Iva_p
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Ellie, Cassie a Melounek
|
 |
« Odpověď #15 kdy: 29. Prosinec 2011, 08:54:31 » |
|
Díky všem, jsem uplně dojatá jakou máte radost  My se určitě chceme vzít příští rok, ale našla jsem nějaký to forum (beremese.cz) a koukala jsem jak blázen - holky tam ty svatby plánujou snad dva roky dopředu a mám tam z toho pocit, že pokud chci svatbu letos, tak nemám šanci vše zařídit  Ještě jsme vůbec nic neřešili (termín, místo, prostě nic). Třeba mě zarazilo když jsem to doma oznámila, že všichni předpokládají, že to bude v Příbrami, že se prý má vyvádět nevěsta z domu. To jsem třeba vůbec nevěděla - začínám z toho mít stres
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Goofy
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Silínek a Goofinka
|
 |
« Odpověď #16 kdy: 29. Prosinec 2011, 09:03:34 » |
|
Díky všem, jsem uplně dojatá jakou máte radost  My se určitě chceme vzít příští rok, ale našla jsem nějaký to forum (beremese.cz) a koukala jsem jak blázen - holky tam ty svatby plánujou snad dva roky dopředu a mám tam z toho pocit, že pokud chci svatbu letos, tak nemám šanci vše zařídit  Ještě jsme vůbec nic neřešili (termín, místo, prostě nic). Třeba mě zarazilo když jsem to doma oznámila, že všichni předpokládají, že to bude v Příbrami, že se prý má vyvádět nevěsta z domu. To jsem třeba vůbec nevěděla - začínám z toho mít stres hahá! Jak já si myslela, že na beremese se nikdy nezaregistruju a teď jsem tam pečená vařená  Zaregistruj se taky a uvidíš moje album  Žádnej stres, my se berem 3 měsíce od zasnoubení a na všechno je strašně moc času...je to už za tři týdny a šaty se mi furt šijou, oblek Petrovi jdem kupovat dneska a tak  Plánovat svatbu dýl tak mi z toho hrábne natolik, že by mi ženich utekl 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Iva_p
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Ellie, Cassie a Melounek
|
 |
« Odpověď #17 kdy: 29. Prosinec 2011, 09:09:34 » |
|
hahá! Jak já si myslela, že na beremese se nikdy nezaregistruju a teď jsem tam pečená vařená  Zaregistruj se taky a uvidíš moje album  Žádnej stres, my se berem 3 měsíce od zasnoubení a na všechno je strašně moc času...je to už za tři týdny a šaty se mi furt šijou, oblek Petrovi jdem kupovat dneska a tak  Plánovat svatbu dýl tak mi z toho hrábne natolik, že by mi ženich utekl  kecáš  , mě tam právě ty holky přijdou šílený, taková slepičárna, ale vypadá to, že se bez toho taky neobjedu  Tak to si mě trošku uklidnila s těma třema měsícema  , já jsem to forum našla včera a tam byly témata jako "taky se berete v září 2012" apod., tak jsem to pro zajímavost rozklikla, že tam třeba budou holky co na tom budou podobně a vono prd, tam jsou příspěvky fakt dva roky starý a hlavně tam všichni píšou jak už maj spoustu věcí zařízených. Já mám jen fotografku, která vo tom zatím neví (Radechu)  Hele a jak je to s tím místem nevíš? Jako pro nás by bylo jednodušší mít to v Praze, ale oni fakt všichni počítaj, že to bude v Pb - teda tím všichni myslím všichni z Pb (naši, sousedi, babička) 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Goofy
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Silínek a Goofinka
|
 |
« Odpověď #18 kdy: 29. Prosinec 2011, 09:21:26 » |
|
kecáš  , mě tam právě ty holky přijdou šílený, taková slepičárna, ale vypadá to, že se bez toho taky neobjedu  Tak to si mě trošku uklidnila s těma třema měsícema  , já jsem to forum našla včera a tam byly témata jako "taky se berete v září 2012" apod., tak jsem to pro zajímavost rozklikla, že tam třeba budou holky co na tom budou podobně a vono prd, tam jsou příspěvky fakt dva roky starý a hlavně tam všichni píšou jak už maj spoustu věcí zařízených. Já mám jen fotografku, která vo tom zatím neví (Radechu)  Hele a jak je to s tím místem nevíš? Jako pro nás by bylo jednodušší mít to v Praze, ale oni fakt všichni počítaj, že to bude v Pb - teda tím všichni myslím všichni z Pb (naši, sousedi, babička)  Já to považuju za slepičárnu taky, bohužel jsem jenou ze slepic, no  Tak to si ta tvoje fotografka na tý mojí svatbě vyzkouší a na tvojí už to bude umět Jak je to s vyváděním nevěsty nevim, my jsme oba z Modřan..ale je fakt že taky budu ráno jakoby u našich. Každopádně myslim, že na všechny tradice se můžeš vyprdnout protože to by ses z toho mohla zbláznit - tak to dělám já 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
lenprov
Ultra Super pes

Pohlaví: 
.
