Kristýnka
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #105 kdy: 05. Leden 2012, 21:55:56 » |
|
Bydlím u Letňan, koukala jsem na tu školku u Krymské, tam by nebylo špatné zajít. Zkusím najít ještě nějakou školku blíž.
Jen upozornuji dopředu, že ne vždy je lepší školka, která je bydlišti blíž :-) Ale samozřejmě nevím, co je v okolí letnan, to jde uplně mimo mě :-))
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ Kristyna Havova
|
|
|
Leňule :-)
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Kessy *28.11.2008
|
 |
« Odpověď #106 kdy: 05. Leden 2012, 22:00:26 » |
|
Jen upozornuji dopředu, že ne vždy je lepší školka, která je bydlišti blíž :-) Ale samozřejmě nevím, co je v okolí letnan, to jde uplně mimo mě :-))
tak tak ... snažila bych se prvně sehnat co nejvíc info a referencí  ...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Andria
|
 |
« Odpověď #107 kdy: 05. Leden 2012, 22:48:06 » |
|
Koukám znovu na tu Krymskou na Praze 10, já dřív bydlela poblíž, cesta mi tam bude trvat necelou hoďku, tak počkám 10 dní, aby nás vzali, protože jsme po očkování. Díky za rady.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
petrb
Dogus Suprus
Víc než kámoš...
|
 |
« Odpověď #108 kdy: 05. Leden 2012, 22:49:34 » |
|
ne vždy je lepší školka, která je bydlišti blíž :-)
často ta nejvzdálenější bejvá nepovedenější
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
minik
|
 |
« Odpověď #109 kdy: 06. Leden 2012, 13:03:50 » |
|
Bohuzel nic. Taky bych doporucila Modrany a ta psiskolka.com vypada dobre.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Paayaa
Vítěz dne (BOD)

Pohlaví: 
Nelly *10.1.2007
|
 |
« Odpověď #110 kdy: 06. Leden 2012, 15:20:06 » |
|
Já vím dělá mi starost, jak je má občas hodně červené a na veterinu s ní každopádně půjdu a veterinářku vyzpovídám. Ona slzí jenom občas ne stále, tak jednou za dva dny tam něco má a to vytřu. Koupím Ophtalmo-Septonex a budu sledovat jak to dále vypadá. Vybělit chlupy chci, aby vypadala zdravě a ne že ji zanedbávám  Když se s ní chlubím na fotkách, aby vypadala pěkňoučce. Takto mi byla předána, takže nevím, co se dělo u té množitelky a jestli mívala nějaké silné výtoky. Já si silných výtoků nevšimla a vážně ji kontroluji. Chtěla jsem si na jaře pořídit papírovou feňuli, plánovala, že budeme chodit i na výstavy. Koukala se na různé chovky a dívala se jestli někdo neplánuje štěňata a dívala se na rodiče. Vím, že pp je zárukou dobrého stavu, spousty věcí bych řešit nemusela. Takto o ní nevím nic jestli ti rodiče, co posílala ta paní jsou skuteční rodiče, nevím v jakých podmínkách měla odchovy. Jak se k nim chovala. Koukala jsem jen, že měla spousty inzerátů a zřejmě jí jde jenom o výdělek. Já, kdybych chtěla chovat, tak založím chovku (kdybych o tom něco věděla a měla se psy zkušenosti) psy bych ani neprodávala třetím osobám, zajímalo by mě ke komu se štěně dostane. Jak jsem psala chtěla jsem fenu s pp a řešila jestli budu kastrovat po prvním hárání, abych jí třeba prodloužila život nebo jestli si troufnu odchovávat. Na to teď nemusím myslet, kamarád to rozhodl za mě, ale nedokážu být naštvaná, protože jednou se stalo a mám tu malý uzlík na 15 let a mám ji ráda stejně jako bych měla ráda fenku s pp. Teď mi nezáleží kolik peněz do veteriny vrazím. Samozřejmě chci, aby byla zdravá a spokojená, i proto sem píšu a za jakékoliv rady jsem vděčná  Edit: Samozřejmě jí nezačnu bělit hned  Počkám jestli se oči zhorší nebo zlepší a podle toho budu jednat. Taky mi nezáleželo...A samozřejmě na psovi nešetřím. Ale už jsem mohla mít luxusní Audinu Co se týče těch skrvn na srsti okolo očí, mám na to speciální čistič od Héry, je to super. I když moje psina na to tolik netrpí, tak nemůžu říct, jestli to vyčistí všechno 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Andria
