Haf Bez Obav
24. Květen 2012, 23:12:42 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Časopis Výcvik   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 ... 468 469 [470] 471 472 ... 493   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Nemoci našich pejsků  (Přečteno 272519 krát)
0 uživatelů a 5 Hostů prohlíží toto téma.
Kristýnka
Dogus Suprus
*

Pohlaví: Ženské

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7035 kdy: 22. únor 2012, 13:21:06 »

a nemůže to být demodex?  Undecided
Zaznamenáno

SZ Kristyna Havova
elina
Extra Super pes
**

Zobrazit profil
« Odpověď #7036 kdy: 22. únor 2012, 13:31:26 »

bych ASI změnila veterináře  Undecided
Zaznamenáno
Ahsia
Ultra Super pes

Zobrazit profil
« Odpověď #7037 kdy: 22. únor 2012, 13:34:14 »

Změnit veterináře - hned, bála bych se např. demodexu.
Zaznamenáno
IwanaR
Total Ultra Super pes

Aengus *07.04.2007

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7038 kdy: 22. únor 2012, 13:44:11 »

Hned dermatolog! Pokud je to demodex je dobrá léčba hned...než se to rozleze všude a do horších forem.
Zaznamenáno

MarkétaM
Dogus Suprus
*

Kikulka, 30.6.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #7039 kdy: 25. únor 2012, 13:49:28 »

Tak jsme měli krásnou noc a dopoledne.

Pravděpodobně z plic chytla Kike monstrózní průjem, ráno už jsme lítali co 10min, už ani nechtěla ležet, do toho začala zvracet, nechtěla pít. Abych to zkrátila, před desátou jsme dorazili na veterinu a jsme doma až teď, byla na transfuzi, byla už hrozně zesláblá, ani na kadění se už nehrbila Sad. Účet? Tři tisíce... a zítra jdeme na kontrolu. Kanylku má pro jistotu pořád zavedenou.

Jeli jsme do vetcentra a musím říct, že u mě hrozně stoupli. Byli jsme přímo vedle pokoje, kde leží pejsci po operacích atd. a chovali se k nim naprosto báječně, fakt s naprostou láskou.
Navíc jsme pak špatně odhadli Fenino chování, mysleli jsme, že je protivná, že už jsme tam dlouho, ale jí se chtělo na velkou, takže jim tam podělala deku. Omlouvali jsme se, ale sestřička byla tak milá, že v pohodě, že je šikovná, že to pustila, snad že to prej nedržela moc dlouho a ještě jí v tom smradu poňuchala.

Co mě dost šokovalo, byla paní, která tam přišla se synem s bíglem na očkování. Musela jsem se hodně držet, abych se do ní nepustila. Už první věta "Plácni ho, ať si sedne", mě dostala. Pes si nesedl, děsně se mu líbilo Feně, tak to paní vzala do vlastních rukou a mázla mu přes záda. Hádejte, pomohlo to? Pak začal po chvíli kňučet a ona už zase natahovala ruku, syn ho před tím naštěstí uchránil, ale pak z ní padaly srajdy typu: Von je hroznej, toho mlátíš hlava nehlava a jemu je to jedno, ten minulej přesně věděl, jak se má chovat...Doufám, že tu doktorku nepokouše..... Cry. Přesto to byl tak hezkej pes... ona mu chtěla lupnout i za to, že pes tohohle plemene! čuchá na zemi. Fakt otřesnej zážitek.
Zaznamenáno

SZ: marek p.
Krisis
Ultra Super pes

Monty 24.12.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #7040 kdy: 25. únor 2012, 15:25:51 »

Tak jsme měli krásnou noc a dopoledne.

Pravděpodobně z plic chytla Kike monstrózní průjem, ráno už jsme lítali co 10min, už ani nechtěla ležet, do toho začala zvracet, nechtěla pít. Abych to zkrátila, před desátou jsme dorazili na veterinu a jsme doma až teď, byla na transfuzi, byla už hrozně zesláblá, ani na kadění se už nehrbila Sad. Účet? Tři tisíce... a zítra jdeme na kontrolu. Kanylku má pro jistotu pořád zavedenou.

Jeli jsme do vetcentra a musím říct, že u mě hrozně stoupli. Byli jsme přímo vedle pokoje, kde leží pejsci po operacích atd. a chovali se k nim naprosto báječně, fakt s naprostou láskou.
Navíc jsme pak špatně odhadli Fenino chování, mysleli jsme, že je protivná, že už jsme tam dlouho, ale jí se chtělo na velkou, takže jim tam podělala deku. Omlouvali jsme se, ale sestřička byla tak milá, že v pohodě, že je šikovná, že to pustila, snad že to prej nedržela moc dlouho a ještě jí v tom smradu poňuchala.

Co mě dost šokovalo, byla paní, která tam přišla se synem s bíglem na očkování. Musela jsem se hodně držet, abych se do ní nepustila. Už první věta "Plácni ho, ať si sedne", mě dostala. Pes si nesedl, děsně se mu líbilo Feně, tak to paní vzala do vlastních rukou a mázla mu přes záda. Hádejte, pomohlo to? Pak začal po chvíli kňučet a ona už zase natahovala ruku, syn ho před tím naštěstí uchránil, ale pak z ní padaly srajdy typu: Von je hroznej, toho mlátíš hlava nehlava a jemu je to jedno, ten minulej přesně věděl, jak se má chovat...Doufám, že tu doktorku nepokouše..... Cry. Přesto to byl tak hezkej pes... ona mu chtěla lupnout i za to, že pes tohohle plemene! čuchá na zemi. Fakt otřesnej zážitek.

