Haf Bez Obav
24. Květen 2012, 12:14:38 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Časopis Výcvik   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 ... 14 15 [16] 17 18 19   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Svatby, přípravy, zásnuby..  (Přečteno 4563 krát)
0 uživatelů a 4 Hostů prohlíží toto téma.
Goofy
Dogus Maximus
*

Pohlaví: Ženské

Silínek a Goofinka

Zobrazit profil
« Odpověď #225 kdy: 31. Leden 2012, 12:23:35 »

Marťo, tos mi zase dala s tou slepičárnou - rozklikla jsem téma "svatba v září 2012" a padla jsem opět do deprese. Poslední příspěvek tam je tento: hojki, tak vidim ze připravy jsou v plnem proudu, ja už mam taky zamluvené šaty, misto, fotografa. Ted obíháme jeste cukrářky která by nám napekla

Alespoň, že mám tu Radechu, jinak bych neměla vůbec nic  Grin
Prosimtě neboj...nenech se zvyklat a nerozklikávej fórum pokud něco vyloženě nehledáš. Jinak rychle získáš pocit, že nemáš nic a potřebuješ všechno (i to, o čem jsi donedávna nevěděla, že existuje).
Zaznamenáno

Ahsia
Ultra Super pes

Zobrazit profil
« Odpověď #226 kdy: 31. Leden 2012, 12:39:53 »

Fakt moc hezký, zimní svatba má něco do sebe  Smiley. Až mi pomalu mrzí, že se nechci vdávat  Grin
Zaznamenáno
yndiC
Dogus Suprus Maximus
*

Kerrinka *7.5.2007

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #227 kdy: 31. Leden 2012, 17:22:44 »

Takže stručná reportáž ze dne D zde: http://www.radecha.cz/galerie/svatba/

Kráásný fotky.. fakt že joo  Thumb Up
Zaznamenáno

radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Bačice, Kožka a Mordera

Zobrazit profil
« Odpověď #228 kdy: 31. Leden 2012, 17:24:37 »

Děkuju Pindí Smiley
Zaznamenáno

enidka
Super pes
*

Jim (* 1.2.2008)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #229 kdy: 22. únor 2012, 20:55:38 »

Goofyovce dodatečně ještě gratuluju Wink a Ivuš věř že se máš na co těšit Wink je to super zážitek a jak napsala Goofyovka o pár řádek níž,že se vše točí jen kolem vás a všichni jsou milý a snažej se pomoct,tak je to pravda... Grin a že nemáš nic zařízenýho? v klidůůů Grin my všechno zařizovali asi měsíc před svatbou od šatů počínaje,přes svědky,místo,papíry(člověk by nevěřil co je vše k tomu potřeba),hostinu a chlastačku Wink já teda měla úžasnou svědkyni,která hodně věcí zvládla a s hodně pomohla Wink takže přeju pevný nervy a v den D klííídek a koukej si to pořádně užít,protože je to krásný Love
Zaznamenáno

,,Má-li problém řešení není na místě si dělat starosti.Nemá-li však problém řešení,tak jsou starosti zbytečné."
koblizenka
Třída mladých
**

Zobrazit profil
« Odpověď #230 kdy: 22. únor 2012, 21:06:00 »

Mě tato radostná událost čeká na konci května. Zařízené máme zatím jen místo a fotografa. V pondělí jsem se byla poprvé podívat na šaty, v pátek jdem ke zlatníkovi a v pondělí podepsat papíry na úřad. Ale to jen proto, že přítel do mě stále hučí, ať už začnu něco zařizovat  Grin Já sama bych zařizování nechala ještě odležet.
Zaznamenáno
enidka
Super pes
*

Jim (* 1.2.2008)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #231 kdy: 22. únor 2012, 21:36:38 »

Mě tato radostná událost čeká na konci května. Zařízené máme zatím jen místo a fotografa. V pondělí jsem se byla poprvé podívat na šaty, v pátek jdem ke zlatníkovi a v pondělí podepsat papíry na úřad. Ale to jen proto, že přítel do mě stále hučí, ať už začnu něco zařizovat  Grin Já sama bych zařizování nechala ještě odležet.
Grin Grin ono to jde všechno zařídit klidně i poslední měsíc ped svatbou  Grin jenom teda prstýnky trvaj cca ty dva-tři týdny,ale pokud člověk nechce nějaký frekventovaný místo na obřad a ani hospodu na hostinu,tak se spěchat nemusí...tím teda nechci navádět  Grin mimochodem zkouška šatů je bomba věc Wink doporučuju vzít s sebou i kamarádky a hlavně foťák ať člověk ví jak to bude vypadat na fotkách
Zaznamenáno

