|
Jimmyho mamka
Host
|
 |
« Odpověď #15 kdy: 19. červen 2008, 09:19:07 » |
|
Zákon teď ještě musí odsouhlasit Senát.Takže to eště neplatí?  asi na půl  Ale poslední slovo má senát, tak podle mně ještě ne, nevím, já se do toho nějak nevyznám...ale když už to je v správach a všude možně, asi je jenom otázkou času, kdy to platit bude...a když v parlamentě nikdo nebyl proti...u senátu to asi bude tostejný Holky, máme se na co těšit 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Iva_p
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Ellie, Cassie a Melounek
|
 |
« Odpověď #16 kdy: 19. červen 2008, 09:24:01 » |
|
Prostě boxer od Chytilové  si rozumíme. tak tak
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Iva_p
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Ellie, Cassie a Melounek
|
 |
« Odpověď #17 kdy: 19. červen 2008, 09:24:43 » |
|
Kdo je chytilová? nejaká hérečka?  režisérka, ale je to hroznej magor. Prý dřív chodila na cvičák, ale pak řekla, že je to týrání a vysrala se na to
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Jimmyho mamka
Host
|
 |
« Odpověď #18 kdy: 19. červen 2008, 09:25:37 » |
|
režisérka, ale je to hroznej magor. Prý dřív chodila na cvičák, ale pak řekla, že je to týrání a vysrala se na to
Magor režisérka 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
LuckyMonty
Super pes
Pohlaví: 
Lucky (*18.3.2007) Monty (*27.6.2004)
|
 |
« Odpověď #19 kdy: 19. červen 2008, 09:32:38 » |
|
Musí to ještě schválit senát a pak prezident, ten má hlavní slovo..  ty jo, já jen doufám, že se v tom senátu nějaký pejskař najde... Na prezidenta bych moc nesázela....Ach jo....Tohle může projít snad jen u nás.... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Iva_p
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Ellie, Cassie a Melounek
|
 |
« Odpověď #20 kdy: 19. červen 2008, 09:35:57 » |
|
Musí to ještě schválit senát a pak prezident, ten má hlavní slovo..  ty jo, já jen doufám, že se v tom senátu nějaký pejskař najde... Na prezidenta bych moc nesázela....Ach jo....Tohle může projít snad jen u nás....  to jo - a ten paradox, že se tím přejde týrání 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #21 kdy: 19. červen 2008, 09:50:06 » |
|
Musí to ještě schválit senát a pak prezident, ten má hlavní slovo..  ty jo, já jen doufám, že se v tom senátu nějaký pejskař najde... Na prezidenta bych moc nesázela....Ach jo....Tohle může projít snad jen u nás....  Dík za zákonodárnou osvětu  ! Jako pokud bude někde prostor dostupný a odpovídající potřebám psů, tzn. ne betonovej plácek 5x5 metrů, prosím, ať nějakým adekvátním způsobem postihují majitele, se kterými jsou problémy. Pokuta 50 tisíc mně přijde jako totální úlet, to je víc než za všechny ostatní přestupky dohromady, ne? Mam máslo na hlavě v tom, že tyhle věci nesleduju, takže fakt nevím, kde můžu mít psy na volno a kde ne, ale v zájmu (nejen) jejich bezpečí je mám ve městě samozřejmě neustále pod dohledem, míjíme-li jiné psy, volám si je, atd., nikdy s tím nebyl žádný problém, takže by mě potěšilo, kdyby nás každej nechal na pokoji. Tohle dopadne přesně tak, že slušný lidi budou mít psy na špagátě nebo platit, a takoví ti povaleči asociálové a podobný existence, který nemaj ani občanku, natožpak vodítko, se budou i s vyhublejma zablešenejma čoklama zevlovat všude dál.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MichaelaMik
CACIB

Pohlaví: 
Endy&Lara
|
 |
« Odpověď #22 kdy: 19. červen 2008, 10:02:08 » |
|
