Goofy
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Silínek a Goofinka
|
 |
« Odpověď #15 kdy: 01. Srpen 2008, 20:34:28 » |
|
Téda, ted jsi mě zarazila...Ale ne, prostě na zácpu jsou sušený švestky...Kdo by si chtěl dobrovolně navozovat průjem  ?? No já to myslela tak, že když máš průjem, vezmeš si sušený a když máš zácpu, vezmeš si čerstvý nebo kompotovaný 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Cessy a Koule
|
 |
« Odpověď #16 kdy: 01. Srpen 2008, 20:35:18 » |
|
Njn, tak mléko nefunguje, pokus o okurku můžu zkusit ale nevím  A ta konzerva, no nedávno jí měli a Cessyna průjem měla, ale obávám se, že už mi toho moc nesní  Téda, ted jsi mě zarazila...Ale ne, prostě na zácpu jsou sušený švestky...Kdo by si chtěl dobrovolně navozovat průjem  ?? Já ho potřebuju u Cessyny 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MarkétaM
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Kikulka, 30.6.2007
|
 |
« Odpověď #17 kdy: 01. Srpen 2008, 20:38:04 » |
|
No já to myslela tak, že když máš průjem, vezmeš si sušený a když máš zácpu, vezmeš si čerstvý nebo kompotovaný  Tak to příště zkus, ať je nějaká sranda:o)))
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ: marek p.
|
|
|
MarkétaM
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Kikulka, 30.6.2007
|
 |
« Odpověď #18 kdy: 01. Srpen 2008, 20:39:48 » |
|
Njn, tak mléko nefunguje, pokus o okurku můžu zkusit ale nevím  A ta konzerva, no nedávno jí měli a Cessyna průjem měla, ale obávám se, že už mi toho moc nesní :(Já ho potřebuju u Cessyny  Hele, tak jdi k doktorovi. Kamarádce se takhle jednou nemohl vyprázdnit pes a ona pak u drky zjistila, že sežral nějakej klacek, kterej jí to tam zablokoval. Pokud je to takhle....určitě to normální neni a než do ní nacpat půlku zahrádky kozlíka šikuly a čekat, co to udělá...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Goofy
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Silínek a Goofinka
|
 |
« Odpověď #19 kdy: 01. Srpen 2008, 20:40:14 » |
|
Tak to příště zkus, ať je nějaká sranda:o)))
Já teda chápu "na průjem"=léčí průjem a ne "na průjem"=dělá průjem... Jakože švestky to upravují oběma směry, podle toho co potřebuješ vezmeš si čerstvé/sušené 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Goofy
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Silínek a Goofinka
|
 |
« Odpověď #20 kdy: 01. Srpen 2008, 20:40:55 » |
|
Hele, tak jdi k doktorovi. Kamarádce se takhle jednou nemohl vyprázdnit pes a ona pak u drky zjistila, že sežral nějakej klacek, kterej jí to tam zablokoval. Pokud je to takhle....určitě to normální neni a než do ní nacpat půlku zahrádky kozlíka šikuly a čekat, co to udělá...
Jasný, pokud zítra neudělá bobek, tak bych s ní určo šla...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MarkétaM
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Kikulka, 30.6.2007
|
 |
« Odpověď #21 kdy: 01. Srpen 2008, 20:44:50 » |
|
Já teda chápu "na průjem"=léčí průjem a ne "na průjem"=dělá průjem... Jakože švestky to upravují oběma směry, podle toho co potřebuješ vezmeš si čerstvé/sušené  Hele, nepleť mě...já jsem skoro lékárna a ty mi hýbeš hodnotami  . Máš zácpu, dáš si švestky a je to v pohodě.. Máš průjem, je Ti zle, hodně piješ a máš dietku 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Goofy
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Silínek a Goofinka
|
 |
« Odpověď #22 kdy: 01. Srpen 2008, 20:45:41 » |
|
Máš průjem, je Ti zle, hodně piješ a máš dietku  A nebo živočišný uhlí a je to 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
yndiC
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Kerrinka *7.5.2007
|
 |
« Odpověď #23 kdy: 01. Srpen 2008, 20:48:27 » |
|
kompot by byl asi úplně nejlepší  jj taky si myslím. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MarkétaM
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Kikulka, 30.6.2007
|
 |
« Odpověď #24 kdy: 01. Srpen 2008, 20:49:12 » |
|
A nebo živočišný uhlí a je to  Tak to pozor - hele, to je hroznej přežitek. Jednou mi na to přítel mále zkolaboval, fakt.... najdeš mnoho jiných. Jo a to je "na průjem" - což je teda prokázaný, že není pravda. Doporučuji - pro lidi - Ercefuryl, nebo tak nějak se to píše. Je to dezinfekce střev, ale výborná...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Cessy a Koule
|
 |
« Odpověď #25 kdy: 01. Srpen 2008, 20:58:52 » |
|
Hele, tak jdi k doktorovi. Kamarádce se takhle jednou nemohl vyprázdnit pes a ona pak u drky zjistila, že sežral nějakej klacek, kterej jí to tam zablokoval. Pokud je to takhle....určitě to normální neni a než do ní nacpat půlku zahrádky kozlíka šikuly a čekat, co to udělá...
Vždyť jsem taky na začátku psala, že jestli se to zítra nezlepší, tak jdeme k vetovi  Ale tak chtělo to pokus o cestu bez veteriny 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MarkétaM
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Kikulka, 30.6.2007
|
 |
« Odpověď #26 kdy: 01. Srpen 2008, 21:06:38 » |
|
Vždyť jsem taky na začátku psala, že jestli se to zítra nezlepší, tak jdeme k vetovi  Ale tak chtělo to pokus o cestu bez veteriny  No a já jsem reagovala na to, že jsme dali dohromady skoro celou zahrádku, ale nic z toho:o))). Místo dortíka pro pejska a kočičku bude lepší ten doktor:o)). Ale rady to nááhodou byly hodnotný - jen ne k testování na milovaném tvorečku 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Cessy a Koule
|
 |
« Odpověď #27 kdy: 01. Srpen 2008, 21:12:51 » |
|
No a já jsem reagovala na to, že jsme dali dohromady skoro celou zahrádku, ale nic z toho:o))). Místo dortíka pro pejska a kočičku bude lepší ten doktor:o)). Ale rady to nááhodou byly hodnotný - jen ne k testování na milovaném tvorečku  Tak pro příště né, třeba někomu pomůžou  Jen doufám, že jí nic nebude. Na veterině jsme byli jenom na očkování a jednou, když jí jako prcka srazilo auto, díky sestře  Jinak jsou obě holky zdravé, takže to taky nehodlám měnit 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
yndiC
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Kerrinka *7.5.2007
|
 |
« Odpověď #28 kdy: 02. Srpen 2008, 13:12:14 » |
|
Tak jak to vypadá Lení?Šla jsi na veterinu?Nebo se nakonec povedlo kakat?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Cessy a Koule
|
 |
« Odpověď #29 kdy: 02. Srpen 2008, 17:58:09 » |
|
Vypadá to blbě, ve dvě jsme byli na veterině a v pět znova. Bohužel se toho zjistilo mnohem víc :'(A ani to snad tady neřikat, protože to pak od radechy uslyšim 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|