Haf Bez Obav
24. Květen 2012, 11:52:31 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Časopis Výcvik   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 [2] 3 4 ... 180   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Porody, ultrazvuky a vše kolem harantů ;-D  (Přečteno 40642 krát)
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.
mabian
Extra Super pes
**

Zobrazit profil
« Odpověď #15 kdy: 02. Listopad 2011, 09:29:13 »

tikaj, ale ty štěněcí 
LOL ha ha tak bacha - já byla taky rozhodnutá pro štěndo LOL
Zaznamenáno
mabian
Extra Super pes
**

Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 02. Listopad 2011, 09:38:16 »

mimochodem už zasejc musím změnit jméno pro holčičku Undecided já už fakt nevím Lips Sealed
Zaznamenáno
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Pohlaví: Ženské

Rusty (13.5.2004) Franco (5.10.2007)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 kdy: 02. Listopad 2011, 09:40:08 »

mimochodem už zasejc musím změnit jméno pro holčičku Undecided já už fakt nevím Lips Sealed

Jak to že musíš?
Zaznamenáno

Katkak
Extra Super pes
**

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 kdy: 02. Listopad 2011, 09:40:39 »

co třeba Dominika? mno a nebo Katka  Grin
Zaznamenáno

Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Rusty (13.5.2004) Franco (5.10.2007)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 kdy: 02. Listopad 2011, 09:44:34 »

JJ, Domča je pěkný, mě se ještě tedy líbí Darja (můj oblíbený kreslený seriál Wink)
Zaznamenáno

mabian
Extra Super pes
**

Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: 02. Listopad 2011, 09:46:41 »

Jak to že musíš?
no já nnevím, nějak se mi to příčí-i když jméno Matilda\Matylda miluju Love včetně těch nositelek Wink Ale až včera v noci jsem koukla do kalendáře Bang head no a tkhle by měla svátek možná v den narození a nebo hned před\po -což by mi za ni bylo líto-když vím, jak to ty děti prožívaj Roll Eyes no i když je fakt, že můžu "určit" ten svátek prostě na jindy   druhá a ta pro mě podstatnější věc je, že ten den umřela máma-tak mě to prostě příjde divný, co? Huh? nebo ne?já nevím
Ha ha ted jak to píšu, tak mi to už zas takovej problém nepříjde... Bang head
Zaznamenáno
Goofy
Dogus Maximus
*

Silínek a Goofinka

Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 02. Listopad 2011, 09:48:43 »

no já nnevím, nějak se mi to příčí-i když jméno Matilda\Matylda miluju Love včetně těch nositelek Wink Ale až včera v noci jsem koukla do kalendáře Bang head no a tkhle by měla svátek možná v den narození a nebo hned před\po -což by mi za ni bylo líto-když vím, jak to ty děti prožívaj Roll Eyes no i když je fakt, že můžu "určit" ten svátek prostě na jindy   druhá a ta pro mě podstatnější věc je, že ten den umřela máma-tak mě to prostě příjde divný, co? Huh? nebo ne?já nevím
Ha ha ted jak to píšu, tak mi to už zas takovej problém nepříjde... Bang head
Mně by vadil i ten svátek blízko narozenin i ten den úmrtí maminky a radši bych to jméno snad oželela.
Zaznamenáno

mabian
Extra Super pes
**

Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 02. Listopad 2011, 09:49:22 »

Domča a Katka mě nijak neoslovujou Sad to musí být láska na první pohled jak Oliver Thumb Up  Darja je zajímavá, ale furt tam nějak cejtím ruskej venkov LOL navíc vzpomínka na sadistickou mrchu učitelku
Zaznamenáno
elina
Extra Super pes
**

Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 02. Listopad 2011, 09:49:42 »

Marína / Márinka je taky hezký  Wink a klasická česká Marie nebo Anna se mi taky líbí  Smiley A nebo Marie Anna  Grin Hele já jsem holkám stanovila (páč nevím, kdy se narodily) narozeniny na den, kdy umřel táta, kámoška má narozeniny ve stejný den a nepřijde mi to divný. Naopak je ten den jakoby vzpomínkový na tátu (což je sice každej den), ale ještě k tomu můžem slavit i hezký věci  Wink
Zaznamenáno
mabian
Extra Super pes
**

Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: 02. Listopad 2011, 09:52:49 »

Mně by vadil i ten svátek blízko narozenin i ten den úmrtí maminky a radši bych to jméno snad oželela.
hmm, já doufala, že mi řeknete nebud cíťa, ty hormony s tebou mlátí a tak.....
tak děkuju Kiss jdu si dál lámat hlavu
Zaznamenáno
Iva_p
Dogus Suprus
*

Ellie, Cassie a Melounek

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #25 kdy: 02. Listopad 2011, 09:55:29 »

Hele vy jste mě tady tím tak zblbly, že se mi dneska v noci zdálo, že se nám narodila holčička, už jsme si jí vezli z porodnice a pořád jsme jí ještě neměli pojmenovanou  Grin Já ty holčičí jména taky nevím, v tom snu to myslím nakonec vyhrála Anita, což se mi docela líbí, ale asi bych to nedala - klasika  Roll Eyes
Zaznamenáno

mabian
Extra Super pes
**

Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: 02. Listopad 2011, 09:57:44 »

Marína / Márinka je taky hezký  Wink a klasická česká Marie nebo Anna se mi taky líbí  Smiley A nebo Marie Anna  Grin Hele já jsem holkám stanovila (páč nevím, kdy se narodily) narozeniny na den, kdy umřel táta, kámoška má narozeniny ve stejný den a nepřijde mi to divný. Naopak je ten den jakoby vzpomínkový na tátu (což je sice každej den), ale ještě k tomu můžem slavit i hezký věci  Wink
no to mě taky napadlo Cheesy jéééžiš o to je dilema toto Grin
márinka je taky krásná Love ještě tam máme Theu, Miu a Fanču
ted mě tak napadá Roll Eyes jdu prozkoumat kalendář, jstli nejsou taky v březnu LOL
Zaznamenáno
mabian
Extra Super pes
**

Zobrazit profil
« Odpověď #27 kdy: 02. Listopad 2011, 09:59:27 »

Hele vy jste mě tady tím tak zblbly, že se mi dneska v noci zdálo, že se nám narodila holčička, už jsme si jí vezli z porodnice a pořád jsme jí ještě neměli pojmenovanou  Grin Já ty holčičí jména taky nevím, v tom snu to myslím nakonec vyhrála Anita, což se mi docela líbí, ale asi bych to nedala - klasika  Roll Eyes
Thumb Up
Zaznamenáno
elina
Extra Super pes
**

Zobrazit profil
« Odpověď #28 kdy: 02. Listopad 2011, 10:00:28 »

Fakt bych se toho nebála, jestli máš vysněný jméno Matylda. Spíš by mě asi jako dítě točil ten svátek blízko  Grin Btw. jaké bude mít příjmení?
Zaznamenáno
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Bačice, Kožka a Mordera

Zobrazit profil
« Odpověď #29 kdy: 02. Listopad 2011, 10:00:36 »

Přesně, mně to taky přijde hezký, jako vzpomínka.
Zaznamenáno

Stran: 1 [2] 3 4 ... 180   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!