Haf Bez Obav
24. Květen 2012, 11:43:04 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Časopis Výcvik   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 [2] 3 4 ... 558   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Co mě dokáže na...štvat  (Přečteno 249986 krát)
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.
karca
Super pes
*

Zobrazit profil
« Odpověď #15 kdy: 14. únor 2008, 14:47:40 »

No, lhát moc nebudeš, defakto to, že ty věci najdeš venku, je taková malá prémie Smiley Super to bude také, když kolem toho namícháš marketingovou polívčičku Smiley A ty "neidentifikovatelný věci" bych nazval zažitým názvem UFO, s tím, že pod čarou můžeš uvádět, že jde o krmivo mimozemské kvality Smiley

anebo coz takhle "nadpozemske kvality"....?? Grin hele a nechtel bys mi delat vyhradniho distributora? Radecha by k tomu mohla vymyslet takovy ty chytry recicky na obal a Ajulik by mohl vymyslet nejakou nadpozemskou marketingovou strategii! Wink
Zaznamenáno
Axell
Super pes
*

Pohlaví: Mužské

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #16 kdy: 14. únor 2008, 14:53:57 »

anebo coz takhle "nadpozemske kvality"....?? Grin hele a nechtel bys mi delat vyhradniho distributora? Radecha by k tomu mohla vymyslet takovy ty chytry recicky na obal a Ajulik by mohl vymyslet nejakou nadpozemskou marketingovou strategii! Wink
Distributora ne, já budu dělat strategického managera, vymýšlet vize, strategie a pod  Grin A hned mne napadá reklama, přistání člověka na měsíci, tam k překvapení všech stojí stánek naší UFO superpremiovky, a kolem se válí halda spokojenejch psů, kteří, když uvidí prvního člověka na měsící řeknou - no to vám to ale trvalo se sem dostat  Grin
Zaznamenáno
karca
Super pes
*

Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 14. únor 2008, 14:58:00 »

Distributora ne, já budu dělat strategického managera, vymýšlet vize, strategie a pod  Grin A hned mne napadá reklama, přistání člověka na měsíci, tam k překvapení všech stojí stánek naší UFO superpremiovky, a kolem se válí halda spokojenejch psů, kteří, když uvidí prvního člověka na měsící řeknou - no to vám to ale trvalo se sem dostat  Grin

výýýbornej nápad!!! Cool Akorat teda, jestli tomu dobre rozumim, jedina MOJE uloha bude ve sbirani tech vsech surovin u sousedu zpod oken jo....? Undecided To abych si poridila nakej kybl a gumovy rukavice.... Embarrassed Jo a co kdyz se nam jednoho dne ti "stedri lide" odstehuji....? Shocked
Zaznamenáno
iwule
Dogus Suprus
*

Pohlaví: Ženské

Kytka a Kolouch

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 kdy: 14. únor 2008, 15:07:46 »

Tak já si taky ulevim od vsteku. Před týdnem nám někdo hned z baráku hodil asi 20cm kost do parku. No niki z začala ožírat maso než sem si toho všimla. Takže kdykoliv sme venčily tak se tam potají vracela to dožrat. Milou kostičku jsem vyhodila ale tim to nekončilo. Ráno jsem šla kolem a viděla sem 2 pani jak se sklání nad labradorem a promlouvaj mu tam do duše. Vypadalo to docela zvláštně tak sem se zeptala jestli nepotřebujou s něčim pomoct. No a záhy jsem zjistila, že už půl hodiny labradorovy tahaj další kost z tlamy. Pani jí držela za kousek aby jí nespolk ale on jí nechtěl pustit. Zacpávaly mu čumák a takový vjeci aby pustil. No nakonec stačilo zatlačit na čelist z boku (někde sem to četla) a labrouš pustil.- Pani mi další půl hodinu děkovaly a dlaší půlhodinu jsme společně nadávaly na lidi. No prostě blbců je čim dál víc. Sem nad tim tak přemejšlela a připadá i že to dělaj proto aby se pejsci měly dobře. Že v tom snad neni ani zlej úmysl. Prostě proč to vyhazovat když v parku je tolik pejsků kterym to bude chutnat. Každopádně sem ráda že niki si to v pohodě nechala vzít a labroušek nakonec taky. V tu chvíli sem měla pocit že až zjistim kdo to dělá hodim mu to zpátky do okna. Je mi špatně že s takovejma lidma bydlim v baráku. Copak je normální házet jídlo z oken?  Huh?
Zaznamenáno

Bígl není hůř ovladatelný, jen páníček se při jeho výcviku hůře ovládá
yndiC
Dogus Suprus Maximus
*

Kerrinka *7.5.2007

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 kdy: 14. únor 2008, 15:34:25 »

No to jsou přesně ty lidi který psům nerozumí a myslí si že můžou sníst všechno na co přijdou a tak tam vyhodí i nějakou kost a říkají si jak udělaj nějakýmu pejskovi radost až jí najde no av horší případě že udělají radost i páníčkovi kterej bude mít radost z toho že si pejsek pochutná....  Angry
Ale takovýmhle lidem nikdy nevysvětlíš že to pes prostě nemůže!

