|
nita
|
 |
« kdy: 21. únor 2012, 13:01:29 » |
|
Pojďme se podělit o pokusy, úspěchy i neúspěchy při cvičení shapingem 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Život je pes - nejlepší přítel člověka
|
|
|
|
nita
|
 |
« Odpověď #1 kdy: 21. únor 2012, 13:02:58 » |
|
Dovolila jsem si založit toto téma, protože mi přišlo, že spousta lidí v shapingu tápe a mohlo by pomoci :-) Naše dnešní video - schválně, kdo pozná, co by mělo být výsledným cvikem? Podotýkám, že se jedná o první lekci :-) http://youtu.be/ge-wfh8rHCE
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #2 kdy: 21. únor 2012, 14:15:55 » |
|
Viděla jsem jen začátek, nestíhám... ale... bude jezdit na tobogánu? 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
CuLa
Třída mladých

|
 |
« Odpověď #3 kdy: 21. únor 2012, 14:23:32 » |
|
Chození po předních? 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
nita
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 21. únor 2012, 14:24:31 » |
|
Viděla jsem jen začátek, nestíhám... ale... bude jezdit na tobogánu?  Ooooo, ty jsi vtipná :-D
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Rusty (13.5.2004) Franco (5.10.2007)
|
 |
« Odpověď #5 kdy: 21. únor 2012, 19:15:54 » |
|
zadní na zeď nebo chození po předních?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
nita
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 21. únor 2012, 22:24:47 » |
|
zadní na zeď nebo chození po předních?
Stojka na předních :-) Zadní na zeď budou přechodná fáze :-D Zítra pokračujeme. A na rozehrání budu mít tajnou zbraň :-) Super flísový uzlík tety Radechy :-D
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #7 kdy: 21. únor 2012, 22:30:13 » |
|
Stojka na předních :-) Zadní na zeď budou přechodná fáze :-D Zítra pokračujeme. A na rozehrání budu mít tajnou zbraň :-) Super flísový uzlík tety Radechy :-D
Takže né tobogán jo? 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
nita
|
 |
« Odpověď #8 kdy: 21. únor 2012, 22:32:49 » |
|
Takže né tobogán jo?  Ten možná taky :-D
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Rusty (13.5.2004) Franco (5.10.2007)
|
 |
« Odpověď #9 kdy: 22. únor 2012, 08:15:58 » |
|
JJ, ten budu mít taky, tedy budu ho mít zatím jako dárek pro jiného hafana, ale asi ho objednám i pro sebe/Franca 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MarkétaM
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Kikulka, 30.6.2007
|
 |
« Odpověď #10 kdy: 22. únor 2012, 13:39:30 » |
|
Já jsem díky shapingu zjistila, že feně vůbec neumí povely, normálně. Reaguje na moje posunky, řeč těla, ale v podstatě vůbec nerozumí samostatnejm slovním povelům. To je zajímavý zjištění, když jí za chvíli bude pět... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ: marek p.
|
|
|
Barush
Ultra Extra Super pes

Pohlaví: 
Berry 20.2.2008
|
 |
« Odpověď #11 kdy: 22. únor 2012, 13:46:22 » |
|
Já jsem díky shapingu zjistila, že feně vůbec neumí povely, normálně. Reaguje na moje posunky, řeč těla, ale v podstatě vůbec nerozumí samostatnejm slovním povelům. To je zajímavý zjištění, když jí za chvíli bude pět...  Jsem tedka zkusila u vypousteciho povelu ze zahrady...mno, jak to rict, pes reaguje na slovo susenka, boruvka, pejskove atd uplne stejne jak na slovo volno - tzn jde ze zahrady  proste staci, abych dosla na urcity misto, otocila se k nemu neco rekla a pan straduje ven
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MarkétaM
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Kikulka, 30.6.2007
|
 |
« Odpověď #12 kdy: 22. únor 2012, 13:48:35 » |
|
Jsem tedka zkusila u vypousteciho povelu ze zahrady...mno, jak to rict, pes reaguje na slovo susenka, boruvka, pejskove atd uplne stejne jak na slovo volno - tzn jde ze zahrady  proste staci, abych dosla na urcity misto, otocila se k nemu neco rekla a pan straduje ven Takhle jsem to myslela... když jsem s ní dělala nějakej cvik a pak jsem jí odhodila pamlsek, tak se po něm otočí, koukne se na mě a já "Běž" a ona furt kouká. Tak já zase "Běž"...? Nic. Takže s posunkem a hádej  . Bohužel jsem zjistila, že to tak máme skoro u všeho, no....
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ: marek p.
|
|
|
Barush
Ultra Extra Super pes

Pohlaví: 
Berry 20.2.2008
|
 |
« Odpověď #13 kdy: 22. únor 2012, 13:58:03 » |
|
Takhle jsem to myslela... když jsem s ní dělala nějakej cvik a pak jsem jí odhodila pamlsek, tak se po něm otočí, koukne se na mě a já "Běž" a ona furt kouká. Tak já zase "Běž"...? Nic. Takže s posunkem a hádej  . Bohužel jsem zjistila, že to tak máme skoro u všeho, no.... Ja jsem to radsi u ostatnich veci nezkousela, protoze je mi to jasny  tedka si spis hrajeme, chci zapracovat na privolani, takze nosetacujeme, tahame se a hrajeme tyhle hry..strasne se tesim na seminar az se o nich dozvim vic, pak budu resit zbytek....
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
nita
|
 |
« Odpověď #14 kdy: 22. únor 2012, 14:05:57 » |
|
Ja jsem to radsi u ostatnich veci nezkousela, protoze je mi to jasny  tedka si spis hrajeme, chci zapracovat na privolani, takze nosetacujeme, tahame se a hrajeme tyhle hry..strasne se tesim na seminar az se o nich dozvim vic, pak budu resit zbytek.... Jojo, naprosto obvyklý problém :-)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|