Haf Bez Obav
24. Květen 2012, 22:45:02 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Časopis Výcvik   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 ... 69 70 [71]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: DKK a DLK  (Přečteno 48486 krát)
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Pohlaví: Ženské

Rusty (13.5.2004) Franco (5.10.2007)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1050 kdy: 20. Leden 2012, 08:57:59 »

tak už je to jasný!  Bang head
Já tohle nepochopím - jak se u tak velkého plemene nemusí při uchovnění dělat RTG? grrrr...každopádně ty ženský jsou taky dobře mimo!

Protože by nebylo na čem chovat a nikdo si nechce dát tu práci "začít znovu" na čistých psech. A bohužel takhle je to u všech molosů.
Zaznamenáno

bodlinka
Vítěz výstavy (BIS)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1051 kdy: 20. Leden 2012, 09:27:47 »

Tak jsem po dnesku ztratila asi posledni zbytky iluzi! Kvuli te nasi operaci jsme jeste kontaktovali obe poradkyne chovu,v kostce jsem se dozvedela, ze jeste pred par lety se rtg nedelaly vubec, v Rusku,Polsku,Madarsku ap.se neresi stale,je to pracovni pes a bud maka a az nemuze,tak lezi na zahrade u boudy. Pry neznaji po kloubni strance zdrave psy,pokud nekdo uvadi nuly, neveri v pravost snimku-slova poradkyn chovu, z nichz jedna vesele kryje trojkovym psem, protoze je pry zdravy, jelikoz bez problemu ujde 20 km!!! Operaci nedoporucila ani jedna, pry MSP je spatne DKK normal a dokazi s tim zit lepe, nez ostatni psi a vet se na nas chce jen napakovat! Taak jsem pouze vyjadrila velke prekvapeni, nad jejich pristupem a ze bych do chovu nepustila hur jak 1 psy apod.a na operaci pujdeme, byla dotcena, ale jsem rada, ze jsem udrzela nervy na uzde, zvracet se mi z toho chce az ted! Puke

Puke ty vo.e, to si dela prdel!!!
Zaznamenáno

Adéla
Třída šampionů

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1052 kdy: 20. Leden 2012, 09:32:40 »

Hnus. Bohužel u molosů si už dávno žádné iluze nedělám Sad
Zaznamenáno

SZ WhiteWolf
Adéla
Třída šampionů

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1053 kdy: 20. Leden 2012, 09:39:32 »

Jinak já bych se nad operací asi docela rozmýšlela, protože mám doma 12ti letého psa s DKK 4/4, má i DLK. Chodí lépe než jeho zdraví vrstevníci, běhá... nikdy s tím neměl výraznější problémy. Nedavno jsem o tom mluvila s Hnízdem a ten mi právě říkal, že i hodně záleží na úhlení apod. (už si přesně nepamatuju co všechno říkal). Ale on neměl problémy ani ve štěněcím věku, nekulhal. A navíc váží jen 35 Kg :-) Je to individuální...

Každopádně držím palce!
Zaznamenáno

SZ WhiteWolf
Czertice+R
Třída šampionů

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1054 kdy: 20. Leden 2012, 14:20:38 »

No ty bláho. Já bych si tak laicky představovala, že tvrdá práce sama vyselektuje ty zdravější psy. Ale pokud se tato práce sestává z kilometrové procházky a ležení u dveří, tak to asi špatná dkk úplně neznemožní.
Každopádně jestli mají takový přístup i další poradci chovu velkých plemen tak nastává moje premiéra s blicím smajlíkem: Puke

Kamarádka má čsv s čtyřkama a taky bych to z pohybu a vytrvalosti fenky nepoznala. Neoperovaná, chondroprotektiva, pravidelné výlety. Pomáhá jí udržet ji hodně v kondici, nasvalenou, ty svaly to prý opravdu mohou dobře držet. Pomáhá si k té kondici i například chozením na pásu ve vodě na veterině.
Zaznamenáno

Krisis
Ultra Super pes

Monty 24.12.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #1055 kdy: 20. Leden 2012, 19:24:21 »

Tak jsem po dnesku ztratila asi posledni zbytky iluzi! Kvuli te nasi operaci jsme jeste kontaktovali obe poradkyne chovu,v kostce jsem se dozvedela, ze jeste pred par lety se rtg nedelaly vubec, v Rusku,Polsku,Madarsku ap.se neresi stale,je to pracovni pes a bud maka a az nemuze,tak lezi na zahrade u boudy. Pry neznaji po kloubni strance zdrave psy,pokud nekdo uvadi nuly, neveri v pravost snimku-slova poradkyn chovu, z nichz jedna vesele kryje trojkovym psem, protoze je pry zdravy, jelikoz bez problemu ujde 20 km!!! Operaci nedoporucila ani jedna, pry MSP je spatne DKK normal a dokazi s tim zit lepe, nez ostatni psi a vet se na nas chce jen napakovat! Taak jsem pouze vyjadrila velke prekvapeni, nad jejich pristupem a ze bych do chovu nepustila hur jak 1 psy apod.a na operaci pujdeme, byla dotcena, ale jsem rada, ze jsem udrzela nervy na uzde, zvracet se mi z toho chce az ted! Puke

pecka!  Puke
Zaznamenáno
petrb
Dogus Suprus
*

Víc než kámoš...

Zobrazit profil
« Odpověď #1056 kdy: 21. Leden 2012, 20:42:30 »

u molosů si už dávno žádné iluze nedělám
nejen....  Lips Sealed ty jsou vlastně chodící dysplázie, jsem přesvědčená, že neexistuje nulovej moloss.... A bude hůř. Chtě nechtě !
Zaznamenáno
Tereza90
Vítěz dne (BOD)

Wiktoria *9.6.2010 + Adina *6.6.2011

Zobrazit profil
« Odpověď #1057 kdy: 06. únor 2012, 16:45:49 »

V neděli jedu do Brna na seminář, bude přednášet Proks a oční choroby Beránek, obojí nemoci co se vyskytují u tollerů, jsem zvědavá Smiley
Zaznamenáno
Stran: 1 ... 69 70 [71]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!