Krisis
Ultra Super pes

Pohlaví: 
Monty 24.12.2007
|
 |
« Odpověď #255 kdy: 18. únor 2012, 17:25:24 » |
|
dík to už mám nastudované, myslela jsem že v tom bude nějaké čerstvější info, ale jsi fakt moc hodná
No netušim, jak moc je to aktuální, ale vzhledem k tomu, že to vyšlo ve veterinářství někdy nedávno, tak jsem předpokládala, že dost, ale přiznám se, že sama jsem to ještě nečetla, tak nevim ...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Katkak
|
 |
« Odpověď #256 kdy: 21. únor 2012, 22:49:26 » |
|
Jak moc se finančně liší první a druhá vakcína od Euricanu? Abych věděla, jestli to zítra vzít přes hračkářství a pak přes banku, nebo stačí bankomat 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Krisis
Ultra Super pes

Pohlaví: 
Monty 24.12.2007
|
 |
« Odpověď #257 kdy: 22. únor 2012, 19:15:36 » |
|
Jak moc se finančně liší první a druhá vakcína od Euricanu? Abych věděla, jestli to zítra vzít přes hračkářství a pak přes banku, nebo stačí bankomat  Moc ne, jen o pár kaček, neboj  (teda záleží, jakou jsi měla tu první dávku, ale jestli tu, co myslim, tak ten rozdíl neni moc velký  )
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Katkak
|
 |
« Odpověď #258 kdy: 27. Březen 2012, 14:32:35 » |
|
čaute, hledala jsem na webu SVS ČR informace o cestě se psem do Norska a podle všeho to vypadá, že zrušili povinnost udělat vyšetření na protilátky. Nevíte někdo jestli to je pravda nebo jsem jen slepá? Byl tam jen odkaz na nějaký norský stránky, kde psali, co všechno chtěj a tam psali jen odčervení (plus klasika čip, pas, očkování) a o tom testu právě nic, tak by mě to docela zajímalo 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
elina
Extra Super pes

|
 |
« Odpověď #259 kdy: 27. Březen 2012, 14:55:12 » |
|
čaute, hledala jsem na webu SVS ČR informace o cestě se psem do Norska a podle všeho to vypadá, že zrušili povinnost udělat vyšetření na protilátky. Nevíte někdo jestli to je pravda nebo jsem jen slepá? Byl tam jen odkaz na nějaký norský stránky, kde psali, co všechno chtěj a tam psali jen odčervení (plus klasika čip, pas, očkování) a o tom testu právě nic, tak by mě to docela zajímalo  http://www.noramb.cz/Embassy/visas/cestovani_se_zviraty/ na stránkách velvyslanectví je to sice pořád vyžadováno, ale myslím, že to jenom nemají aktualizované. Tuto povinnost zrušili (bavila jsem se o tom i s Michaelem), ale pro klid duše bych tam asi zavolala. Problém by mohl nastat, pokud by se člověk vracel se psem třeba z Bulharska zpět do EU a toto vyšetření neměl.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Katkak
|
 |
« Odpověď #260 kdy: 27. Březen 2012, 15:00:23 » |
|
http://www.noramb.cz/Embassy/visas/cestovani_se_zviraty/ na stránkách velvyslanectví je to sice pořád vyžadováno, ale myslím, že to jenom nemají aktualizované. Tuto povinnost zrušili (bavila jsem se o tom i s Michaelem), ale pro klid duše bych tam asi zavolala. Problém by mohl nastat, pokud by se člověk vracel se psem třeba z Bulharska zpět do EU a toto vyšetření neměl. JJ. to bude asi nejjistější. Jsem právě koukala, že maj od 1.1.2012 nový podmínky, tak mě docela potešilo, když jsem tam tohle nenašla 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Krisis
Ultra Super pes

Pohlaví: 
Monty 24.12.2007
|
 |
« Odpověď #261 kdy: 27. Březen 2012, 15:01:49 » |
|
čaute, hledala jsem na webu SVS ČR informace o cestě se psem do Norska a podle všeho to vypadá, že zrušili povinnost udělat vyšetření na protilátky. Nevíte někdo jestli to je pravda nebo jsem jen slepá? Byl tam jen odkaz na nějaký norský stránky, kde psali, co všechno chtěj a tam psali jen odčervení (plus klasika čip, pas, očkování) a o tom testu právě nic, tak by mě to docela zajímalo  Podle nám dostupných posledních informací je serologie nutná právě do Norska a ještě na Island. To nám posílali z KVS.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
elina
Extra Super pes

|
 |
« Odpověď #262 kdy: 27. Březen 2012, 15:13:58 » |
|
JJ. to bude asi nejjistější. Jsem právě koukala, že maj od 1.1.2012 nový podmínky, tak mě docela potešilo, když jsem tam tohle nenašla  dej kdyžtak prosím vědět  Klokanovi jsem jí nedělala s tím, že právě od letošního ledna by to nemělo být do Norska potřeba 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Katkak
|
 |
« Odpověď #263 kdy: 27. Březen 2012, 15:22:04 » |
|
dej kdyžtak prosím vědět  Klokanovi jsem jí nedělala s tím, že právě od letošního ledna by to nemělo být do Norska potřeba  Jasně. To jsem teda zvědavá , co řeknou. Holt kdyžtak pudou psiska v prosinci na vyšetření, ale je to docela pálka 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
elina
Extra Super pes

|
 |
« Odpověď #264 kdy: 27. Březen 2012, 15:41:40 » |
|
Jasně. To jsem teda zvědavá , co řeknou. Holt kdyžtak pudou psiska v prosinci na vyšetření, ale je to docela pálka  tj. já platila za Zelí snad 2800,- před čtyřma rokama asi.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Katkak
|
 |
« Odpověď #265 kdy: 27. Březen 2012, 21:15:41 » |
|
tj. já platila za Zelí snad 2800,- před čtyřma rokama asi.
uf, tak to je horší než jsem myslela 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Krisis
Ultra Super pes

Pohlaví: 
Monty 24.12.2007
|
 |
« Odpověď #266 kdy: 27. Březen 2012, 21:25:42 » |
|
tj. já platila za Zelí snad 2800,- před čtyřma rokama asi.
Já teda taky na tuhle částku docela valila oči  Měla jsem za to, že to stojí litr...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
elina
Extra Super pes

|
 |
« Odpověď #267 kdy: 28. Březen 2012, 08:02:27 » |
|
tak třeba už zlevnili  dělali mi to tenkrát ještě na Pandě.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Krisis
Ultra Super pes

Pohlaví: 
Monty 24.12.2007
|
 |
« Odpověď #268 kdy: 28. Březen 2012, 08:41:53 » |
|
tak třeba už zlevnili  dělali mi to tenkrát ještě na Pandě. Si chodila na Pandu? Tam dělala kamarádka:) No ono my většinou odebíráme krev a pak si to lidi nosí na tu serologii sami do SVÚ na Suchdol.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
elina
Extra Super pes

|
 |
« Odpověď #269 kdy: 28. Březen 2012, 08:45:45 » |
|
Si chodila na Pandu? Tam dělala kamarádka:) No ono my většinou odebíráme krev a pak si to lidi nosí na tu serologii sami do SVÚ na Suchdol.
jj to tam ještě dělal Michael  a není tvoje kámoška zrzavá a hrozně hezká? tam byla jedna taková, co mu pomáhala zachránit Zelí bůček 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|