Šimona
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« kdy: 12. Prosinec 2011, 10:36:11 » |
|
Chci investovat do oblečku pro Riku a dost uvažuju o Back on Tracku. Sice mi to přijde takový "hadřík", ale zase na lítání v lese to nebude, na to oblékat nepotřebuje. Jinak je to obleček co opravdu chrání záda i stehna a také krk, to je mi velmi sympatické. Kdo s ním máte jaké zkušenosti? Zatím jsem slyšela jen samé kladné ohlasy, takže ta keramická vlákna asi skutečně fungují.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Šimona
|
|
|
elina
Extra Super pes

|
 |
« Odpověď #1 kdy: 12. Prosinec 2011, 11:07:52 » |
|
No já bych šla stopro do té kolenní bandáže a možná do bandáže na záda, pokud to nebude stát nesmysl 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Šimona
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #2 kdy: 12. Prosinec 2011, 11:11:36 » |
|
No já bych šla stopro do té kolenní bandáže a možná do bandáže na záda, pokud to nebude stát nesmysl  a kam si koukala? ceník je normoš na webu. Já právě chci ještě pobrat nějaké zkušenosti, případně i negativní, zatím jsem slyšela jen pozitiva než to koupím. přeci jen to bude přes dva litry. Ale zase na druhou stranu Rika nemá vlastní obleček, jen dva svetry co má ještě po Sárince.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Šimona
|
|
|
elina
Extra Super pes

|
 |
« Odpověď #3 kdy: 12. Prosinec 2011, 11:29:30 » |
|
http://www.backontrack.com/cz/vyrobky/pro-pejsky/ sem, ale ceník tedy nevidím jo tak na jiném jsem to už našla, vzala bych asi jenom tu hlezenní bandáž za 675,-
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Rusty (13.5.2004) Franco (5.10.2007)
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 12. Prosinec 2011, 11:30:45 » |
|
Já taky koukala sem a ceník nikde. Jinak ta bandáž na koleno by se šikla.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
Šimona
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 12. Prosinec 2011, 11:43:44 » |
|
No já chtěla spíš reference a teď to vypadá jako hromadná objednávka :-) dala jsem to i na FB, takže až dojdu ke 100%mu ano, můžete se s objednávkou přidat 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Šimona
|
|
|
elina
Extra Super pes

|
 |
« Odpověď #7 kdy: 12. Prosinec 2011, 11:48:48 » |
|
No já chtěla spíš reference a teď to vypadá jako hromadná objednávka :-) dala jsem to i na FB, takže až dojdu ke 100%mu ano, můžete se s objednávkou přidat  Tak to já si objednám, i když ty třeba objednávat nebudeš  Ale dík za objevení té hlezenní bandáže, Zelí to na zimu dooost uleví  A mě by vůbec nenapadlo, že taková ortopedická pomůcka pro psy existuje, ty co jsem jí vyráběla doma, byly nepoužitelné 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Šimona
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #8 kdy: 12. Prosinec 2011, 11:50:06 » |
|
Tak to já si objednám, i když ty třeba objednávat nebudeš  Ale dík za objevení té hlezenní bandáže, Zelí to na zimu dooost uleví  A mě by vůbec nenapadlo, že taková ortopedická pomůcka pro psy existuje, ty co jsem jí vyráběla doma, byly nepoužitelné  :-)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Šimona
|
|
|
elina
Extra Super pes

|
 |
« Odpověď #9 kdy: 12. Prosinec 2011, 15:50:00 » |
|
Kurňa nikde nemaj popsané míry té bandáže na páteř a strejda google zklamal 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Šimona
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #10 kdy: 12. Prosinec 2011, 15:57:50 » |
|
Kurňa nikde nemaj popsané míry té bandáže na páteř a strejda google zklamal  taky bojuju s tím jakou velikost zvolit, asi tam budu volat nebo psát
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Šimona
|
|
|
elina
Extra Super pes

|
 |
« Odpověď #11 kdy: 12. Prosinec 2011, 16:00:59 » |
|
no já asi taky, večer Zelí změřím, ale nejsem si úplně jistá jak
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
elina
Extra Super pes

|
 |
« Odpověď #12 kdy: 13. Prosinec 2011, 08:39:02 » |
|
Zjištění, že jsem úplně, ale ÚPLNĚ blbá, páč hlezno není koleno že jo, takže je nám ta ortézka úplně k prdu  Ach jo, budu muset zapracovat na variantě vyrob si sám. Zítra se domluvím s vetem, kde přesně má Zelí ty srůsty a podle toho bych kdyžtak tedy vzala aspoň tu dečku na páteř.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #13 kdy: 13. Prosinec 2011, 08:52:08 » |
|
Chci investovat do oblečku pro Riku a dost uvažuju o Back on Tracku. Sice mi to přijde takový "hadřík", ale zase na lítání v lese to nebude, na to oblékat nepotřebuje. Jinak je to obleček co opravdu chrání záda i stehna a také krk, to je mi velmi sympatické. Kdo s ním máte jaké zkušenosti? Zatím jsem slyšela jen samé kladné ohlasy, takže ta keramická vlákna asi skutečně fungují.
To je to jak o tom mluvila Martina na semináři?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Šimona
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #14 kdy: 13. Prosinec 2011, 15:07:18 » |
|
Zjištění, že jsem úplně, ale ÚPLNĚ blbá, páč hlezno není koleno že jo, takže je nám ta ortézka úplně k prdu  Ach jo, budu muset zapracovat na variantě vyrob si sám. Zítra se domluvím s vetem, kde přesně má Zelí ty srůsty a podle toho bych kdyžtak tedy vzala aspoň tu dečku na páteř. hele ale na kolena tam podle mě taky něco maj
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Šimona
|
|
|
|