Haf Bez Obav
24. Květen 2012, 12:12:44 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Časopis Výcvik   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 ... 5 6 [7] 8   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Problém se štěnětem  (Přečteno 2185 krát)
0 uživatelů a 3 Hostů prohlíží toto téma.
Lucieťák
Vítěz dne (BOD)

Pohlaví: Ženské

Sára *30/08/2006

Zobrazit profil
« Odpověď #90 kdy: 05. Leden 2012, 07:51:00 »

Teď mi dělají starosti ty oči, které nemá nikdy úplně bílé. Když je unavená vypadá jak smrt, jak je má rudé. Když se vyspí je to lepší, ale nikdy je nemá úplně bílé. Vyškemrala jsem od té paní od které ji kamarád přivezl fotku, když byla malinká a tam je má červené taky. Tady foto: http://andriiia.rajce.idnes.cz/Kessy/#kavaliri_holky_009.jpg Je to ta vpravo.

pěkná holčička  Kiss
Zaznamenáno

SZ Lucietak
Andria
Třída otevřená

Zobrazit profil
« Odpověď #91 kdy: 05. Leden 2012, 14:40:24 »

Děkuji Smiley Za chvíli razím na veterinu, aby jí znovu zkontroloval lepší veterinář. Řeknu mu, jak reagovala na očkování a to slzení očí a spousty dalších věcí. 
Zaznamenáno
Andria
Třída otevřená

Zobrazit profil
« Odpověď #92 kdy: 05. Leden 2012, 18:57:17 »

Tak je naprosto v pořádku. Reakce na očkování, že prý je možná, navíc kavalíři bývají hysterický a i slzení očí je u nich v pořádku a není to nic vážného. Koupila jsem ty kapky do očí, třeba se to zlepší.
Zaznamenáno
Andria
Třída otevřená

Zobrazit profil
« Odpověď #93 kdy: 05. Leden 2012, 21:13:10 »

Neumím jí naučit lehni Sad První den, co jsem jí to učila vypadala, že tomu rozumí, ale všechno zapomněla a kouká na mě jak puk.
Zaznamenáno
Kristýnka
Dogus Suprus
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #94 kdy: 05. Leden 2012, 21:13:42 »

Neumím jí naučit lehni Sad První den, co jsem jí to učila vypadala, že tomu rozumí, ale všechno zapomněla a kouká na mě jak puk.
kliiid :-) Vždyt je mladoučká, nespěchej na ni  Wink
Zaznamenáno

SZ Kristyna Havova
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Bačice, Kožka a Mordera

Zobrazit profil
« Odpověď #95 kdy: 05. Leden 2012, 21:18:56 »

Choď do ňáký školky, nebo se z toho zblázníš a ten pes z tebe taky!
Zaznamenáno

Krisis
Ultra Super pes

Monty 24.12.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #96 kdy: 05. Leden 2012, 21:30:50 »

kliiid :-) Vždyt je mladoučká, nespěchej na ni  Wink

Přesně, nestresuj, když to nedá hned na poprví, je to děcko, zatim bych se zaměřila na socializaci, na přivolání. Nějakou poslušnost bych ještě na chvíli odložila. Hlavně si jí "nepřetoč", ať jí to cvičení nepřestane bavit..
Zaznamenáno
Andria
Třída otevřená

Zobrazit profil
« Odpověď #97 kdy: 05. Leden 2012, 21:36:42 »

Já jí to učím jenom párkrát denně a maximálně 5 minut. Sedni umí, ale ukázkově Smiley Socializuji. Chodíme do dopravních prostředků, seznamujeme se psy kamarádek s ostatními lidmi, asi mám jen hodně času Cheesy Vím, že jsem hrozná a chtěla bych všechno hned.
Zaznamenáno
Kristýnka
Dogus Suprus
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #98 kdy: 05. Leden 2012, 21:39:57 »