,,Má-li problém řešení není na místě si dělat starosti.Nemá-li však problém řešení,tak jsou starosti zbytečné."
Goofy
Dogus Maximus
*

Silínek a Goofinka

Zobrazit profil
« Odpověď #232 kdy: 26. únor 2012, 21:54:13 »

Jsem se dneska dozvěděla, že brácha se bude ženit v červenci! Nakonec snad ještě doženem rodinu Paboučkových Grin
Zaznamenáno

radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Bačice, Kožka a Mordera

Zobrazit profil
« Odpověď #233 kdy: 27. únor 2012, 09:59:32 »

Jsem se dneska dozvěděla, že brácha se bude ženit v červenci! Nakonec snad ještě doženem rodinu Paboučkových Grin

Adam? Grin
Zaznamenáno

Goofy
Dogus Maximus
*

Silínek a Goofinka

Zobrazit profil
« Odpověď #234 kdy: 27. únor 2012, 10:05:47 »

Adam? Grin
Haha, máma prohlásila, že toho oženěj v prosinci, ať to maj všechno v jednom roce  Grin
Zaznamenáno

radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Bačice, Kožka a Mordera

Zobrazit profil
« Odpověď #235 kdy: 27. únor 2012, 10:06:26 »

Haha, máma prohlásila, že toho oženěj v prosinci, ať to maj všechno v jednom roce  Grin

Chudáček Wink
Zaznamenáno

Iva_p
Dogus Suprus
*

Ellie, Cassie a Melounek

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #236 kdy: 06. Březen 2012, 09:51:30 »

Goofyovce dodatečně ještě gratuluju Wink a Ivuš věř že se máš na co těšit Wink je to super zážitek a jak napsala Goofyovka o pár řádek níž,že se vše točí jen kolem vás a všichni jsou milý a snažej se pomoct,tak je to pravda... Grin a že nemáš nic zařízenýho? v klidůůů Grin my všechno zařizovali asi měsíc před svatbou od šatů počínaje,přes svědky,místo,papíry(člověk by nevěřil co je vše k tomu potřeba),hostinu a chlastačku Wink já teda měla úžasnou svědkyni,která hodně věcí zvládla a s hodně pomohla Wink takže přeju pevný nervy a v den D klííídek a koukej si to pořádně užít,protože je to krásný Love

já chci za svědka bráchu, tak ten mi zařídí tak leda prdlačku  Roll Eyes Undecided Myslím, že brzy začneme organizovat, zatím jsem úplně v klidu, na to fórum nechodím  Grin

Já myslím, že na konci roku na tom bude tak nějak nastejno  Grin  Cool

Zaznamenáno

Iva_p
Dogus Suprus
*

Ellie, Cassie a Melounek

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #237 kdy: 05. Duben 2012, 09:41:03 »

Tak zatím pořád nemáme nic naplánovaného, máma už lehce panikaří, tak mi začala pokukovat po šatech, zjišťovat kde by šla hostina, ubytko a tak  Grin. Prý jediný, co jí opravdu děsí je to, že budu asi špatně shánět boty, tak po těch se možná začnu pokukovat. No ale hlavně proč sem píšu, nejen, že se kolem mě spousta lidí bere a rodí se děti, ale začínají se množit i rozvody  Shocked
Zaznamenáno

Ahsia
Ultra Super pes

Zobrazit profil
« Odpověď #238 kdy: 05. Duben 2012, 09:42:35 »

Tak zatím pořád nemáme nic naplánovaného, máma už lehce panikaří, tak mi začala pokukovat po šatech, zjišťovat kde by šla hostina, ubytko a tak  Grin. Prý jediný, co jí opravdu děsí je to, že budu asi špatně shánět boty, tak po těch se možná začnu pokukovat. No ale hlavně proč sem píšu, nejen, že se kolem mě spousta lidí bere a rodí se děti, ale začínají se množit i rozvody  Shocked

Překvapení  Grin (pardon, nemohla jsem nereagovat)  Grin
Zaznamenáno
Iva_p
Dogus Suprus
*

Ellie, Cassie a Melounek

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #239 kdy: 05. Duben 2012, 09:47:58 »

Překvapení  Grin (pardon, nemohla jsem nereagovat)  Grin

Jako jo no, ale zase jsem si uvědomila, že už nejsem nejmladší  Undecided  Grin
Zaznamenáno

Stran: 1 ... 14 15 [16] 17 18 19   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!