mabian
Extra Super pes

|
 |
« Odpověď #15 kdy: 02. Listopad 2011, 09:29:13 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
mabian
Extra Super pes

|
 |
« Odpověď #16 kdy: 02. Listopad 2011, 09:38:16 » |
|
mimochodem už zasejc musím změnit jméno pro holčičku  já už fakt nevím 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Rusty (13.5.2004) Franco (5.10.2007)
|
 |
« Odpověď #17 kdy: 02. Listopad 2011, 09:40:08 » |
|
mimochodem už zasejc musím změnit jméno pro holčičku  já už fakt nevím  Jak to že musíš?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Katkak
|
 |
« Odpověď #18 kdy: 02. Listopad 2011, 09:40:39 » |
|
mimochodem už zasejc musím změnit jméno pro holčičku  já už fakt nevím  co třeba Dominika? mno a nebo Katka 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Rusty (13.5.2004) Franco (5.10.2007)
|
 |
« Odpověď #19 kdy: 02. Listopad 2011, 09:44:34 » |
|
JJ, Domča je pěkný, mě se ještě tedy líbí Darja (můj oblíbený kreslený seriál  )
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
mabian
Extra Super pes

|
 |
« Odpověď #20 kdy: 02. Listopad 2011, 09:46:41 » |
|
Jak to že musíš?
no já nnevím, nějak se mi to příčí-i když jméno Matilda\Matylda miluju  včetně těch nositelek  Ale až včera v noci jsem koukla do kalendáře  no a tkhle by měla svátek možná v den narození a nebo hned před\po -což by mi za ni bylo líto-když vím, jak to ty děti prožívaj  no i když je fakt, že můžu "určit" ten svátek prostě na jindy  druhá a ta pro mě podstatnější věc je, že ten den umřela máma-tak mě to prostě příjde divný, co?  nebo ne?já nevím Ha ha ted jak to píšu, tak mi to už zas takovej problém nepříjde... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Goofy
Dogus Maximus
Pohlaví: 
Silínek a Goofinka
|
 |
« Odpověď #21 kdy: 02. Listopad 2011, 09:48:43 » |
|
no já nnevím, nějak se mi to příčí-i když jméno Matilda\Matylda miluju  včetně těch nositelek  Ale až včera v noci jsem koukla do kalendáře  no a tkhle by měla svátek možná v den narození a nebo hned před\po -což by mi za ni bylo líto-když vím, jak to ty děti prožívaj  no i když je fakt, že můžu "určit" ten svátek prostě na jindy  druhá a ta pro mě podstatnější věc je, že ten den umřela máma-tak mě to prostě příjde divný, co?  nebo ne?já nevím Ha ha ted jak to píšu, tak mi to už zas takovej problém nepříjde...  Mně by vadil i ten svátek blízko narozenin i ten den úmrtí maminky a radši bych to jméno snad oželela.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
mabian
Extra Super pes

|
 |
« Odpověď #22 kdy: 02. Listopad 2011, 09:49:22 » |
|
Domča a Katka mě nijak neoslovujou  to musí být láska na první pohled jak Oliver  Darja je zajímavá, ale furt tam nějak cejtím ruskej venkov  navíc vzpomínka na sadistickou mrchu učitelku 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
elina
Extra Super pes

|
 |
« Odpověď #23 kdy: 02. Listopad 2011, 09:49:42 » |
|
Marína / Márinka je taky hezký  a klasická česká Marie nebo Anna se mi taky líbí  A nebo Marie Anna  Hele já jsem holkám stanovila (páč nevím, kdy se narodily) narozeniny na den, kdy umřel táta, kámoška má narozeniny ve stejný den a nepřijde mi to divný. Naopak je ten den jakoby vzpomínkový na tátu (což je sice každej den), ale ještě k tomu můžem slavit i hezký věci 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
mabian
Extra Super pes

|
 |
« Odpověď #24 kdy: 02. Listopad 2011, 09:52:49 » |
|
Mně by vadil i ten svátek blízko narozenin i ten den úmrtí maminky a radši bych to jméno snad oželela.
hmm, já doufala, že mi řeknete nebud cíťa, ty hormony s tebou mlátí a tak..... tak děkuju  jdu si dál lámat hlavu
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Iva_p
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Ellie, Cassie a Melounek
|
 |
« Odpověď #25 kdy: 02. Listopad 2011, 09:55:29 » |
|
Hele vy jste mě tady tím tak zblbly, že se mi dneska v noci zdálo, že se nám narodila holčička, už jsme si jí vezli z porodnice a pořád jsme jí ještě neměli pojmenovanou  Já ty holčičí jména taky nevím, v tom snu to myslím nakonec vyhrála Anita, což se mi docela líbí, ale asi bych to nedala - klasika 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
mabian
Extra Super pes

|
 |
« Odpověď #26 kdy: 02. Listopad 2011, 09:57:44 » |
|
Marína / Márinka je taky hezký  a klasická česká Marie nebo Anna se mi taky líbí  A nebo Marie Anna  Hele já jsem holkám stanovila (páč nevím, kdy se narodily) narozeniny na den, kdy umřel táta, kámoška má narozeniny ve stejný den a nepřijde mi to divný. Naopak je ten den jakoby vzpomínkový na tátu (což je sice každej den), ale ještě k tomu můžem slavit i hezký věci  no to mě taky napadlo  jéééžiš o to je dilema toto  márinka je taky krásná  ještě tam máme Theu, Miu a Fanču ted mě tak napadá  jdu prozkoumat kalendář, jstli nejsou taky v březnu 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
elina
Extra Super pes

|
 |
« Odpověď #28 kdy: 02. Listopad 2011, 10:00:28 » |
|
Fakt bych se toho nebála, jestli máš vysněný jméno Matylda. Spíš by mě asi jako dítě točil ten svátek blízko  Btw. jaké bude mít příjmení?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #29 kdy: 02. Listopad 2011, 10:00:36 » |
|
Marína / Márinka je taky hezký  a klasická česká Marie nebo Anna se mi taky líbí  A nebo Marie Anna  Hele já jsem holkám stanovila (páč nevím, kdy se narodily) narozeniny na den, kdy umřel táta, kámoška má narozeniny ve stejný den a nepřijde mi to divný. Naopak je ten den jakoby vzpomínkový na tátu (což je sice každej den), ale ještě k tomu můžem slavit i hezký věci  Přesně, mně to taky přijde hezký, jako vzpomínka.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|