|
 |
« Odpověď #19 kdy: 29. Prosinec 2011, 09:25:21 » |
|
ivčo také hrozně gratuluji  jinak záleží hodně na tom jaké představy o svatbě máš... bratr má svatbu v červnu a oni jsou o něco náročnější než přítelův brácha, který měl loni v srpnu (což je mimoto důvod proč máme nejdřív dítě a potom svatbu - pr 2 sourozenecký svatby ročně, to je na mě moc  ) ta v sprnu byla v poho - fotografa měli známýho, oslavu "po vesnicku" atak. nicméně brácha hledal letos na podzim místa a ty krásný (oni jsou fakt náročnější) už zamluvený - navíc chtěj v červnu, aby měli jahodový dort.. místo někde, kde bude i ubyt, zároveň krásný na fotky, blízko k tomu nekuřáckou restauraci nejlépe se zahradou kde budou moct bejt psi.. jako byli neštastny a sjížděli strašně moc míst a ty co by se jim líbili, tak měli plné červnové termíny ! (jsem také zírala) nakonec budou mít svatbu u zlína. fotograf druhej problém - řešili listopad,prosinec .. z netu vybrali a měl už plno.. druhej taky.. takže až třetí výběř jim "klapl".. no a ted jana objíždí šaty.. mam jit za svědka - jenže ten tam má tolik povinností jak mi bylo oznámeno, tak uvidíme jak to s malou vůbec vše půjde moje máma už z toho taky šílí - protože si musí někde nechat ušít něco na sebe a nezná žádnou dobrou švadlenu, který se svěřit (nemáte někdo fakt ozkoušenou? nějaký ten kostýmek-kalhotový nebo šatový se sakem..)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Iva_p
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Ellie, Cassie a Melounek
|
 |
« Odpověď #20 kdy: 29. Prosinec 2011, 09:26:15 » |
|
Já to považuju za slepičárnu taky, bohužel jsem jenou ze slepic, no  Tak to si ta tvoje fotografka na tý mojí svatbě vyzkouší a na tvojí už to bude umět Jak je to s vyváděním nevěsty nevim, my jsme oba z Modřan..ale je fakt že taky budu ráno jakoby u našich. Každopádně myslim, že na všechny tradice se můžeš vyprdnout protože to by ses z toho mohla zbláznit - tak to dělám já  to bude mít Radešák kšeftů  Já rozhodně všechny tradice dodržovat nebudu, ale tohle mi skoro přišlo, že to všichni berou jako hotovou věc - jediný my s Vaškem jsme se tomu dost podivili. U nás to bude složitější tím, že to bude v kostele a jestli to bude v Příbrami, tak to bude Svatá hora, takže bysme měli co nejdřív vybrat alespoň to místo a zamluvit termín, protože to podle mě nebude jen tak. Ještě mě napadla varianta, že by obřad byl v Příbrami a pak se to všechno přesunulo někam ku Praze. Hele to je stres tohleto a né den "o kterém každá žena sní"
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Iva_p
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Ellie, Cassie a Melounek
|
 |
« Odpověď #21 kdy: 29. Prosinec 2011, 09:27:30 » |
|
jo a aby toho nebylo málo, tak uplně nezávisle na mě (fakt jsem o tom nevěděla) požádal brácha svojí přítelkyni o ruku, takže naši jsou uplně vyřízený
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
lenprov
Ultra Super pes

Pohlaví: 
.
