Ahsia
Ultra Super pes

Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #7350 kdy: 17. únor 2012, 08:45:12 » |
|
moje maminka by asi vlastního psa spíš nechtěla, ale zrovna ona je typ, kterej by ho vychovat zvládl, v tomhle se fakt strašně snaží a je docela důsledná  ... zato ze ségry má Kessýtková občas prču  Hele, to moje máti se taky snaží, ale podle mě je to jak s autem, někdo prostě nebude dobrým řidičem, i když by jezdil denně  . Ona má prostě představu, že jí psa vychovám a bude, ale vůbec si nechce připustit, že s Elou je to tak, že ona jí věc řekne 10x a pes má prču a dělá přesně opak, zatím co já pak jednou houknu a reakce je okamžitá 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Leňule :-)
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Kessy *28.11.2008
|
 |
« Odpověď #7351 kdy: 17. únor 2012, 08:55:19 » |
|
Hele, to moje máti se taky snaží, ale podle mě je to jak s autem, někdo prostě nebude dobrým řidičem, i když by jezdil denně  . Ona má prostě představu, že jí psa vychovám a bude, ale vůbec si nechce připustit, že s Elou je to tak, že ona jí věc řekne 10x a pes má prču a dělá přesně opak, zatím co já pak jednou houknu a reakce je okamžitá  no ale ona právě trochu představu má, respektive se jí naučila a odkoukala ode mě ... a když se stane, že neposlechne na její druhej povel, tak než aby ho zopakovala ještě 8x znova dokola přijde se radši zeptat, co má udělat, aby to bylo napoprvé, takhle jsem to myslela 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Ahsia
Ultra Super pes

Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #7352 kdy: 17. únor 2012, 09:09:40 » |
|
no ale ona právě trochu představu má, respektive se jí naučila a odkoukala ode mě ... a když se stane, že neposlechne na její druhej povel, tak než aby ho zopakovala ještě 8x znova dokola přijde se radši zeptat, co má udělat, aby to bylo napoprvé, takhle jsem to myslela  Já vím jak jsi to myslela  . Jen říkám, že i když se moje máma snaží, tak prostě toho není schopná. Není to v ní  Btw máme na sídlišti paní co své psy volá stylem "tys mě neslyšela? Říkám ke mně, ráááz, dváááá, třiiii, říkám třiiiiii, slyšííííííš???" a takhle furt dokola, kdyby to nebyly útočné bestie (mimochodem rovnou tři), tak se tomu směju 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Krisis
Ultra Super pes

Pohlaví: 
Monty 24.12.2007
|
 |
« Odpověď #7353 kdy: 17. únor 2012, 21:17:36 » |
|
No tak to vyjde nastejno jako dalmatin  . Já tedy nevím jaká je tvoje máti, ale ta moje nevychová nic, Ela se jí leda vysmívá, když vyřkne nějaký povel a je schopná jí ukrást jídlo i z ruky, aniž by mrkla okem a ještě se jí pak směje, když nadává  . Svou mámu s dalmatinem si prostě nedokážu představit, to by byla pohroma, ta fakt leda tu kočku, i když i ta jí vládne  . Jen zařve rozmazleně a máma už letí a ptá se "byl jsi kakat? Mám vyčistit záchodek? Nebo nemáš čistou vodičku? Tak se pojď podívat, já jí vyměním"  No nevim, ale prostě nějaké z těhle plemen, až budeme mít na zahradě, tak to bude fakt pecka, už se "těšim" 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Kessy *28.11.2008
|
 |
« Odpověď #7354 kdy: 20. únor 2012, 10:29:18 » |
|
včera jsme byly po skoro dvouměsíčním pauzírování na agi tréninku (přiznám se, že jsem se trochu bála  ) ... v první sekvenci jsme se s Kessynkou trochu hledali, ale naštěstí jsme se našli (čekala jsem, že se budeme hledat dýl) .... zbytek tréninku tak předčil mé očekávání  , holka krásně pracovala a dávala takový náběhy do slalomu, že se mi před pauzou o nich mohlo jen zdát  ... já toho psa prostě miluju 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
elina
Extra Super pes

|
 |
« Odpověď #7355 kdy: 20. únor 2012, 10:44:27 » |
|
včera jsme byly po skoro dvouměsíčním pauzírování na agi tréninku (přiznám se, že jsem se trochu bála  ) ... v první sekvenci jsme se s Kessynkou trochu hledali, ale naštěstí jsme se našli (čekala jsem, že se budeme hledat dýl) .... zbytek tréninku tak předčil mé očekávání  , holka krásně pracovala a dávala takový náběhy do slalomu, že se mi před pauzou o nich mohlo jen zdát  ... já toho psa prostě miluju  to je normoš, já jsem ty delší pauzy začala dávat po loňské nucené zdravotní pauze, páč jsem zjistila, že nepřetrénovanej pes je bomba 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Kessy *28.11.2008
|
 |
« Odpověď #7356 kdy: 20. únor 2012, 11:05:57 » |
|
to je normoš, já jsem ty delší pauzy začala dávat po loňské nucené zdravotní pauze, páč jsem zjistila, že nepřetrénovanej pes je bomba  já je taky dávám pravidelně, snažim se po půl roce tak kolem měsíce, teď to bylo uplně neplánovaně eště delší a uvidíme, jak se to podepsalo, zatim teda dobrý 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Tereza90
Vítěz dne (BOD)

Pohlaví: 
Wiktoria *9.6.2010 + Adina *6.6.2011
|
 |
« Odpověď #7357 kdy: 24. únor 2012, 19:44:56 » |
|
to je super a Terezko na jaké hodině jste byly? já bych moc chtěla na ty hry!
Zatím třikrát na agi, příští týden jde zas máma se mnou  )) Dokonce se sama i ptala jestli to bude ta hodina 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kristýnka
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #7358 kdy: 28. únor 2012, 21:28:56 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ Kristyna Havova
|
|
|
|
Lenka Š
|
 |
« Odpověď #7359 kdy: 05. Březen 2012, 09:25:58 » |
|
Ahoj, už jsem to tu jednou psala.... ale nabízím místo na agility závody tuto neděli na Sadské - Hopsání u Dědy Mráze... A možná to vypadá, že i další místo na celý tento víkend na Dogfriends Fitmin Cup v Ústí, tam je dokonce zahraniční rozhodčí, tak neváhejte  ....
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Lenka Š
|
|
|
|
|
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Kessy *28.11.2008
|
 |
« Odpověď #7361 kdy: 08. Březen 2012, 16:04:46 » |
|
a teď se tam pes vys*al na parkuru 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Alča, Abby a Easy
Strážný Pes
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Abbynka *20.12.2005 Easy *18.6.2008
|
 |
« Odpověď #7362 kdy: 08. Březen 2012, 23:13:19 » |
|
Agiliťáci, je 2.-3.6. nějakej významnej závod na kterým nesmíte chybět nebo na ten termín můžu udělat seminář agi na hafbu? ještě nevím s kým, to bych dala včas vědět, mám favority, uvidím, jestli bude někdo z nich mít tento termín čas.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
nita
|
 |
« Odpověď #7363 kdy: 09. Březen 2012, 07:57:39 » |
|
Agiliťáci, je 2.-3.6. nějakej významnej závod na kterým nesmíte chybět nebo na ten termín můžu udělat seminář agi na hafbu? ještě nevím s kým, to bych dala včas vědět, mám favority, uvidím, jestli bude někdo z nich mít tento termín čas.
Kdyby nic tak je Strážnice - Mezinárodní mistrovství border collií v agility
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Život je pes - nejlepší přítel člověka
|
|
|