Lucieťák
Vítěz dne (BOD)

Pohlaví: 
Sára *30/08/2006
|
 |
« Odpověď #90 kdy: 05. Leden 2012, 07:51:00 » |
|
Teď mi dělají starosti ty oči, které nemá nikdy úplně bílé. Když je unavená vypadá jak smrt, jak je má rudé. Když se vyspí je to lepší, ale nikdy je nemá úplně bílé. Vyškemrala jsem od té paní od které ji kamarád přivezl fotku, když byla malinká a tam je má červené taky. Tady foto: http://andriiia.rajce.idnes.cz/Kessy/#kavaliri_holky_009.jpg Je to ta vpravo. pěkná holčička 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ Lucietak
|
|
|
|
Andria
|
 |
« Odpověď #91 kdy: 05. Leden 2012, 14:40:24 » |
|
Děkuji  Za chvíli razím na veterinu, aby jí znovu zkontroloval lepší veterinář. Řeknu mu, jak reagovala na očkování a to slzení očí a spousty dalších věcí.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Andria
|
 |
« Odpověď #92 kdy: 05. Leden 2012, 18:57:17 » |
|
Tak je naprosto v pořádku. Reakce na očkování, že prý je možná, navíc kavalíři bývají hysterický a i slzení očí je u nich v pořádku a není to nic vážného. Koupila jsem ty kapky do očí, třeba se to zlepší.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Andria
|
 |
« Odpověď #93 kdy: 05. Leden 2012, 21:13:10 » |
|
Neumím jí naučit lehni  První den, co jsem jí to učila vypadala, že tomu rozumí, ale všechno zapomněla a kouká na mě jak puk.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kristýnka
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #94 kdy: 05. Leden 2012, 21:13:42 » |
|
Neumím jí naučit lehni  První den, co jsem jí to učila vypadala, že tomu rozumí, ale všechno zapomněla a kouká na mě jak puk. kliiid :-) Vždyt je mladoučká, nespěchej na ni 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ Kristyna Havova
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #95 kdy: 05. Leden 2012, 21:18:56 » |
|
Neumím jí naučit lehni  První den, co jsem jí to učila vypadala, že tomu rozumí, ale všechno zapomněla a kouká na mě jak puk. Choď do ňáký školky, nebo se z toho zblázníš a ten pes z tebe taky!
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Krisis
Ultra Super pes

Pohlaví: 
Monty 24.12.2007
|
 |
« Odpověď #96 kdy: 05. Leden 2012, 21:30:50 » |
|
kliiid :-) Vždyt je mladoučká, nespěchej na ni  Přesně, nestresuj, když to nedá hned na poprví, je to děcko, zatim bych se zaměřila na socializaci, na přivolání. Nějakou poslušnost bych ještě na chvíli odložila. Hlavně si jí "nepřetoč", ať jí to cvičení nepřestane bavit..
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Andria
|
 |
« Odpověď #97 kdy: 05. Leden 2012, 21:36:42 » |
|
Já jí to učím jenom párkrát denně a maximálně 5 minut. Sedni umí, ale ukázkově  Socializuji. Chodíme do dopravních prostředků, seznamujeme se psy kamarádek s ostatními lidmi, asi mám jen hodně času  Vím, že jsem hrozná a chtěla bych všechno hned.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kristýnka
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #98 kdy: 05. Leden 2012, 21:39:57 » |
|
Já jí to učím jenom párkrát denně a maximálně 5 minut. Sedni umí, ale ukázkově  Socializuji. Chodíme do dopravních prostředků, seznamujeme se psy kamarádek s ostatními lidmi, asi mám jen hodně času  Vím, že jsem hrozná a chtěla bych všechno hned. fakt si užívej to štěněcí období a na nic nespěchej :-) ani později na psí sporty - pokud nějaký budeš chtít dělat :-)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ Kristyna Havova
|
|
|
|
Andria
|
 |
« Odpověď #99 kdy: 05. Leden 2012, 21:43:07 » |
|
fakt si užívej to štěněcí období a na nic nespěchej :-) ani později na psí sporty - pokud nějaký budeš chtít dělat :-)
Dobře  Je to prostě můj první pes a nechci, aby byla nevychovaná jako psi sousedů jako tetin pes a psi kamarádů, co neumí poslouchat. Nebudu spěchat, jen jsem si myslela, že ve štěněčím období se nejlépe učí.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kristýnka
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #100 kdy: 05. Leden 2012, 21:45:14 » |
|
Dobře  Je to prostě můj první pes a nechci, aby byla nevychovaná jako psi sousedů jako tetin pes a psi kamarádů, co neumí poslouchat. Nebudu spěchat, jen jsem si myslela, že ve štěněčím období se nejlépe učí. Jo to učí, ale taková ta socializace, seznamování se vším možným a tak. Možná by stálo za to, zkusit navštívit tuhle školku pro štěnátka : www.psiskolka.com učí se tam i konejšivé signály a myslím, že by ti hodně poradili 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ Kristyna Havova
|
|
|
Leňule :-)
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Kessy *28.11.2008
|
 |
« Odpověď #101 kdy: 05. Leden 2012, 21:46:15 » |
|
Dobře  Je to prostě můj první pes a nechci, aby byla nevychovaná jako psi sousedů jako tetin pes a psi kamarádů, co neumí poslouchat. Nebudu spěchat, jen jsem si myslela, že ve štěněčím období se nejlépe učí. ve štěněcim období je nejdůležitejší psa naučit, že panička je středobod vesmíru a je s ní největší legrace a proto se vyplatí držet se jí zuby nehty, ne naučit ho co nejvíc povelů  ... vyražte do štěněcí školky ... kde bydlíš?? ... doporučila bych třeba Naryu v Modřanech 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Leňule :-)
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Kessy *28.11.2008
|
 |
« Odpověď #102 kdy: 05. Leden 2012, 21:47:21 » |
|
Jo to učí, ale taková ta socializace, seznamování se vším možným a tak. Možná by stálo za to, zkusit navštívit tuhle školku pro štěnátka : www.psiskolka.com učí se tam i konejšivé signály a myslím, že by ti hodně poradili  tam chodila Terka s Adinou, pokud se nemejlim 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kristýnka
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #103 kdy: 05. Leden 2012, 21:48:31 » |
|
tam chodila Terka s Adinou, pokud se nemejlim  já jsem to vůbec neznala! Ale chodí tam ted ta moje kamarádka s těma dvěma štěndama a je z toho nadšená. Hlavně pro začátečníka je to jako dělaný :-)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ Kristyna Havova
|
|
|
|
Andria
|
 |
« Odpověď #104 kdy: 05. Leden 2012, 21:54:33 » |
|
Bydlím u Letňan, koukala jsem na tu školku u Krymské, tam by nebylo špatné zajít. Zkusím najít ještě nějakou školku blíž.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|