|
 |
« Odpověď #22 kdy: 29. Prosinec 2011, 09:28:16 » |
|
to bude mít Radešák kšeftů  Já rozhodně všechny tradice dodržovat nebudu, ale tohle mi skoro přišlo, že to všichni berou jako hotovou věc - jediný my s Vaškem jsme se tomu dost podivili. U nás to bude složitější tím, že to bude v kostele a jestli to bude v Příbrami, tak to bude Svatá hora, takže bysme měli co nejdřív vybrat alespoň to místo a zamluvit termín, protože to podle mě nebude jen tak. Ještě mě napadla varianta, že by obřad byl v Příbrami a pak se to všechno přesunulo někam ku Praze. Hele to je stres tohleto a né den "o kterém každá žena sní" svatá hora je na tohle krásná si myslím - ale tam fakt bude asi dost plno.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #23 kdy: 29. Prosinec 2011, 09:43:48 » |
|
jo a aby toho nebylo málo, tak uplně nezávisle na mě (fakt jsem o tom nevěděla) požádal brácha svojí přítelkyni o ruku, takže naši jsou uplně vyřízený Tak to je hustý! To se nedivim, že jsou vaši vyřízený 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Goofy
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Silínek a Goofinka
|
 |
« Odpověď #24 kdy: 29. Prosinec 2011, 09:44:43 » |
|
Tak to je hustý! To se nedivim, že jsou vaši vyřízený  Pardón, to jsem psala já 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Rusty (13.5.2004) Franco (5.10.2007)
|
 |
« Odpověď #25 kdy: 29. Prosinec 2011, 09:45:26 » |
|
Mě se líbí Okoř. Je tam krásná "zřícenina" kapličky s krásnýma oknama. A je tam u toho hned restaurace. A dostupnost taky ok.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Iva_p
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Ellie, Cassie a Melounek
|
 |
« Odpověď #26 kdy: 29. Prosinec 2011, 09:48:06 » |
|
Mě se líbí Okoř. Je tam krásná "zřícenina" kapličky s krásnýma oknama. A je tam u toho hned restaurace. A dostupnost taky ok.
Když mi budeme mít ten kostel, takže v podstatě jde o to, jestli kostel tady v Praze nebo Svatá hora. Pak od toho se bude odvíjet vše ostatní.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Iva_p
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Ellie, Cassie a Melounek
|
 |
« Odpověď #27 kdy: 29. Prosinec 2011, 09:49:15 » |
|
Pardón, to jsem psala já  co vy dvě tam vyvádíte?  Hele jsou uplně mimo, navíc brácha čeká to robátko. To prej bylo pořád nic a teď to na ně sesypeme všechno najednou
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Goofy
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Silínek a Goofinka
|
 |
« Odpověď #28 kdy: 29. Prosinec 2011, 09:50:28 » |
|
co vy dvě tam vyvádíte?  Hele jsou uplně mimo, navíc brácha čeká to robátko. To prej bylo pořád nic a teď to na ně sesypeme všechno najednou My jsme včera slavili zase jiný zásnuby totiž!
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Iva_p
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Ellie, Cassie a Melounek
|
 |
« Odpověď #29 kdy: 29. Prosinec 2011, 09:51:41 » |
|
My jsme včera slavili zase jiný zásnuby totiž!
ha 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|