Dík za zákonodárnou osvětu  ! Jako pokud bude někde prostor dostupný a odpovídající potřebám psů, tzn. ne betonovej plácek 5x5 metrů, prosím, ať nějakým adekvátním způsobem postihují majitele, se kterými jsou problémy. Pokuta 50 tisíc mně přijde jako totální úlet, to je víc než za všechny ostatní přestupky dohromady, ne? Mam máslo na hlavě v tom, že tyhle věci nesleduju, takže fakt nevím, kde můžu mít psy na volno a kde ne, ale v zájmu (nejen) jejich bezpečí je mám ve městě samozřejmě neustále pod dohledem, míjíme-li jiné psy, volám si je, atd., nikdy s tím nebyl žádný problém, takže by mě potěšilo, kdyby nás každej nechal na pokoji. Tohle dopadne přesně tak, že slušný lidi budou mít psy na špagátě nebo platit, a takoví ti povaleči asociálové a podobný existence, který nemaj ani občanku, natožpak vodítko, se budou i s vyhublejma zablešenejma čoklama zevlovat všude dál. Taky to moc nesleduju, ale už sem občas viděla u parku cedulku volné pobíhání psů dovoleno, nebo naopak volné pobíhání psů zakázáno. Kde není ani to ani to, můžeš psa volně pustit, není to tak, že ho budeš muset vodit jen na špagátě. Krom toho se mi volné pobíhání psů po ulicích příčí z pohledu řidiče. Být svědkem vběhnutí psa do vozovku a přejetí řidičem jedoucím proti mně, nebyl příjemný zážitek. Navíc psi, kteří jdou ke kraji chodníku, aby voch*ali lampu, taky nejsou z pohledu řidiče zrovna bezpeční, od té příhodu dupu na brzdu a je mi fakt ouvej. Oči mám furt na stopkách i dyž mám volně svého psa, jakmile vidím jiného, přivolávám, připínám, nestojím o konflikt, vím co můžu čekat od svého psa, ale naprosto netuším, co můžu čekat na toho kolemjdoucího, zvláštně na sídlišti. 50 tis pokuta mi přijde tedy dost, myslím, že by měli začít s jinými problémy, víc řešit nesbírače hoven a víc dbát na označování zvířat a ne hned zákaz bez vodítka jinak 50 litrů, ach jo
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #23 kdy: 19. červen 2008, 10:05:52 » |
|
Taky to moc nesleduju, ale už sem občas viděla u parku cedulku volné pobíhání psů dovoleno, nebo naopak volné pobíhání psů zakázáno. Kde není ani to ani to, můžeš psa volně pustit, není to tak, že ho budeš muset vodit jen na špagátě.... Já se právě bojim, že to tak neni. Ale nevim. Tady je na to někde téma, pojďme kdyžtak tam, tohle mělo bejt o tom pořadu co bude dneska večír...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #24 kdy: 19. červen 2008, 22:50:44 » |
|
Tak sem viděla posledních deset minut  ...jaký to bylo? Je to někde v archívu?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Jimmyho mamka
Host
|
 |
« Odpověď #25 kdy: 20. červen 2008, 06:59:17 » |
|
Tak sem viděla posledních deset minut  ...jaký to bylo? Je to někde v archívu? Já to neviděla...sakra...ale snad to bude v archívu...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Cessy a Koule
|
 |
« Odpověď #26 kdy: 20. červen 2008, 07:14:13 » |
|
Já viděla dvě minuty. Dostalo mě jak Desenský prohlásil, že pes nikdy za nic nemůže a že za to může jenom majitel 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #27 kdy: 20. červen 2008, 07:37:33 » |
|
Já viděla dvě minuty. Dostalo mě jak Desenský prohlásil, že pes nikdy za nic nemůže a že za to může jenom majitel  No vono to tak ale většinou je  ...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Cessy a Koule
|
 |
« Odpověď #28 kdy: 20. červen 2008, 07:41:44 » |
|
No vono to tak ale většinou je  ... No právě proto se mi to tak líbilo  Proto nemám ráda dělení psy na bojový apod.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
HafBO
|
 |
« Odpověď #29 kdy: 20. červen 2008, 07:55:08 » |
|
Perlička paní šéfredaktorky "RR byl užíván na boj s lidmi kdežto pitbull jenom se psy"
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|