Goofy
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Silínek a Goofinka
|
 |
« Odpověď #225 kdy: 31. Leden 2012, 12:23:35 » |
|
Marťo, tos mi zase dala s tou slepičárnou - rozklikla jsem téma "svatba v září 2012" a padla jsem opět do deprese. Poslední příspěvek tam je tento: hojki, tak vidim ze připravy jsou v plnem proudu, ja už mam taky zamluvené šaty, misto, fotografa. Ted obíháme jeste cukrářky která by nám napekla Alespoň, že mám tu Radechu, jinak bych neměla vůbec nic Prosimtě neboj...nenech se zvyklat a nerozklikávej fórum pokud něco vyloženě nehledáš. Jinak rychle získáš pocit, že nemáš nic a potřebuješ všechno (i to, o čem jsi donedávna nevěděla, že existuje).
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Ahsia
Ultra Super pes

Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #226 kdy: 31. Leden 2012, 12:39:53 » |
|
Fakt moc hezký, zimní svatba má něco do sebe  . Až mi pomalu mrzí, že se nechci vdávat 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
yndiC
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Kerrinka *7.5.2007
|
 |
« Odpověď #227 kdy: 31. Leden 2012, 17:22:44 » |
|
Kráásný fotky.. fakt že joo 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #228 kdy: 31. Leden 2012, 17:24:37 » |
|
Děkuju Pindí 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
enidka
Super pes
Pohlaví: 
Jim (* 1.2.2008)
|
 |
« Odpověď #229 kdy: 22. únor 2012, 20:55:38 » |
|
Goofyovce dodatečně ještě gratuluju  a Ivuš věř že se máš na co těšit  je to super zážitek a jak napsala Goofyovka o pár řádek níž,že se vše točí jen kolem vás a všichni jsou milý a snažej se pomoct,tak je to pravda...  a že nemáš nic zařízenýho? v klidůůů  my všechno zařizovali asi měsíc před svatbou od šatů počínaje,přes svědky,místo,papíry(člověk by nevěřil co je vše k tomu potřeba),hostinu a chlastačku  já teda měla úžasnou svědkyni,která hodně věcí zvládla a s hodně pomohla  takže přeju pevný nervy a v den D klííídek a koukej si to pořádně užít,protože je to krásný 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
,,Má-li problém řešení není na místě si dělat starosti.Nemá-li však problém řešení,tak jsou starosti zbytečné."
|
|
|
koblizenka
Třída mladých