Já jí to učím jenom párkrát denně a maximálně 5 minut. Sedni umí, ale ukázkově Smiley Socializuji. Chodíme do dopravních prostředků, seznamujeme se psy kamarádek s ostatními lidmi, asi mám jen hodně času Cheesy Vím, že jsem hrozná a chtěla bych všechno hned.
fakt si užívej to štěněcí období a na nic nespěchej :-) ani později na psí sporty - pokud nějaký budeš chtít dělat :-)
Zaznamenáno

SZ Kristyna Havova
Andria
Třída otevřená

Zobrazit profil
« Odpověď #99 kdy: 05. Leden 2012, 21:43:07 »

fakt si užívej to štěněcí období a na nic nespěchej :-) ani později na psí sporty - pokud nějaký budeš chtít dělat :-)

Dobře Smiley Je to prostě můj první pes a nechci, aby byla nevychovaná jako psi sousedů jako tetin pes a psi kamarádů, co neumí poslouchat. Nebudu spěchat, jen jsem si myslela, že ve štěněčím období se nejlépe učí.
Zaznamenáno
Kristýnka
Dogus Suprus
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #100 kdy: 05. Leden 2012, 21:45:14 »

Dobře Smiley Je to prostě můj první pes a nechci, aby byla nevychovaná jako psi sousedů jako tetin pes a psi kamarádů, co neumí poslouchat. Nebudu spěchat, jen jsem si myslela, že ve štěněčím období se nejlépe učí.
Jo to učí, ale taková ta socializace, seznamování se vším možným a tak. Možná by stálo za to, zkusit navštívit tuhle školku pro štěnátka : www.psiskolka.com  učí se tam i konejšivé signály a myslím, že by ti hodně poradili  Wink
Zaznamenáno

SZ Kristyna Havova
Leňule :-)
Dogus Maximus
*

Kessy *28.11.2008

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #101 kdy: 05. Leden 2012, 21:46:15 »

ve štěněcim období je nejdůležitejší psa naučit, že panička je středobod vesmíru a je s ní největší legrace a proto se vyplatí držet se jí zuby nehty, ne naučit ho co nejvíc povelů Wink ... vyražte do štěněcí školky ... kde bydlíš?? ... doporučila bych třeba Naryu v Modřanech Smiley
Zaznamenáno

"Psi jsou ve tvarování lidí mnohem úspěšnější, než lidé ve tvarování psů." (SG)

http://www.kessy08.webnode.cz
http://lenicka-r.rajce.idnes.cz/ - fotečky

pro SZ lenkarambo
Leňule :-)
Dogus Maximus
*

Kessy *28.11.2008

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #102 kdy: 05. Leden 2012, 21:47:21 »

Jo to učí, ale taková ta socializace, seznamování se vším možným a tak. Možná by stálo za to, zkusit navštívit tuhle školku pro štěnátka : www.psiskolka.com  učí se tam i konejšivé signály a myslím, že by ti hodně poradili  Wink

tam chodila Terka s Adinou, pokud se nemejlim Smiley
Zaznamenáno

"Psi jsou ve tvarování lidí mnohem úspěšnější, než lidé ve tvarování psů." (SG)

http://www.kessy08.webnode.cz
http://lenicka-r.rajce.idnes.cz/ - fotečky

pro SZ lenkarambo
Kristýnka
Dogus Suprus
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #103 kdy: 05. Leden 2012, 21:48:31 »

tam chodila Terka s Adinou, pokud se nemejlim Smiley
já jsem to vůbec neznala! Ale chodí tam ted ta moje kamarádka s těma dvěma štěndama a je z toho nadšená. Hlavně pro začátečníka je to jako dělaný :-)
Zaznamenáno

SZ Kristyna Havova
Andria
Třída otevřená

Zobrazit profil
« Odpověď #104 kdy: 05. Leden 2012, 21:54:33 »

Bydlím u Letňan, koukala jsem na tu školku u Krymské, tam by nebylo špatné zajít. Zkusím najít ještě nějakou školku blíž.
Zaznamenáno
Stran: 1 ... 5 6 [7] 8   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!