|
|
Ircza
CACIB

Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #16 kdy: 21. Duben 2008, 15:48:05 » |
|
Musím se také pochlubit: Amálka už nevodí z lesa psy ale rovnou divočáky....
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Čím více poznávám lidi kolem sebe, tím více si vážím svého psa.
|
|
|
Emily
CACIB

Pohlaví: 
Aira
|
 |
« Odpověď #17 kdy: 21. Duben 2008, 16:04:40 » |
|
coze? a jak to dela?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
yndiC
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Kerrinka *7.5.2007
|
 |
« Odpověď #18 kdy: 21. Duben 2008, 18:52:45 » |
|
Sem ti říkala že si vodí domu kamarády.. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Cessy a Koule
|
 |
« Odpověď #19 kdy: 21. Duben 2008, 20:17:16 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Goofy
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Silínek a Goofinka
|
 |
« Odpověď #20 kdy: 21. Duben 2008, 20:43:38 » |
|
Tak já se taky pochlubim. V sobotu se Goofy rozběhl za stádem srn, který viděl pod sebou na louce a na zavolání přiběhl. Neotočil se sice na fleku, ale rozhodně mu to netrvalo delší dobu než jakou trvá poslat signál z mozku do tlapek, že se běží nazpátek. Málem jsem ho radostí snědla 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #21 kdy: 21. Duben 2008, 21:16:19 » |
|
Tak já se taky pochlubim. V sobotu se Goofy rozběhl za stádem srn, který viděl pod sebou na louce a na zavolání přiběhl. Neotočil se sice na fleku, ale rozhodně mu to netrvalo delší dobu než jakou trvá poslat signál z mozku do tlapek, že se běží nazpátek. Málem jsem ho radostí snědla  To je kabrňáček! 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
yndiC
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Kerrinka *7.5.2007
|
 |
« Odpověď #22 kdy: 21. Duben 2008, 21:30:42 » |
|
To mi připomíná, sem včera kamarádce venčila bulindu. No a mám to domluvený s její mámou, že když se blížím k domovu, tak jí prozvonim a ona mi jde naproti. No ale on my došel kredit. Tak vrátka otevřený, zabušim na dveře, otevře její máma a veme si Ágnesu domů, tak mizim dom. No a pak mi přijde od kámošky smska s poděkovánim za venčení, a že prej Ágnesa s mámou nemluví, protože si domů přivedla kamarády a ona je nepozvala dál  No taky pěkný,ale pořád lepší než aby doma běhali divočáci..  [/color]
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
ajulik
Extra Super pes

Pohlaví: 
Sally *29.4.2007, Geppetto *24.7.2010
|
 |
« Odpověď #23 kdy: 21. Duben 2008, 22:20:00 » |
|
hmmm, mě nějak nic nenapadá, čím bych se pochlubila, tak jen všem blahopřeji k pokrokům 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Chceš-li ovládat svého psa, musíš se nejprve naučit ovládat sám sebe."
|
|
|
Ircza
CACIB

Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #24 kdy: 22. Duben 2008, 09:37:15 » |
|
coze? a jak to dela?
Jednou jsem byla s Aminkou v lese....Amina utekla (jak je jejím zvykem) a přiběhla zpátky s labradorem....panička se připotácela mrtvá strachy, že se jí ztratil pes.... Další den to bylo zajímavější....Stojím na chodníčku a koukám, kde se Amina pohybuje, najednou se proti mě rozběhne stádo divočáků a za nima Amina...pískala jsem jako divá, volala, zakazovala, ale Amina byla jako v transu..podotýkám, že jsem na ní čekala asi 10 minut...Je to s ní těžké, ale pomalu začínám vidět nějaké výsledky,ale bude to trvat ještě hoooodně dlouho...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Emily
CACIB

Pohlaví: 
Aira
|
 |
« Odpověď #25 kdy: 22. Duben 2008, 09:50:21 » |
|
Jednou jsem byla s Aminkou v lese....Amina utekla (jak je jejím zvykem) a přiběhla zpátky s labradorem....panička se připotácela mrtvá strachy, že se jí ztratil pes.... Další den to bylo zajímavější....Stojím na chodníčku a koukám, kde se Amina pohybuje, najednou se proti mě rozběhne stádo divočáků a za nima Amina...pískala jsem jako divá, volala, zakazovala, ale Amina byla jako v transu..podotýkám, že jsem na ní čekala asi 10 minut...Je to s ní těžké, ale pomalu začínám vidět nějaké výsledky,ale bude to trvat ještě hoooodně dlouho...
tak hlavne ze nebezela nejdriv amina a stado divocaku za ni 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
enidka
Super pes
Pohlaví: 
Jim (* 1.2.2008)
|
 |
« Odpověď #26 kdy: 22. Duben 2008, 11:27:01 » |
|
tak my sme se sice už chlubili u bíglů,ale když je to tady založený,tak se teda pochlubíme i tady  je teda fakt,že přivolání nám zatim ještě nejde tak moc,hlavně když jsou kolem nás jiní psi a děti,tak Jim má klapky na očích a v uších špunty,ale snaží se a občas je tak nějak ignoruje....ale zase už nám jde skvěle sedni ( a to i bez mňamky),lehni už taky začínáme zvládat(hlavně na koberci,ale když vidí,že mám jeho oblíbenou mňamku,tak si klidně lehne i na linu nebo venku  ) a dokonce i už aportujeme a na povel to pouští  a chůze na vodítku taky začíná být bez problémů a automaticky se staví na levou stranu,kde má chodit...já si myslim,že na skoro 3 měsíční štěndo to nejni špatný 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
,,Má-li problém řešení není na místě si dělat starosti.Nemá-li však problém řešení,tak jsou starosti zbytečné."
|
|
|
Ircza
CACIB

Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #27 kdy: 22. Duben 2008, 12:03:53 » |
|
tak hlavne ze nebezela nejdriv amina a stado divocaku za ni  No já jsem tam stála jako opařená a právě jsem se bála, aby se najendou ti divočáci neotočili a nezačli na Aminu útočit... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Emily
CACIB

Pohlaví: 
Aira
|
 |
« Odpověď #28 kdy: 22. Duben 2008, 13:17:36 » |
|
Tak já se taky pochlubim. V sobotu se Goofy rozběhl za stádem srn, který viděl pod sebou na louce a na zavolání přiběhl. Neotočil se sice na fleku, ale rozhodně mu to netrvalo delší dobu než jakou trvá poslat signál z mozku do tlapek, že se běží nazpátek. Málem jsem ho radostí snědla  tiše závidim  pro airu jsou proste srnky a zajici to NEJ
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
katmai
|
 |
« Odpověď #29 kdy: 22. Duben 2008, 14:01:32 » |
|
tiše závidim  pro airu jsou proste srnky a zajici to NEJ Nezáviď. Pro nás jsou nej mouchy a ptáci. Sice jsou menší, ale zato kdekoliv. Salto z lehu při skupinovém odložení je velmi efektní. Popř. hysterie při pokusech prohrabat se okýnkem auta na holuby na chodníku. Jo jo, halt je to původem "pes na ptáky".
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|