|
Sašulka
|
 |
« kdy: 09. Leden 2012, 17:47:40 » |
|
Máte někdo nějakou zkušenost, názor, bližší informace??? 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ: Dustin
|
|
|
Krisis
Ultra Super pes

Pohlaví: 
Monty 24.12.2007
|
 |
« Odpověď #1 kdy: 09. Leden 2012, 18:07:00 » |
|
Máte někdo nějakou zkušenost, názor, bližší informace???  Co by Tě zajímalo konkrétně?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Sašulka
|
 |
« Odpověď #2 kdy: 09. Leden 2012, 18:12:03 » |
|
Tak hlavně negativní účinky na zdraví, samozřejmě  Jestli to funguje? Změna povahy? Tloustnutí? Mám doma ke svým dvěma psům ještě fenečku - ségru mýho Gordona, tak bych nerada jejich mimina.....byla u nás dva dny a hned začala hárat (poprvé - nevěděli jsme ani co my s ní, ani co ona se sebou), tak na ten nejhorší týden nakonec skončila chuděra v hotelu, i když tam řádila jak blázen. Ale příště už bych to chtěla mít nějak jasný, protože to vypadá, že k původním majitelům už se nevrátí a zůstane u nás..
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ: Dustin
|
|
|
MarkétaM
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Kikulka, 30.6.2007
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 09. Leden 2012, 18:13:14 » |
|
Tak hlavně negativní účinky na zdraví, samozřejmě  Jestli to funguje? Změna povahy? Tloustnutí? Mám doma ke svým dvěma psům ještě fenečku - ségru mýho Gordona, tak bych nerada jejich mimina.....byla u nás dva dny a hned začala hárat (poprvé - nevěděli jsme ani co my s ní, ani co ona se sebou), tak na ten nejhorší týden nakonec skončila chuděra v hotelu, i když tam řádila jak blázen. Ale příště už bych to chtěla mít nějak jasný, protože to vypadá, že k původním majitelům už se nevrátí a zůstane u nás..Hustýýýý....
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ: marek p.
|
|
|
Krisis
Ultra Super pes

Pohlaví: 
Monty 24.12.2007
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 09. Leden 2012, 18:16:16 » |
|
Tak hlavně negativní účinky na zdraví, samozřejmě  Jestli to funguje? Změna povahy? Tloustnutí? Mám doma ke svým dvěma psům ještě fenečku - ségru mýho Gordona, tak bych nerada jejich mimina.....byla u nás dva dny a hned začala hárat (poprvé - nevěděli jsme ani co my s ní, ani co ona se sebou), tak na ten nejhorší týden nakonec skončila chuděra v hotelu, i když tam řádila jak blázen. Ale příště už bych to chtěla mít nějak jasný, protože to vypadá, že k původním majitelům už se nevrátí a zůstane u nás.. Tak o negativních účincích nevim, zatim jsme se s žádnýma nesetkali. Funguje to. Doba trvání je indiviuální, +/- ten rok, ale některým psům to drží dýl, některý musí už třeba po sedmi měsících na další nebo event. na kastraci. Změnu povahy jsem u dospělýho jedince taky neviděla. Tloustnutí je podle mě hlavně o majiteli, když se k tomu majitel postaví čelem a bude krmit tak nějak s rozmyslem, tak pes neztloustne. Je to docela drahý, stojí to kolem dvou tisíc. De facto to pak vyjde finančně srovnatelně s normální kastrací.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kristýnka
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #5 kdy: 09. Leden 2012, 18:17:47 » |
|
To je taková ta hormonální injekce?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ Kristyna Havova
|
|
|
Krisis
Ultra Super pes

Pohlaví: 
Monty 24.12.2007
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 09. Leden 2012, 18:19:18 » |
|
To je taková ta hormonální injekce?
No ono je to takový jakoby čip, který ti inhibuje tvorbu testosteronu.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kristýnka
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #7 kdy: 09. Leden 2012, 18:25:09 » |
|
No ono je to takový jakoby čip, který ti inhibuje tvorbu testosteronu.
Aha, tak to nevím, jestli je ono. Ale moje kamarádka něco podobného (možná stejného) nechává dělat svému psovi a je to v pohodě. O fenky se nezajímá , i když má jednu doma, na samce nijak nemachruje a ani neztloustl. Naopak se mu zlepšila pozornost, co se týče např. cvičení atd :-)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ Kristyna Havova
|
|
|
Krisis
Ultra Super pes

Pohlaví: 
Monty 24.12.2007
|
 |
« Odpověď #8 kdy: 09. Leden 2012, 18:27:15 » |
|
Aha, tak to nevím, jestli je ono. Ale moje kamarádka něco podobného (možná stejného) nechává dělat svému psovi a je to v pohodě. O fenky se nezajímá , i když má jednu doma, na samce nijak nemachruje a ani neztloustl. Naopak se mu zlepšila pozornost, co se týče např. cvičení atd :-)
jj, to by mohlo být ono 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Paayaa
Vítěz dne (BOD)

Pohlaví: 
Nelly *10.1.2007
|
 |
« Odpověď #9 kdy: 09. Leden 2012, 18:58:46 » |
|
To chci taky 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Šimona
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #10 kdy: 09. Leden 2012, 23:21:36 » |
|
jestli máme na mysli ten samý případ, tak vidím jen pozitiva, negativa žádná. Ale někde se to asi odrazí, stejně jako HA u lidí
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Šimona
|
|
|
Kristýnka
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #11 kdy: 10. Leden 2012, 10:47:29 » |
|
jestli máme na mysli ten samý případ, tak vidím jen pozitiva, negativa žádná. Ale někde se to asi odrazí, stejně jako HA u lidí
určitě myslíme stejný případ 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ Kristyna Havova
|
|
|
Katka a Mája
Třída mladých

Pohlaví: 
Mája *11.1.2011
|
 |
« Odpověď #12 kdy: 12. Leden 2012, 20:14:33 » |
|
Saši a co to, že u vás Ounnie zůstane?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
petrb
Dogus Suprus
Víc než kámoš...
|
 |
« Odpověď #13 kdy: 12. Leden 2012, 22:47:26 » |
|
nápodobně balzám na prostatu bez kastrace
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Brundík
CACIB

|
 |
« Odpověď #14 kdy: 15. Leden 2012, 14:14:55 » |
|
To neznám, když. tak osvědčený Primeros. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|