Nevím,zda to mám vůbec zveřejnovat ale budiš..jednou jsem se pohádala s přítelem od sestry(mají labíka) a on mi tvrdil jak je ZDRAVÍ dávat psovi lidské jídlo,že je to pro ně přímo zdraví!!nenechal si to ode mě vymluvit..Naštěstí jejich labradorka to ani nechce žrát a sestra jí to nedává páč je zvyklá jen na granule a z ostatního bleje nebo ma srajdu..no ale on né ono je to pro ně zdraví a občas to potřebujou..síla co?
Zaznamenáno

Ircza
CACIB
**

Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: 14. únor 2008, 15:36:27 »

Tak já si taky ulevim od vsteku. Před týdnem nám někdo hned z baráku hodil asi 20cm kost do parku. No niki z začala ožírat maso než sem si toho všimla. Takže kdykoliv sme venčily tak se tam potají vracela to dožrat. Milou kostičku jsem vyhodila ale tim to nekončilo. Ráno jsem šla kolem a viděla sem 2 pani jak se sklání nad labradorem a promlouvaj mu tam do duše. Vypadalo to docela zvláštně tak sem se zeptala jestli nepotřebujou s něčim pomoct. No a záhy jsem zjistila, že už půl hodiny labradorovy tahaj další kost z tlamy. Pani jí držela za kousek aby jí nespolk ale on jí nechtěl pustit. Zacpávaly mu čumák a takový vjeci aby pustil. No nakonec stačilo zatlačit na čelist z boku (někde sem to četla) a labrouš pustil.- Pani mi další půl hodinu děkovaly a dlaší půlhodinu jsme společně nadávaly na lidi. No prostě blbců je čim dál víc. Sem nad tim tak přemejšlela a připadá i že to dělaj proto aby se pejsci měly dobře. Že v tom snad neni ani zlej úmysl. Prostě proč to vyhazovat když v parku je tolik pejsků kterym to bude chutnat. Každopádně sem ráda že niki si to v pohodě nechala vzít a labroušek nakonec taky. V tu chvíli sem měla pocit že až zjistim kdo to dělá hodim mu to zpátky do okna. Je mi špatně že s takovejma lidma bydlim v baráku. Copak je normální házet jídlo z oken?  Huh?

Mno já jsem jednou šla na Opatově u metra a najednou koukám, co tam Albi má....Plná igelitka kostí neidentifikovatelných. Samozřejmě, že odpoledne byly ty kosti rozházené po celém tom "parku". Takže kamkoliv se Albi hnul, musela jsem oukat, jestli něco nežere. Roll Eyes
Zaznamenáno

Čím více poznávám lidi kolem sebe, tím více si vážím svého psa.
Lidushka
Třída dorostu
*

Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 14. únor 2008, 16:31:05 »

Tak to náš křížený špic s něčím byl na zahradě a někde uklohnil takovou co já vim asi králičí kůži, taková už v rozkladu, tak jsem k němu šla, že mu to seberu a on to naráz zhltnul...neuvěřitelný...se mi fakt udělalo zle Undecided
Zaznamenáno
Lidushka
Třída dorostu
*

Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 14. únor 2008, 16:38:38 »

A když už jsme u tohoto témata, tak trošičku mimo, ale je to šokující.
nazvat by se to dalo : PSÍ ZNÁMKY? K ČEMU?
asi před měsícem jsem šla domů a poměrně frekventované silnici tam pobíhala asi roční fenka zlatého retrievra. Nevypadala že by mě chtěla sežrat, tak jsem ji chňapla a ona se mnou šla ochotně domů (bydlela jsem asi 150m) doma jsem jí dala trochu vody, zjistila číslo známky a myslela jsem si, že se někam dovolám, oni mě řeknou majitele, nebo tak něco a že to je všechno. Lidičky, po dvou hodinách obvolávání policie a všeho různého jsem to začala vzdávat....na státní policii mě řekli, že musim na městskou, tak zas že už v neděli nikdo neni. Po 2,5 hodinách co jsem se dovolala na městskou policii mě řekli, že mě asi do 20 min. zavolá někdo zpátky,,,,vzala jsem vodítko, fenku a šla jsem se s ní projít po městě, že třeba potkáme někoho, kdo ji zná......nikdo.. Po třech hodinách jelo kolem auto a z něj vyskočil šťastný majitel, že mu utekla z domů. Na telefon se mi doteď nikdo neozval a nikdo už neozve. K čemu jsou tedy psí známky?
Zaznamenáno
yndiC
Dogus Suprus Maximus
*

Kerrinka *7.5.2007

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #23 kdy: 14. únor 2008, 16:46:48 »

Tak stejně si myslím že i čipovámí nemá moc cenu..když psa někdo ukradne stejně čip nikdy nepoužije a policie ho nikdy nenajde..
Je vidět že policie je opravdu k ničemu... Angry
Ale hlavně že se našel štastný majitel Smiley
Zaznamenáno

Lidushka
Třída dorostu
*

Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: 14. únor 2008, 16:51:30 »

