Kristýnka
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #30 kdy: 05. Leden 2012, 14:30:44 » |
|
jako 600 Kč za to, že ti řekl, že máš dál dávat sirup? Nebo i s tím sirupem?
i s tím sirupem...neumím odhadnout, kolik stojí ta jedna injekce, ve které je sirup 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ Kristyna Havova
|
|
|
|
bodlinka
|
 |
« Odpověď #31 kdy: 05. Leden 2012, 14:37:25 » |
|
já jsem dneska právě s Rikou poprvé navštívila veta. Kulhá na levou přední a má tam trochu otok, tak jsem nechtěla riskovat, abych něco nezanedbala a vyrazila k ortopedovi a mám to za 1800 Kč. Jen vůbec nevím jestli je to hodně nebo málo, páč k vetovi s nemocema téměř nechodím.
chuderka, tak at se ji to brzy zahoji jinak co se tyce penez, tak co konkretne delali - predpokladam, ze neuspavali...?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
bodlinka
|
 |
« Odpověď #32 kdy: 05. Leden 2012, 14:39:15 » |
|
Já ne, holky vyčerpaly svůj finanční rozpočet na blbosti prosincovým psincákem  obavam se, ze ten muj Bentlak vycerpal svuj rozpocet az do konce zivota (operace nohy, kontroly, ted ty problemy se srsti...) no uz je pozlacenej 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #33 kdy: 05. Leden 2012, 14:44:55 » |
|
obavam se, ze ten muj Bentlak vycerpal svuj rozpocet az do konce zivota (operace nohy, kontroly, ted ty problemy se srsti...) no uz je pozlacenej  To napiš Andrii do "problému se štěnětem", včera psala, že je jí uplně jedno, kolik jí bude pes na veterině stát 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
elina
Extra Super pes

|
 |
« Odpověď #34 kdy: 05. Leden 2012, 14:46:07 » |
|
bodlinka, tak kdybych to brala za všechny jejich zdravotní úlety, tak už jim nedám do konce života ani nažrat  Ale v prosinci jsem tam nechala kolem 5ti litrů, nejdřív Klokaní rozežraná packa a pak 2x injekce na psincák, takovej ten sirup ve stříkačkách cca 24 ks, několik lahví jitroceláku, Klokaní testy na harašení a to je asi všechno.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Leňule :-)
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Kessy *28.11.2008
|
 |
« Odpověď #35 kdy: 05. Leden 2012, 14:46:12 » |
|
i s tím sirupem...neumím odhadnout, kolik stojí ta jedna injekce, ve které je sirup  injekce ve které je sirup??
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #36 kdy: 05. Leden 2012, 14:54:52 » |
|
injekce ve které je sirup??
... se natáhne do stříkajdy...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Šimona
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #37 kdy: 05. Leden 2012, 14:57:51 » |
|
chuderka, tak at se ji to brzy zahoji jinak co se tyce penez, tak co konkretne delali - predpokladam, ze neuspavali...? nee, asi si něco píchla do tlapy, zapouzdřilo se to a dělá to neplechu, takže ani rtg nedělal, kosti má prý ok. koukám do účtu a za úkon je to 400 Kč, zbytek jsou léky
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Šimona
|
|
|
kačátko
Třída mladých

|
 |
« Odpověď #38 kdy: 06. Leden 2012, 10:16:03 » |
|
tak v lednu mají 10% slevu na výrobky BOT. O víkendu posílají objednávku do Švajcu, takže ideální doba objednat. Poštovné je zdarma. Já jdu konečně do toho a Rice ho vemu :-)
U koho to nakonec budeš brát?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Šimona
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #39 kdy: 06. Leden 2012, 10:39:50 » |
|
U koho to nakonec budeš brát?
u dodavatele do ČR sídlo snad mají tuším v Rudné a poštovné za BOT je u nich zdarma, o té slevě mi psala paní do emailu. Prý vždy objednávají jednou za čas, to co si lidi naobjednají, takže pokud by oblek neseděl, výměna by byla na dýl. A objednávat budou právě teď o víkendu. Já asi vemu Rice ten největší, ale přijde mi divné, že by velikosti končili na feně dobrmana.... se bojím, že v tom bude plavat. Ale délka hřebetu sedí
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Šimona
|
|
|
kačátko
Třída mladých

|
 |
« Odpověď #40 kdy: 06. Leden 2012, 11:54:56 » |
|
u dodavatele do ČR sídlo snad mají tuším v Rudné a poštovné za BOT je u nich zdarma, o té slevě mi psala paní do emailu. Prý vždy objednávají jednou za čas, to co si lidi naobjednají, takže pokud by oblek neseděl, výměna by byla na dýl. A objednávat budou právě teď o víkendu. Já asi vemu Rice ten největší, ale přijde mi divné, že by velikosti končili na feně dobrmana.... se bojím, že v tom bude plavat. Ale délka hřebetu sedí
Můžeš mi kdyžtak poslat kontakt? A jakou délku má dobrman (jen tak pro zajímavost)?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Šimona
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #41 kdy: 06. Leden 2012, 12:49:33 » |
|
Můžeš mi kdyžtak poslat kontakt? A jakou délku má dobrman (jen tak pro zajímavost)?
tak jsem se překoukla. Rika má od kohoutku po začátek ocásku cca 65. E-shop najdete na www.equick.cz a detailni info a velikostech pro vyrobky i tedy pro decky pro pejsky najdete na www.backontrack.com/cz
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Šimona
|
|
|
Šimona