na zahradě. Způsobil mu rozsáhlá tržná zranění na hlavě a jiných částech těla,“
Nevidim jediny duvod proto, proc by pes protrhl pletivo kdyby si chlapecek na zahrade poklidne hral... A proc by ho bezduvodne napadl?!!!!
urcite to nejak prekroutili, domysleli, .... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #19 kdy: 20. Srpen 2008, 12:58:14 » |
|
Mam dve maly segry (6 a 7let) jedna ma zvirata rada a druha je peknej zmetek. Bit do psu a delat jim ruzny naschvaly ji nedela sebemensi problem... 3. vyzenena sestra mela 3,5let psa zavrenyho v pidi kotci bez pohybu, bez vody... Kdyz jsem mela prvni rtw nas soused (starej chlap) ji po kotci jezdil zeleznou tyci, hazel ji maso zavazany v igelitaku...
Proste neverim tomu, ze by pes bezduvodne prorval plot (i kdyby byl sebevic agresivni) a sel napadnout dite co si hralo na zahrade.
|
|
|
|
« Poslední změna: 20. Srpen 2008, 13:03:17 od Barunka »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MichaelaMik
CACIB

Pohlaví: 
Endy&Lara
|
 |
« Odpověď #20 kdy: 20. Srpen 2008, 12:59:04 » |
|
to bezesporu
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Cessy a Koule
|
 |
« Odpověď #21 kdy: 20. Srpen 2008, 13:00:12 » |
|
V článku je že se rotvík dostal za chlapcem z vedlejšího pozemku. Neznáme situaci a nevíme, jak to bylo, takže bych moc nedělala soudy či závěry. To ale neznamená, že jsem proti zvířatům. Jen TV Nova to dneska večer jistě zase barvitě vylíčí, ach jo
Když minule nova z bulterriéra udělala pittbula, tak tentokrát to bude třeba vlčák 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Axell
Super pes
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #22 kdy: 20. Srpen 2008, 13:08:38 » |
|
to bezesporu
No nevím, tady se píše, jak to Nova určitě překroutí, neděláte něco podobného ?  Když jste u toho nikdo nebyl ? 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #23 kdy: 20. Srpen 2008, 13:12:38 » |
|
No nevím, tady se píše, jak to Nova určitě překroutí, neděláte něco podobného ?  Když jste u toho nikdo nebyl ?  No my tu spekulujem, ze. Nevydavame to tu za pravdive info... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Emily
CACIB

Pohlaví: 
Aira
|
 |
« Odpověď #24 kdy: 20. Srpen 2008, 13:14:46 » |
|
No nevím, tady se píše, jak to Nova určitě překroutí, neděláte něco podobného ?  Když jste u toho nikdo nebyl ?  presne, nikdo tu nic neprekrucoval, jen zpochybnoval verzi novinek 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Axell
Super pes
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #25 kdy: 20. Srpen 2008, 13:39:28 » |
|
presne, nikdo tu nic neprekrucoval, jen zpochybnoval verzi novinek  Uff, tato drobna nuance v rozdílech mezi překrucováním a zpochybňováním mi unikla, velice se omlouvám 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
vlcak
Extra Super pes

Pohlaví: 
Shari *27. 9. 2006; Bodequita *21. 8. 2009
|
 |
« Odpověď #26 kdy: 20. Srpen 2008, 13:58:22 » |
|
Když minule nova z bulterriéra udělala pittbula, tak tentokrát to bude třeba vlčák  Já jsem byl v práci a k obědu jsem měl hroznové víno.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Každý chovatel se časem stane psychicky labilním.
|
|
|
Emily
CACIB

Pohlaví: 
Aira
|
 |
« Odpověď #27 kdy: 20. Srpen 2008, 14:22:49 » |
|
Já jsem byl v práci a k obědu jsem měl hroznové víno.
jasne, to by mohl rict kazdej 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Geo_rge
Host
|
 |
« Odpověď #28 kdy: 20. Srpen 2008, 14:28:27 » |
|
zdravím  , rád bych vás všechny poprosil, jestli byste nemohli komentáře v tomhle vlákně omezit na nezbytné minimum; zbytečně se to znepřehledňuje a ztrácí se původní význam vlákna Díky, G.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|