Nemáte tyhle GIT potíže s průjmama nějak často? Ať je Kikul brzo dobrá  Kiss
Zaznamenáno
MarkétaM
Dogus Suprus
*

Kikulka, 30.6.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #7041 kdy: 25. únor 2012, 16:31:58 »

No hele, měla to nedávno, ale musim zaťukat, že takovouhle rychtu neměla min. 3 roky. Jsem se o ní i trochu bála. Naštěstí to vypadá líp, přišla domů a jak jsme toho moc nenaspali, tak sebou práskla a cca od dvou si neřekla, že chce jít, tak snad to bude lepší...
« Poslední změna: 25. únor 2012, 16:36:00 od MarkétaM » Zaznamenáno

Krisis
Ultra Super pes

Monty 24.12.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #7042 kdy: 25. únor 2012, 16:43:08 »

No hele, měla to nedávno, ale musim zaťukat, že takovouhle rychtu neměla min. 3 roky. Jsem se o ní i trochu bála. Naštěstí to vypadá líp, přišla domů a jak jsme toho moc nenaspali, tak sebou práskla a cca od dvou si neřekla, že chce jít, tak snad to bude lepší...

Držíme pěsti !!!!
Zaznamenáno
Ahsia
Ultra Super pes

Zobrazit profil
« Odpověď #7043 kdy: 25. únor 2012, 16:51:21 »

Mě tedy taky přijde, že má Kike pořád nějaké střevní problémy chuděra  Undecided
Zaznamenáno
IwanaR
Total Ultra Super pes

Aengus *07.04.2007

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7044 kdy: 25. únor 2012, 19:00:16 »

Držímě pěsti ať je Kike co nejdříve v pohodě Smiley
Zaznamenáno

MarkétaM
Dogus Suprus
*

Kikulka, 30.6.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #7045 kdy: 25. únor 2012, 19:09:20 »

Držímě pěsti ať je Kike co nejdříve v pohodě Smiley

Nechci to zakřiknout, ale pořád spí, vzali jsme jí ven, ale jenom malinko čůrala. Jako co se mi nelíbí, tak kromě infuze za dnešek nic nevypila a to je furt leju čerstvou, protože to miluje Undecided.
Ale co mě pobavilo, slyším jí kňučet, tak letím, oblíkám se, mrknu na ní a ona měla v tváři takovej klidnej výraz (ne jakože "makej, jinak to zase pustim"), tak jí říkám "Co je?" A ona se nasáčkovala ke dveřím do komory, kde má ty slavný plíce. Zjistila, že to kňourání super funguje, tak to zkusila i jinde...
Zaznamenáno

petrb
Dogus Suprus
*

Víc než kámoš...

Zobrazit profil
« Odpověď #7046 kdy: 25. únor 2012, 19:26:26 »

slavný plíce.
Tak to je prima, je vidět, že je jí už líp-
Zaznamenáno
IwanaR
Total Ultra Super pes

Aengus *07.04.2007

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7047 kdy: 25. únor 2012, 19:37:16 »

Nechci to zakřiknout, ale pořád spí, vzali jsme jí ven, ale jenom malinko čůrala. Jako co se mi nelíbí, tak kromě infuze za dnešek nic nevypila a to je furt leju čerstvou, protože to miluje Undecided.
Ale co mě pobavilo, slyším jí kňučet, tak letím, oblíkám se, mrknu na ní a ona měla v tváři takovej klidnej výraz (ne jakože "makej, jinak to zase pustim"), tak jí říkám "Co je?" A ona se nasáčkovala ke dveřím do komory, kde má ty slavný plíce. Zjistila, že to kňourání super funguje, tak to zkusila i jinde...
Už má roupy to bude dobrý Smiley
Zaznamenáno

MarkétaM
Dogus Suprus
*

Kikulka, 30.6.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #7048 kdy: 26. únor 2012, 21:04:31 »

Tak dneska další litr na veterině, ale už to vypadá dobře, jen teda začala úděsně prdět, ani bych neřekla, že ty zvuky vydává pes Lips Sealed.

Ale jestli platí, co mi dycky říkala mamka: "Když si prdneš a nepo...š se, bude to dobrý", tak je to dobrý Grin.
Zaznamenáno

Krisis
Ultra Super pes

Monty 24.12.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #7049 kdy: 26. únor 2012, 21:12:24 »

Tak dneska další litr na veterině, ale už to vypadá dobře, jen teda začala úděsně prdět, ani bych neřekla, že ty zvuky vydává pes Lips Sealed.

Ale jestli platí, co mi dycky říkala mamka: "Když si prdneš a nepo...š se, bude to dobrý", tak je to dobrý Grin.

Cheesy
Zaznamenáno
Stran: 1 ... 468 469 [470] 471 472 ... 493   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!