Krisis
Ultra Super pes

Pohlaví: 
Monty 24.12.2007
|
 |
« Odpověď #90 kdy: 19. Září 2011, 17:31:57 » |
|
proto si myslim, že neni nic jednoduššího než vzít telefon a zavolat nebo sednout k netu a napsat meil na státní veterinární správu a optat sem tam, jsou tam ochotní a na moje stupidní dotazy obratem odpověděli, než psa očkovat každý rok, když to třeba ani neni potřeba ... nakonec stejně zjistíš, že i to je ti k prdu, protože zrovna ta země, kam jedeš, chce místo nálepky a datumu v petpase znát právě tu hladinu protilátek ...
Je napytel, že to neni schopná sjednotit aspoň EU  ....bylo by to daleko jednodušší. Ty titry protilátek jsou teda do zemí mimo EU, ale stejně, tu vakcinaci vztekliny by sjednotit mohli 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
choco
Super pes
Pohlaví: 
Andrew a Adelise Ray d´Or (20.12.2006)
|
 |
« Odpověď #91 kdy: 19. Září 2011, 18:21:19 » |
|
To jsem vytáhla ze státní veterinární správy o cestování do jiných zemí, takže nejen pro ČR to platí.
IwanaR:
O tom by asi někde taky psali, že se to nesmí dohromady, to slyším fakt poprvé.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Leňule :-)
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Kessy *28.11.2008
|
 |
« Odpověď #92 kdy: 19. Září 2011, 18:45:23 » |
|
Je napytel, že to neni schopná sjednotit aspoň EU  ....bylo by to daleko jednodušší. Ty titry protilátek jsou teda do zemí mimo EU, ale stejně, tu vakcinaci vztekliny by sjednotit mohli  je to těžký no... EU to až na vyjímky - Anglie, Irsko, Švédsko, Malta - sjednocený vpodstatě má ... titry protilátek platí právě třeba tu Anglii a Švédsko ... u ostatních zemí EU se vzteklina odvíjí podle toho, čim oočkuješ, takže každej rok očkovat vzteklinu kvůli cestě do zahraničí je prostě zbytečnost
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
IwanaR
|
 |
« Odpověď #93 kdy: 19. Září 2011, 20:42:37 » |
|
To jsem vytáhla ze státní veterinární správy o cestování do jiných zemí, takže nejen pro ČR to platí.
IwanaR:
O tom by asi někde taky psali, že se to nesmí dohromady, to slyším fakt poprvé.
Já to také slyšela poprvé ale říkal to tam dost lidem, tak na tom asi něco bude. Každopádně z mé hlavy to není 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
choco
Super pes
Pohlaví: 
Andrew a Adelise Ray d´Or (20.12.2006)
|
 |
« Odpověď #94 kdy: 20. Září 2011, 19:08:33 » |
|
No vetové toho kolikrát plácnou...škoda,že neřekl, kde to třeba vyčetl nebo odkud to má.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
IwanaR
|
 |
« Odpověď #95 kdy: 20. Září 2011, 19:14:12 » |
|
No vetové toho kolikrát plácnou...škoda,že neřekl, kde to třeba vyčetl nebo odkud to má.
MVDr. DUCHEK to řikal ale já si to nepamatuju  Vypadal že ví o čem mluví.. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
Iva_p
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Ellie, Cassie a Melounek
|
 |
« Odpověď #97 kdy: 24. Leden 2012, 10:37:54 » |
|
Včera jsme z vyúčtování služeb za byt zjistili, že nám začali účtovat 100Kč za každýho psa měsíčně  , tzn. já za své dva psy ve svém vlastním bytě v osobním vlastnictví zaplatím 2400 ročně jen proto, že si to někdo usmyslel. Prý se to odhlasovalo na schůzi, na které jsem bohužel nebyla  , že se prý ty peníze využijí na úklid a pořízení pytlíků, takže vlastně na to samé, za co už platím městu  Táta se mohl po**at když to viděl, bude jim dneska volat. Prej, by nám taky mohli zachvilku zpoplatnit kytky v bytě
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Šimona
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #98 kdy: 24. Leden 2012, 10:49:15 » |
|
Včera jsme z vyúčtování služeb za byt zjistili, že nám začali účtovat 100Kč za každýho psa měsíčně  , tzn. já za své dva psy ve svém vlastním bytě v osobním vlastnictví zaplatím 2400 ročně jen proto, že si to někdo usmyslel. Prý se to odhlasovalo na schůzi, na které jsem bohužel nebyla  , že se prý ty peníze využijí na úklid a pořízení pytlíků, takže vlastně na to samé, za co už platím městu  Táta se mohl po**at když to viděl, bude jim dneska volat. Prej, by nám taky mohli zachvilku zpoplatnit kytky v bytě neskutečný  a kolik se platí za děti? Ty zvláš´t když je venku bláto děsně nadělaj na chodbách a co teprve za dospělé? Ty když se vožerou dokážou napáchat škod po baráku.....
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Šimona
|
|
|
Iva_p
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Ellie, Cassie a Melounek
|
 |
« Odpověď #99 kdy: 24. Leden 2012, 10:50:19 » |
|
neskutečný  a kolik se platí za děti? Ty zvláš´t když je venku bláto děsně nadělaj na chodbách a co teprve za dospělé? Ty když se vožerou dokážou napáchat škod po baráku..... no přesně tak, já bych dala poplatek za děti a pak taky ještě za kuřáky třeba - pěkně za každýho 100 na měsíc. Fakt neskučná drzost!
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Paayaa
Vítěz dne (BOD)

Pohlaví: 
Nelly *10.1.2007
|
 |
« Odpověď #100 kdy: 24. Leden 2012, 10:52:26 » |
|
Mi to pripomnelo dan ze vzduchu,kterou jsem videla ted o Vanocich v nejaky pohadce... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Iva_p
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Ellie, Cassie a Melounek
|
 |
« Odpověď #101 kdy: 24. Leden 2012, 10:54:40 » |
|
Mi to pripomnelo dan ze vzduchu,kterou jsem videla ted o Vanocich v nejaky pohadce...   jo a ještě je vtipný, že já jsem ty psy nikde nehlásila, ale máme tam recepci s moc všímavou paní vedoucí recepční, takže byla tak laskavá a počet psů nahlásila za mně, aniž by mi cokoliv řekla
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
Iva_p
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Ellie, Cassie a Melounek
|
 |
« Odpověď #103 kdy: 24. Leden 2012, 11:03:08 » |
|
To je tak aktivní paní,šla bych ji podekovat  A že krom psů máte pár hadů a jeden zrovna utek  Hotový FBI, fakt - ta ví uplně všechno, takže hady by mi určitě neuvěřila
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Paayaa
Vítěz dne (BOD)

Pohlaví: 
Nelly *10.1.2007
|
 |
« Odpověď #104 kdy: 24. Leden 2012, 11:05:10 » |
|
Hotový FBI, fakt - ta ví uplně všechno, takže hady by mi určitě neuvěřila Se minula povolanim 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|