Ircza
CACIB

Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #15 kdy: 21. únor 2008, 12:45:28 » |
|
Jenom jestli´s ty roupy neměl náhodou ty! Vono to nějaký protičerví oučinky asi i má, ale s moderními antiparazitiky bych to nesrovnávala  ... Haha....s tím kýblem to na někoho zkusím:) Ať má či nemá roupy:)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Čím více poznávám lidi kolem sebe, tím více si vážím svého psa.
|
|
|
Axell
Super pes
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #16 kdy: 21. únor 2008, 13:24:48 » |
|
Jenom jestli´s ty roupy neměl náhodou ty! Vono to nějaký protičerví oučinky asi i má, ale s moderními antiparazitiky bych to nesrovnávala  ... No ono nebylo to míněno jako doporučení na odčervení, spíše jako perlička ze vzpomínek důchodce 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Axell
Super pes
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #17 kdy: 21. únor 2008, 13:25:25 » |
|
Haha....s tím kýblem to na někoho zkusím:) Ať má či nemá roupy:)
Myslím, že kýbel na hlavu by byl na zklidnění účinnější 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #18 kdy: 21. únor 2008, 13:27:48 » |
|
No ono nebylo to míněno jako doporučení na odčervení, spíše jako perlička ze vzpomínek důchodce  Houby. Kazíš veterinářům kšefty babskejma receptamama 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Axell
Super pes
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #19 kdy: 21. únor 2008, 13:30:03 » |
|
Houby. Kazíš veterinářům kšefty babskejma receptamama  No co, aspon prestaneš slintat nad složeníma krmiv na netu (páč na ně nebudeš mít) a zůstaneš u futrování Mordy a spol. pomejema ! 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #20 kdy: 21. únor 2008, 13:31:34 » |
|
No co, aspon prestaneš slintat nad složeníma krmiv na netu (páč na ně nebudeš mít) a zůstaneš u futrování Mordy a spol. pomejema !  ...kukuřičnejma pomejema, doplnila bych 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Axell
Super pes
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #21 kdy: 21. únor 2008, 13:33:03 » |
|
...kukuřičnejma pomejema, doplnila bych  Njn, já mu to do žlabu hážu taky 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #22 kdy: 21. únor 2008, 13:36:19 » |
|
Sou to všichni chudáci. Eště se musím kouknout na pomeje t/d co dostávaj malý, ani pořádně nevím, na kterým je tam co místě. Naštěstí ani nemaj průjem, ani zelený bobíky, ani nehubnou, tak snad jim ty pomeje dou k duhu 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Axell
Super pes
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #23 kdy: 21. únor 2008, 13:41:17 » |
|
Sou to všichni chudáci. Eště se musím kouknout na pomeje t/d co dostávaj malý, ani pořádně nevím, na kterým je tam co místě. Naštěstí ani nemaj průjem, ani zelený bobíky, ani nehubnou, tak snad jim ty pomeje dou k duhu  No, já ty stupně vítězů ani nesleduji, bezmezně věřím marketingové mašinérii made by RC! 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Ircza
CACIB

Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #24 kdy: 21. únor 2008, 14:07:24 » |
|
Myslím, že kýbel na hlavu by byl na zklidnění účinnější  Taky dobrej nápad:) 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Petra Kolaříková
CACIB

Don Pedro De La Kšanda
|
 |
« Odpověď #25 kdy: 21. únor 2008, 15:53:22 » |
|
No tak ono se ničeho nesmí přehánět  Mít z jeho krve česnečku asi není cíl  Ax občas dostane kousek cibule, resp. stroužek česneku, ale spíš si s tím hraje, prakticky nic z toho nesní. Ale ten vet z toho svodu, co chová boxery a krmí je negranulovanou stravou, říkal, že cibuli i česnek mu žerou - na množství a četnost jsem se neptal, nepředpokládám, že to do nich cpem stylem husího krmení  To mi připomíná, že kdysi jako malinkej měl brácha roupy, nebo co a babička jej posadila na kýbl s vodou kde bylo hafo česneku  Ale bylo mi tak tři roky, tak to berte s rezervou, možná je to jen výplod mé fantazie  Já na česnek nedám dopustit. Stal se mi původně prostředkem, jak Ešusa naučit štěkat na povel. Dneska jak říkám ho normálně přidávám do krmení - já jsem taky negranulář, takže krom jiné zeleniny, mrsknu občas i ten česnek. cibuli jsem původně taky dávala, ale je na ní tolik negativních hlášení, že jsem od toho upustila.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Petra Kolaříková
CACIB

Don Pedro De La Kšanda
|
 |
« Odpověď #26 kdy: 21. únor 2008, 15:54:52 » |
|
Jenom jestli´s ty roupy neměl náhodou ty! Vono to nějaký protičerví oučinky asi i má, ale s moderními antiparazitiky bych to nesrovnávala  ... Něco to mít bude, česnek je takový to antivšechno a navíc čistidlo, takže se to těm hnusům líbit asi moc nebude. Nicméně brát to jako odčervovadlo, to nende. Spíš jako součást prevence.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Petra Kolaříková
CACIB

Don Pedro De La Kšanda
|
 |
« Odpověď #27 kdy: 21. únor 2008, 15:56:42 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
jana.viki
Třída dorostu
|
 |
« Odpověď #28 kdy: 22. únor 2008, 13:04:13 » |
|
Jééé a můžete někdo hodit recept na játrové sušenky i sem? Potřebovala bych vědět kolik se tam čeho dává a jak přesně se to dělá. Když to tady čtu, tak je to asi fakt úžasná mňamka  DÍKY MOC
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Ircza
CACIB

Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #29 kdy: 22. únor 2008, 14:19:22 » |
|
Jééé a můžete někdo hodit recept na játrové sušenky i sem? Potřebovala bych vědět kolik se tam čeho dává a jak přesně se to dělá. Když to tady čtu, tak je to asi fakt úžasná mňamka  DÍKY MOC Taky bych ráda. Jeden pán v Hostíku řikal, že nějaká paní je měla v kapse a šel za ní celej zvěřinec:)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|