Kvídová
Třída dorostu
|
 |
« kdy: 05. Srpen 2008, 13:55:27 » |
|
Jestli jsem se dobře dívala,tak toto téma tady není, takže ho zakládám  Já konkrétně hledám spoluodběratele na Vetamix z Mostu a okolí...zájemci nechť se hlásí zde nebo na souhvezda@seznam.cz. Díky 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Kachnísek
Host
|
 |
« Odpověď #1 kdy: 18. Srpen 2008, 21:17:44 » |
|
Ahojky. Kdo si objednává maso z vetamixu a je z Prahy? Rády bych kravská celá vemena ale jen třeba kilčo nebo 2 na zkoušku. Prosím ozvěte se na mejlík. Budu moc moc vděčná. jirsovajirsa@centrum.cz 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Šimona
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #2 kdy: 02. Září 2008, 22:17:49 » |
|
Ahojky. Kdo si objednává maso z vetamixu a je z Prahy? Rády bych kravská celá vemena ale jen třeba kilčo nebo 2 na zkoušku. Prosím ozvěte se na mejlík. Budu moc moc vděčná. jirsovajirsa@centrum.cz  vemena jsou podle mě mletá. Kusové nemají. Teď jsem si nedávno objednala, ale tak zhruba do 14 dnů budu objednávat, tak to sem pak napíšu.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Šimona
|
|
|
|
Kachnísek
Host
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 03. Září 2008, 09:02:52 » |
|
Já moc děkuji za odpověd už jsem zakopila mrazák a obědnávám přímo od nich. S pozdravem Katka. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
yndiC
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Kerrinka *7.5.2007
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 03. Září 2008, 10:10:18 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
iwule
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Kytka a Kolouch
|
 |
« Odpověď #5 kdy: 03. Září 2008, 12:01:47 » |
|
Pokud by někdo z Prahy chtěl cokoliv z vetamixu tak se přihlašujte. Budu dnes objednávat od každého něco takže kdo budete něco chtít tak pište.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Bígl není hůř ovladatelný, jen páníček se při jeho výcviku hůře ovládá
|
|
|
|
Kachnísek
Host
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 03. Září 2008, 13:56:04 » |
|
No já mám 2 doginky a ovčandu. Dohromady sní 2 kila granulek a maso a ostatní nepočítám. No a to plánuju smečku rozšířit. 50 kilo masa je jak prd. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
yndiC
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Kerrinka *7.5.2007
|
 |
« Odpověď #7 kdy: 03. Září 2008, 14:54:32 » |
|
No já mám 2 doginky a ovčandu. Dohromady sní 2 kila granulek a maso a ostatní nepočítám. No a to plánuju smečku rozšířit. 50 kilo masa je jak prd.  Tý jo 50kg masa...to by jsme musela mít mrazakl asi ve sklepě..
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #8 kdy: 03. Září 2008, 21:52:53 » |
|
No já mám 2 doginky a ovčandu. Dohromady sní 2 kila granulek a maso a ostatní nepočítám. No a to plánuju smečku rozšířit. 50 kilo masa je jak prd.  "Doginky"
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Šimona
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #9 kdy: 28. Září 2008, 10:34:30 » |
|
nebudete někdo z Prahy tento týden (myšleno od zítřka do pátku)obědnávat vetamix? Já budu obědnávat příští nebo přes příští. Ale bych si něco málo u někoho ráda obědnala.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Šimona
|
|
|
iwule
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Kytka a Kolouch
|
 |
« Odpověď #10 kdy: 29. Září 2008, 19:27:13 » |
|
nebudete někdo z Prahy tento týden (myšleno od zítřka do pátku)obědnávat vetamix? Já budu obědnávat příští nebo přes příští. Ale bych si něco málo u někoho ráda obědnala.
no budu objednávat taky až tak příští až přezpříští týden. ale pokud by to bylo akutní mam doma asi 6 šišek hrubomletýho hovězího a drůbežího s mrkví. Klidně se můžem domluvit at nestrádáte 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Šimona
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #11 kdy: 29. Září 2008, 23:19:58 » |
|
no budu objednávat taky až tak příští až přezpříští týden. ale pokud by to bylo akutní mam doma asi 6 šišek hrubomletýho hovězího a drůbežího s mrkví. Klidně se můžem domluvit at nestrádáte  No já když tak zajdu někam do obchodu. Dneska jsem jim kopila nějakou Tresku normálně v Tesku.... Ale díky moc jsi hodná, kdyby bylo nejhůř ozvu se. Kde zhruba bydlíš?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Šimona
|
|
|
iwule
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Kytka a Kolouch
|
 |
« Odpověď #12 kdy: 26. říjen 2008, 18:35:38 » |
|
Budu objednávat během příštího týdne. Tak pražáci dyštak pište. Příští týden se kvůli volnu nezavaží takže ten další týden v úterý by to přivezli. Pište kdyžtak kdo co chcete.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Šimona
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #13 kdy: 26. říjen 2008, 20:22:48 » |
|
Budu objednávat během příštího týdne. Tak pražáci dyštak pište. Příští týden se kvůli volnu nezavaží takže ten další týden v úterý by to přivezli. Pište kdyžtak kdo co chcete.
Hele a na jaký Praze bydlíš? Jsem chtěla taky objednvat na příští týden objednávat, ale pokud nebydlíš úplně z ruky, možná bych si objednala u tebe a sobě objednal až někdy později
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Šimona
|
|
|
iwule
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Kytka a Kolouch
|
 |
« Odpověď #14 kdy: 27. říjen 2008, 14:43:00 » |
|
Hele a na jaký Praze bydlíš? Jsem chtěla taky objednvat na příští týden objednávat, ale pokud nebydlíš úplně z ruky, možná bych si objednala u tebe a sobě objednal až někdy později
na praze 4. háje, chodov, opatov atd. určitě. napiš neni problém
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|