|
ZuzanaZK
|
 |
« Odpověď #15 kdy: 23. Březen 2008, 16:52:39 » |
|
já bych se chtěla podívat takže asi pojedu
My pojedem určitě- a v neděli pak máme klubovku v Netolicích. Tak se třeba uvidíme 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
iwule
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Kytka a Kolouch
|
 |
« Odpověď #16 kdy: 23. Březen 2008, 17:05:11 » |
|
My pojedem určitě- a v neděli pak máme klubovku v Netolicích. Tak se třeba uvidíme  kolikátýho to je?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Bígl není hůř ovladatelný, jen páníček se při jeho výcviku hůře ovládá
|
|
|
|
katmai
|
 |
« Odpověď #17 kdy: 23. Březen 2008, 20:14:02 » |
|
Blahopřejeme všem, kterým to včera a dnes vyšlo a získali jste nominaci na Crufta a pokud vám to nevyšlo - já říkám, že každý správný šampión dostane aspoň jednou VD!  Nás to dnes taky mohlo potkat, místo velmi nadějné jsem čekala beznadějnou, když si to ke stolku přihasila jiná rozhodčí, se kterou si trošínku ležíme v žaludku z dob, kdy jsme vystavovaly psy ve stejné třídě. Ale nakonec se projevila jako dáma a mimino skončilo VN na 4. místě ze 6. Ale hlavní bylo to, že ji to bavilo, komédii jednu. Tak kam příště? Budějky?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
ZuzanaZK
|
 |
« Odpověď #18 kdy: 23. Březen 2008, 20:18:15 » |
|
kolikátýho to je?
Ty Č.B. jsou 19-20.4. a Netolice 20.4.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
yndiC
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Kerrinka *7.5.2007
|
 |
« Odpověď #19 kdy: 23. Březen 2008, 20:58:13 » |
|
Já se ještě přidávám ke Gratulaci všech kteří získali nějaké ocenění.Je to super a gratuluju. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
vlcak
Extra Super pes

Pohlaví: 
Shari *27. 9. 2006; Bodequita *21. 8. 2009
|
 |
« Odpověď #20 kdy: 23. Březen 2008, 21:05:47 » |
|
..... předem děkuji za fotky, doufám že se najde nějaká lepší, než ty naše, vypadají jako z hororu  Já jsem fotky vymazal všechny, ale videa jsou celkem slušná, nějak si je předáme ....
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Každý chovatel se časem stane psychicky labilním.
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #21 kdy: 23. Březen 2008, 21:28:42 » |
|
Vlčák: s tou novou fotkou si moh´ počkat na ten novej vobojek 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
toulava
Třída otevřená

Pohlaví: 
MB Kanjer *5.5.2007
|
 |
« Odpověď #22 kdy: 24. Březen 2008, 11:32:37 » |
|
Tak ja se taky pochlubim... v nevelke boerboeli konkurenci, ale preci jenom CAJC 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #23 kdy: 24. Březen 2008, 11:56:42 » |
|
Tak ja se taky pochlubim... v nevelke boerboeli konkurenci, ale preci jenom CAJC  Já ho tam viděla! - říkala jsem si, jestli to je bůrskej buldog nebo ne, už jednou sem ho totiž zaměnila za tosu 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
toulava
Třída otevřená

Pohlaví: 
MB Kanjer *5.5.2007
|
 |
« Odpověď #24 kdy: 24. Březen 2008, 12:06:49 » |
|
Já ho tam viděla! - říkala jsem si, jestli to je bůrskej buldog nebo ne, už jednou sem ho totiž zaměnila za tosu  pockej az nas jednou potkas na cvicaku  pak uz si nas nespletes  ... ja taky obcas vaham, ono se to semtam spatne poznava... uz jsem si buraka spletla s mladym bullmastifem, bandogem... obzvlaste u tech odrostlych stenat to je nekdy slozite 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #25 kdy: 24. Březen 2008, 12:15:32 » |
|
pockej az nas jednou potkas na cvicaku  pak uz si nas nespletes  ... ja taky obcas vaham, ono se to semtam spatne poznava... uz jsem si buraka spletla s mladym bullmastifem, bandogem... obzvlaste u tech odrostlych stenat to je nekdy slozite  Právě u štěněte se mi to povedlo - asi půlroční, nevím, možná starší, ale furt ještě neměl rysy dospělýho psa. A to jsem se schválně koukala do atlasu (kde vůbec není  ), než jsem ho zavolala do ordinace coby tosu... Pak jsme se teda pro jistotu zeptaly... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
toulava
Třída otevřená

Pohlaví: 
MB Kanjer *5.5.2007
|
 |
« Odpověď #26 kdy: 24. Březen 2008, 12:37:12 » |
|
Právě u štěněte se mi to povedlo - asi půlroční, nevím, možná starší, ale furt ještě neměl rysy dospělýho psa. A to jsem se schválně koukala do atlasu (kde vůbec není  ), než jsem ho zavolala do ordinace coby tosu... Pak jsme se teda pro jistotu zeptaly...  vuuubec nikde neni... vlastne ja sama nevedela jak burak vypada jeste cca 3 tydny pred tim nez jsme si pro ni jeli.... porad jsme chteli Cane Corsa a pak nam nekdo rekl, jestli bychom radeji nechteli boerboela... tak jsme vykulili oci jako o cem, ze to mluvi... a on at koukneme na net... no a ja hned aktivne poslala dotaz na par chovatelskych stanic a po tydnu najednou telefon a ze pro nas maji stene... poslali fotky a byla to laska na prvni pohled.... a za 14 dni jsme si pro ni jeli a to jsem prosim chtela stene nejdriv letos 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #27 kdy: 24. Březen 2008, 12:43:45 » |
|
vuuubec nikde neni... vlastne ja sama nevedela jak burak vypada jeste cca 3 tydny pred tim nez jsme si pro ni jeli.... porad jsme chteli Cane Corsa a pak nam nekdo rekl, jestli bychom radeji nechteli boerboela... tak jsme vykulili oci jako o cem, ze to mluvi... a on at koukneme na net... no a ja hned aktivne poslala dotaz na par chovatelskych stanic a po tydnu najednou telefon a ze pro nas maji stene... poslali fotky a byla to laska na prvni pohled.... a za 14 dni jsme si pro ni jeli a to jsem prosim chtela stene nejdriv letos  Tak bys ho mohla v rámci osvěty nafotit ze všech stran a plácnout to sem, kdo se v těch všech málopočetnejch a cizokrajnejch plemenech má vyznat... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
IwanaR
|
 |
« Odpověď #29 kdy: 24. Březen 2008, 12:54:47 » |
|
Sem taky pro fotky.....jsem zvědavá jak vypadá... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|