Haf Bez Obav
24. Květen 2012, 22:52:10 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Časopis Výcvik   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 [2] 3 4 ... 39   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Výstavní úspěchy :-)  (Přečteno 45444 krát)
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.
ZuzanaZK
Vítěz výstavy (BIS)

Pohlaví: Ženské

www.winnie-briard.estranky.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #15 kdy: 23. Březen 2008, 16:52:39 »

já bych se chtěla podívat takže asi pojedu

My pojedem určitě- a v neděli  pak máme klubovku v Netolicích.  Tak se třeba uvidíme Smiley
Zaznamenáno
iwule
Dogus Suprus
*

Kytka a Kolouch

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #16 kdy: 23. Březen 2008, 17:05:11 »

My pojedem určitě- a v neděli  pak máme klubovku v Netolicích.  Tak se třeba uvidíme Smiley

kolikátýho to je?
Zaznamenáno

Bígl není hůř ovladatelný, jen páníček se při jeho výcviku hůře ovládá
katmai
Vítěz výstavy (BIS)

Jazee

Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 23. Březen 2008, 20:14:02 »

Blahopřejeme všem, kterým to včera a dnes vyšlo a získali jste nominaci na Crufta a pokud vám to nevyšlo - já říkám, že každý správný šampión dostane aspoň jednou VD!  Grin Nás to dnes taky mohlo potkat, místo velmi nadějné jsem čekala beznadějnou, když si to ke stolku přihasila jiná rozhodčí, se kterou si trošínku ležíme v žaludku z dob, kdy jsme vystavovaly psy ve stejné třídě. Ale nakonec se projevila jako dáma a mimino skončilo VN na 4. místě ze 6. Ale hlavní bylo to, že ji to bavilo, komédii jednu. Tak kam příště? Budějky?
Zaznamenáno
ZuzanaZK
Vítěz výstavy (BIS)

www.winnie-briard.estranky.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 kdy: 23. Březen 2008, 20:18:15 »

kolikátýho to je?

Ty Č.B. jsou 19-20.4. a Netolice 20.4.
Zaznamenáno
yndiC
Dogus Suprus Maximus
*

Kerrinka *7.5.2007

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 kdy: 23. Březen 2008, 20:58:13 »

Já se ještě přidávám ke Gratulaci všech kteří získali nějaké ocenění.Je to super a gratuluju. Grin
Zaznamenáno

vlcak
Extra Super pes
**

Pohlaví: Mužské

Shari *27. 9. 2006; Bodequita *21. 8. 2009

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #20 kdy: 23. Březen 2008, 21:05:47 »

..... předem děkuji za fotky, doufám že se najde nějaká lepší, než ty naše, vypadají jako z hororu  Grin
Já jsem fotky vymazal všechny, ale videa jsou celkem slušná, nějak si je předáme ....
Zaznamenáno

Každý chovatel se časem stane psychicky labilním.
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Bačice, Kožka a Mordera

Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 23. Březen 2008, 21:28:42 »

Vlčák: s tou novou fotkou si moh´ počkat na ten novej vobojek Wink
Zaznamenáno

toulava
Třída otevřená

MB Kanjer *5.5.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 24. Březen 2008, 11:32:37 »

Tak ja se taky pochlubim... v nevelke boerboeli konkurenci, ale preci jenom  CAJC Smiley  Grin
Zaznamenáno

radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Bačice, Kožka a Mordera

Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 24. Březen 2008, 11:56:42 »

Tak ja se taky pochlubim... v nevelke boerboeli konkurenci, ale preci jenom  CAJC Smiley  Grin

Já ho tam viděla! - říkala jsem si, jestli to je bůrskej buldog nebo ne, už jednou sem ho totiž zaměnila za tosu Undecided
Zaznamenáno

toulava
Třída otevřená

MB Kanjer *5.5.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: 24. Březen 2008, 12:06:49 »