|
 |
« Odpověď #111 kdy: 06. Leden 2012, 16:18:24 » |
|
Děkuji za radu. Já s tím ještě počkám, je malá a jak poroste porostou jí i skvrny, takže je možné, že černý flek na oku se zvětší a potom to nebude vidět 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Andria
|
 |
« Odpověď #112 kdy: 12. Leden 2012, 18:40:39 » |
|
Tak od pondělka chodím do práce. V pondělí to byla síla, když jsem přicházela slyšela jsem jí ječet až před barák, ale další dny jsem jí nahrávala a musím říct, že mě překvapila prdelka statečná. Začne kňučet a štěkat vždycky tak 20 min po mém odchodu na 10 minut teď už to bylo 5 minut a potom spustí, až když jsem doma, jak se chce vítat, ale snažím se to ignorovat. Dělám jako bych tu byla celý den a když trochu přestane, tak si jí začnu všímat. Jak dlouho může být 3 měsíční štěně v tomto počasí venku? Chtěla bych jí vzít na louku se pořadně vyběhat.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #113 kdy: 12. Leden 2012, 18:42:48 » |
|
Tak od pondělka chodím do práce. V pondělí to byla síla, když jsem přicházela slyšela jsem jí ječet až před barák, ale další dny jsem jí nahrávala a musím říct, že mě překvapila prdelka statečná. Začne kňučet a štěkat vždycky tak 20 min po mém odchodu na 10 minut teď už to bylo 5 minut a potom spustí, až když jsem doma, jak se chce vítat, ale snažím se to ignorovat. Dělám jako bych tu byla celý den a když trochu přestane, tak si jí začnu všímat. Jak dlouho může být 3 měsíční štěně v tomto počasí venku? Chtěla bych jí vzít na louku se pořadně vyběhat.
Když bude běhat a nebude se třást zimou, tak podle potřeby 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Andria
|
 |
« Odpověď #114 kdy: 12. Leden 2012, 20:01:01 » |
|
Když bude běhat a nebude se třást zimou, tak podle potřeby  Děkuji, tak to je super jako nebudu s ní lítat nějak hodně dlouho, ona ráda spí 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Andria
|
 |
« Odpověď #115 kdy: 21. Leden 2012, 18:16:40 » |
|
Tak se něco stalo a já nevím absolutně co. Byly jsem si zablbnout ve sněhu Kessy měla radost lítala jako blázen, honili jsme se, lítala za sněhem. Potom si doma lehla do svého pelechu a usnula, využila jsem toho, vytáhla z kumbálu bílou židli, kterou nikdy neviděla, ale po očku mě sledovala, pak jsem na ní vylezla podala si věc na kterou jsem nedosáhla, slezla dolů a v tom ona vystartovala ze svého pelechu vyskočila mi na postel, zůstala na místě a jen se klepala a nechtěla udělat žádný krok, tak jsem se jí vysmívala, že to nic není a k židli jí vzala postupně blíž a blíž, když jsem jí pustila, že k ní třeba půjde sama utekla se schovat do rohu pod topení. Židli jsem uklidila, ale stejně je vystrašená a klepe se, nechodí po místnosti. Teď teda spí na klíně a klepe se i ve spánku. Ještě se ničeho nelekla, nevadí jí, když nademnou někdo vrtá, dělobuchy a já netuším čeho se tolik lekla, neudělala jsem žádný hluk. Doufám, že se z toho vyspí.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Andria
|
 |
« Odpověď #116 kdy: 21. Leden 2012, 18:26:57 » |
|
Tak už se přestala klepat, snad to bude o.k., ale stejně by mě zajímalo, co jí tak vyděsilo.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|