|
 |
« Odpověď #230 kdy: 22. únor 2012, 21:06:00 » |
|
Mě tato radostná událost čeká na konci května. Zařízené máme zatím jen místo a fotografa. V pondělí jsem se byla poprvé podívat na šaty, v pátek jdem ke zlatníkovi a v pondělí podepsat papíry na úřad. Ale to jen proto, že přítel do mě stále hučí, ať už začnu něco zařizovat  Já sama bych zařizování nechala ještě odležet.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
enidka
Super pes
Pohlaví: 
Jim (* 1.2.2008)
|
 |
« Odpověď #231 kdy: 22. únor 2012, 21:36:38 » |
|
Mě tato radostná událost čeká na konci května. Zařízené máme zatím jen místo a fotografa. V pondělí jsem se byla poprvé podívat na šaty, v pátek jdem ke zlatníkovi a v pondělí podepsat papíry na úřad. Ale to jen proto, že přítel do mě stále hučí, ať už začnu něco zařizovat  Já sama bych zařizování nechala ještě odležet.  ono to jde všechno zařídit klidně i poslední měsíc ped svatbou  jenom teda prstýnky trvaj cca ty dva-tři týdny,ale pokud člověk nechce nějaký frekventovaný místo na obřad a ani hospodu na hostinu,tak se spěchat nemusí...tím teda nechci navádět  mimochodem zkouška šatů je bomba věc  doporučuju vzít s sebou i kamarádky a hlavně foťák ať člověk ví jak to bude vypadat na fotkách
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
,,Má-li problém řešení není na místě si dělat starosti.Nemá-li však problém řešení,tak jsou starosti zbytečné."
|
|
|
Goofy
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Silínek a Goofinka
|
 |
« Odpověď #232 kdy: 26. únor 2012, 21:54:13 » |
|
Jsem se dneska dozvěděla, že brácha se bude ženit v červenci! Nakonec snad ještě doženem rodinu Paboučkových 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #233 kdy: 27. únor 2012, 09:59:32 » |
|
Jsem se dneska dozvěděla, že brácha se bude ženit v červenci! Nakonec snad ještě doženem rodinu Paboučkových  Adam? 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Goofy
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Silínek a Goofinka
|
 |
« Odpověď #234 kdy: 27. únor 2012, 10:05:47 » |
|
Adam?  Haha, máma prohlásila, že toho oženěj v prosinci, ať to maj všechno v jednom roce 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #235 kdy: 27. únor 2012, 10:06:26 » |
|
Haha, máma prohlásila, že toho oženěj v prosinci, ať to maj všechno v jednom roce  Chudáček 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Iva_p
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Ellie, Cassie a Melounek
|
 |
« Odpověď #236 kdy: 06. Březen 2012, 09:51:30 » |
|
Goofyovce dodatečně ještě gratuluju  a Ivuš věř že se máš na co těšit  je to super zážitek a jak napsala Goofyovka o pár řádek níž,že se vše točí jen kolem vás a všichni jsou milý a snažej se pomoct,tak je to pravda...  a že nemáš nic zařízenýho? v klidůůů  my všechno zařizovali asi měsíc před svatbou od šatů počínaje,přes svědky,místo,papíry(člověk by nevěřil co je vše k tomu potřeba),hostinu a chlastačku  já teda měla úžasnou svědkyni,která hodně věcí zvládla a s hodně pomohla  takže přeju pevný nervy a v den D klííídek a koukej si to pořádně užít,protože je to krásný  já chci za svědka bráchu, tak ten mi zařídí tak leda prdlačku  Myslím, že brzy začneme organizovat, zatím jsem úplně v klidu, na to fórum nechodím Jsem se dneska dozvěděla, že brácha se bude ženit v červenci! Nakonec snad ještě doženem rodinu Paboučkových  Já myslím, že na konci roku na tom bude tak nějak nastejno
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Iva_p
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Ellie, Cassie a Melounek
|
 |
« Odpověď #237 kdy: 05. Duben 2012, 09:41:03 » |
|
Tak zatím pořád nemáme nic naplánovaného, máma už lehce panikaří, tak mi začala pokukovat po šatech, zjišťovat kde by šla hostina, ubytko a tak  . Prý jediný, co jí opravdu děsí je to, že budu asi špatně shánět boty, tak po těch se možná začnu pokukovat. No ale hlavně proč sem píšu, nejen, že se kolem mě spousta lidí bere a rodí se děti, ale začínají se množit i rozvody
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Ahsia
Ultra Super pes

Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #238 kdy: 05. Duben 2012, 09:42:35 » |
|
Tak zatím pořád nemáme nic naplánovaného, máma už lehce panikaří, tak mi začala pokukovat po šatech, zjišťovat kde by šla hostina, ubytko a tak  . Prý jediný, co jí opravdu děsí je to, že budu asi špatně shánět boty, tak po těch se možná začnu pokukovat. No ale hlavně proč sem píšu, nejen, že se kolem mě spousta lidí bere a rodí se děti, ale začínají se množit i rozvody Překvapení  (pardon, nemohla jsem nereagovat) 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Iva_p
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Ellie, Cassie a Melounek
|
 |
« Odpověď #239 kdy: 05. Duben 2012, 09:47:58 » |
|
Překvapení  (pardon, nemohla jsem nereagovat)  Jako jo no, ale zase jsem si uvědomila, že už nejsem nejmladší
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|