Já ho tam viděla! - říkala jsem si, jestli to je bůrskej buldog nebo ne, už jednou sem ho totiž zaměnila za tosu Undecided
pockej az nas jednou potkas na cvicaku Smiley pak uz si nas nespletes  Cheesy... ja taky obcas vaham, ono se to semtam spatne poznava... uz jsem si buraka spletla s mladym bullmastifem, bandogem... obzvlaste u tech odrostlych stenat to je nekdy slozite  Roll Eyes
Zaznamenáno

radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Bačice, Kožka a Mordera

Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: 24. Březen 2008, 12:15:32 »

pockej az nas jednou potkas na cvicaku Smiley pak uz si nas nespletes  Cheesy... ja taky obcas vaham, ono se to semtam spatne poznava... uz jsem si buraka spletla s mladym bullmastifem, bandogem... obzvlaste u tech odrostlych stenat to je nekdy slozite  Roll Eyes

Právě u štěněte se mi to povedlo - asi půlroční, nevím, možná starší, ale furt ještě neměl rysy dospělýho psa. A to jsem se schválně koukala do atlasu (kde vůbec není Undecided), než jsem ho zavolala do ordinace coby tosu... Pak jsme se teda pro jistotu zeptaly... Sad
Zaznamenáno

toulava
Třída otevřená

MB Kanjer *5.5.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: 24. Březen 2008, 12:37:12 »

Právě u štěněte se mi to povedlo - asi půlroční, nevím, možná starší, ale furt ještě neměl rysy dospělýho psa. A to jsem se schválně koukala do atlasu (kde vůbec není Undecided), než jsem ho zavolala do ordinace coby tosu... Pak jsme se teda pro jistotu zeptaly... Sad
vuuubec nikde neni... vlastne ja sama nevedela jak burak vypada jeste cca 3 tydny pred tim nez jsme si pro ni jeli.... porad jsme chteli Cane Corsa a pak nam nekdo rekl, jestli bychom radeji nechteli boerboela... tak jsme vykulili oci jako o cem, ze to mluvi... a on at koukneme na net... no a ja hned aktivne poslala dotaz na par chovatelskych stanic a po tydnu najednou telefon a ze pro nas maji stene... poslali fotky a byla to laska na prvni pohled.... a za 14 dni jsme si pro ni jeli a to jsem prosim chtela stene nejdriv letos  Grin
Zaznamenáno

radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Bačice, Kožka a Mordera

Zobrazit profil
« Odpověď #27 kdy: 24. Březen 2008, 12:43:45 »

vuuubec nikde neni... vlastne ja sama nevedela jak burak vypada jeste cca 3 tydny pred tim nez jsme si pro ni jeli.... porad jsme chteli Cane Corsa a pak nam nekdo rekl, jestli bychom radeji nechteli boerboela... tak jsme vykulili oci jako o cem, ze to mluvi... a on at koukneme na net... no a ja hned aktivne poslala dotaz na par chovatelskych stanic a po tydnu najednou telefon a ze pro nas maji stene... poslali fotky a byla to laska na prvni pohled.... a za 14 dni jsme si pro ni jeli a to jsem prosim chtela stene nejdriv letos  Grin

Tak bys ho mohla v rámci osvěty nafotit ze všech stran a plácnout to sem, kdo se v těch všech málopočetnejch a cizokrajnejch plemenech má vyznat... Roll Eyes
Zaznamenáno

yndiC
Dogus Suprus Maximus
*

Kerrinka *7.5.2007

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #28 kdy: 24. Březen 2008, 12:52:39 »

No já toto plemeno dnes slyším po prvé,vůbec jsem neměla tucha že existuje.Spoustu plemen třena vůbec neznám a tak je potřeba se stále vzdělávat že? Grin
Takže bych byla pro aby jsi sem dala nějaké fotečky. Smiley
Zaznamenáno

IwanaR
Total Ultra Super pes

Aengus *07.04.2007

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #29 kdy: 24. Březen 2008, 12:54:47 »

Sem taky pro fotky.....jsem zvědavá jak vypadá...Smiley
Zaznamenáno

Stran: 1 [2] 3 4 ... 39   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!