Když toho psa někdo ukradne, tak se Vám s nějvětší pravděpodobností nikdy nevrátí, to jue pravda, ale stačilo aby ta fenka měla známku, kde by bylo vyryté číslo na majitele a mohla být do 10 minut doma...
Zaznamenáno
yndiC
Dogus Suprus Maximus
*

Kerrinka *7.5.2007

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #25 kdy: 14. únor 2008, 16:59:21 »

To je pravda...kdyby bylo číslo přímo na známce,tak je za 10 minut doma..jak píšeš..no jo jenže to oni ne..policie to přece všechno vyřeší... Undecided
Zaznamenáno

barb1978
Třída šampionů

Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: 14. únor 2008, 17:09:51 »

V tu chvíli sem měla pocit že až zjistim kdo to dělá hodim mu to zpátky do okna. Je mi špatně že s takovejma lidma bydlim v baráku. Copak je normální házet jídlo z oken?  Huh?

jo tak s timhle bojuju u nas taky...mame spolecnou zahradu pro 6 vchodu a pred nekteryma vchodama se neustale objevuji zbytky vseho mozneho Sad no nicmene nelenim, sesbiram to do pytliku, jelikoz tech mam vzdycky dost a dam to kazdemu vchodu na schody primo za dvere! trochu se to zlepsuje, ale porad je to boj...ale chteji ho mit, tak fajn, ja jsem pripravena Cheesy
Zaznamenáno

Barb & Dráček
iwule
Dogus Suprus
*

Kytka a Kolouch

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #27 kdy: 14. únor 2008, 18:24:43 »

známky jsou pro nás k ničemu ale policii slouží jako doklad že máte zaplacené poplatky za psa. Stejně tak čip. když psa někdo ukradne a policie ho bude kontrolovat (za předpokladu že nebudou bydlet někde na samotě u lesa) tak zjistí číslo čipu které je "hledáno". Nebo respektive ten pes. Takže asi takhle.
Zaznamenáno

Bígl není hůř ovladatelný, jen páníček se při jeho výcviku hůře ovládá
shilly-shally
Třída mladých
**

Zobrazit profil
« Odpověď #28 kdy: 14. únor 2008, 20:34:48 »

Tak já si tedy také "ulevím"...

Nedávno jsme se přistěhovali do baráku, kde věkový průměr obyvatel je nad 70 let. Já a můj přítel a naše fenka jsme opravdu nejmladší široko daleko. Ale jsme slušný severočeši, tak nahlas zdravíme, neflámujeme, neboucháme dveřma, pejsek nešťěká a nevyje. Člověk by si myslel, že nám dají pokoj. Tůdle...šmírujou nás na každym kroku. To by nebylo tak zlí až na občasný slovní útoky...Už se k tomu konečně dostávám....

Tuhle jsme běželi se psem ven a čekáme za rokem na páníčka, jde o kolo nás sousedka (věk cca 40, oči tedy má v pořádku) a tak se na nás kouká, já jí zdravim, přejde silnici a pořád na nás kouká a pak na nás volá, jestli seberu to hovínko po Stelle. A já na ní volám, že ona nekadila, že jen čekáme. Ona odvětí: Aha, já jen že se tady válejí hovínka. Já odvětím: ale je seberu každý hovínko, nosim sebou pořád pytlíky, vidíte? A jestě jí ty sáčky ukazuju...Tak se ta milá paní otočí, neřekne ani bůůů a zmizí....

Pointou je, že den na to, se přímo před vchodem do baráku, objevilo celkem slušný cizí hovínko. A řeknu vám, že jsem měla nutkání to i sebrat, aby si sousedi nemysleli, že to je od nás. Velikostí by to tak odpovídalo Smiley Ale byla jsem tvrdá a neudělala to. Když ta milá sousedka ani nepozná, kdy pejsek kadí a kdy jenom stojí a čeká a myslí si, že když je mi 22, tak určitě nejsem schopna uklidit po svým pejskovi, tak ať si trhu....Navíc, očividně je zaujatá proti hodným psům a to, že budu po celým Břevnově uklízet hovínka, její názor nezmění. Tak se na mě teď dost mračí...

Děkuji, hned je mi líp

Ps: do toho cizího hovínka o pár dní později, šlápnul můj přítel Grin
Zaznamenáno
Cessy a Koule
Ultra Extra Super pes

Cessy *8.7.2004 a Koule *14.1.2006

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #29 kdy: 14. únor 2008, 20:39:32 »

Hele u nás v lesoparku chodí tupá ženská, která tam rozhazuje housky. No a já myslela, že už tam nic není, vždyť je docela teplo  Angry Ale najednou se otočím a Cessyna u stromu a žere hromádku rohlíků. Já až tu ženskou potkám, tak si pěkně zařvu. Už tam točí všechny pejskaře. Nevim proč to dělá, vždyť kvůli těm náklaďákům už tam žádný zvířata nejsou  Sad
Zaznamenáno

Leník+Cessík+Kulík
www.cessyakoule.estranky.cz
a fotky jsou na  www.cessyakoule.rajce.net
pro  SZ : cessyakoule
Stran: 1 [2] 3 4 ... 558   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!