Haf Bez Obav
24. Květen 2012, 11:42:41 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Časopis Výcvik   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1] 2 3 ... 558   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Co mě dokáže na...štvat  (Přečteno 249986 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Pohlaví: Ženské

Bačice, Kožka a Mordera

Zobrazit profil
« kdy: 14. únor 2008, 12:38:17 »

Téma pro ulevení si.

Dneska ráno cestou do práce jsem viděla paní, jak chodí po parku a sype na zem zbytky jídel (asi původně pro ptáčky). Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Angry Angry Angry
Zaznamenáno

Ircza
CACIB
**

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 14. únor 2008, 12:47:54 »

Téma pro ulevení si.

Dneska ráno cestou do práce jsem viděla paní, jak chodí po parku a sype na zem zbytky jídel (asi původně pro ptáčky). Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Angry Angry Angry

To mi ani neřikej, včera jsem po dlooooouhé době načapala Alberta, jak se venku cpe rohlíkem (doufám, že to byl rohlík). Zařvala jsem na něj a on to blbec zhltnul najednou..půlku rohlíku Lips Sealed
Zaznamenáno

Čím více poznávám lidi kolem sebe, tím více si vážím svého psa.
yndiC
Dogus Suprus Maximus
*

Kerrinka *7.5.2007

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 kdy: 14. únor 2008, 13:10:29 »

Tak něco z téhle doby..takhle si jdu po městě s Kerri na vodítku a jdu a nějakej pán to je ale krásnej pejsek a než jsem to stihla postřehnout šupl jí do tlamy kus hamburgra! Grrr myslela jsem že ho snad zabiju,když se snažím naučit na granule!!
Zaznamenáno

Pavla Kvasničková
Host
« Odpověď #3 kdy: 14. únor 2008, 13:15:27 »

Tak něco z téhle doby..takhle si jdu po městě s Kerri na vodítku a jdu a nějakej pán to je ale krásnej pejsek a než jsem to stihla postřehnout šupl jí do tlamy kus hamburgra! Grrr myslela jsem že ho snad zabiju,když se snažím naučit na granule!!

a chutnalo ?  Grin  my sme tuhle našli kus hamburgra na louce, maskovanej v papíru a taky moc šmakoval  Grin
Zaznamenáno
yndiC
Dogus Suprus Maximus
*

Kerrinka *7.5.2007

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 kdy: 14. únor 2008, 13:16:39 »

No ještě aby nechutnal..potvora ho slupla ani nevím jak..no a pak jí mám učit na granule. Undecided
Zaznamenáno

Pavla Kvasničková
Host
« Odpověď #5 kdy: 14. únor 2008, 13:20:00 »

je fakt že vidím vždycky rudě když něco takhle na zemi najdeme, kor kolem baráku kusy plesnivýho chleba, kosti od véči a podobně...kor kdyby jí to někdo dal přímo, tak ho snad vzeky rozkoušu
Zaznamenáno
karca
Super pes
*

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 14. únor 2008, 13:31:00 »

no tak to my nachazime na zemi porad neco, vetsinou ani nechci radsi vedet, co to bylo....Ale vedle v baraku bydli asi nejaci velmi "stedri" lide, protoze pod jejich okny jsou pravidelne zbytky jidel, napr. kosti, zbytky nudlovy polivky, chleba, a pak spousta neidentifikovatelnych veci. Jen kdybych je jednou pri tom pristihla, jak to hazi z okna!!!
Zaznamenáno
Axell
Super pes
*

Pohlaví: Mužské

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 kdy: 14. únor 2008, 14:10:59 »

no tak to my nachazime na zemi porad neco, vetsinou ani nechci radsi vedet, co to bylo....Ale vedle v baraku bydli asi nejaci velmi "stedri" lide, protoze pod jejich okny jsou pravidelne zbytky jidel, napr. kosti, zbytky nudlovy polivky, chleba, a pak spousta neidentifikovatelnych veci. Jen kdybych je jednou pri tom pristihla, jak to hazi z okna!!!
Založ si výrobu granulí, ingrediencí máš zřejmě dost  Grin
Zaznamenáno
yndiC
Dogus Suprus Maximus
*

Kerrinka *7.5.2007

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 kdy: 14. únor 2008, 14:12:22 »

Nechápu jak to někdo může takhle vyhodit jen tak z okna?Na co mají koš,záchod..jednou by to udělali předemnou!  Angry
Zaznamenáno

radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Bačice, Kožka a Mordera

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 14. únor 2008, 14:20:23 »

...a byly by i přírodní a přirozený, možná lepčí než kdejaký jiný Grin Grin Grin
Zaznamenáno

Axell
Super pes
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 kdy: 14. únor 2008, 14:22:10 »

...a byly by i přírodní a přirozený, možná lepčí než kdejaký jiný Grin Grin Grin
Přesně tak, ono každej, kdo by šel okolo toho okna by se o surovinách mohl osobně přesvědčit, žádné skrývání za nic neříkající procenta !  Grin
Zaznamenáno
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Bačice, Kožka a Mordera

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 14. únor 2008, 14:27:03 »

Přesně tak, ono každej, kdo by šel okolo toho okna by se o surovinách mohl osobně přesvědčit, žádné skrývání za nic neříkající procenta !  Grin

Joó!!! a žádný vyvážený poměry - pěkně ze země Grin Grin Grin
Zaznamenáno

Axell
Super pes
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 kdy: 14. únor 2008, 14:28:20 »

Joó!!! a žádný vyvážený poměry - pěkně ze země Grin Grin Grin
Přesně, přirozená strava z lůna matky přírody, přesně jak chce Aju  Grin
Zaznamenáno
karca
Super pes
*

Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 14. únor 2008, 14:30:16 »

to je dobrej napad, akorat jak do slozeni nazvat ty "neidentifikovatelny veci"...? Cheesy No neco vymyslim.....A budete si je pak ode me vsichni kupovat? Napisu na ne "SUPERPREMIOVE KRMIVO"!!! Grin
Zaznamenáno
Axell
Super pes
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 kdy: 14. únor 2008, 14:37:42 »

to je dobrej napad, akorat jak do slozeni nazvat ty "neidentifikovatelny veci"...? Cheesy No neco vymyslim.....A budete si je pak ode me vsichni kupovat? Napisu na ne "SUPERPREMIOVE KRMIVO"!!! Grin
No, lhát moc nebudeš, defakto to, že ty věci najdeš venku, je taková malá prémie Smiley Super to bude také, když kolem toho namícháš marketingovou polívčičku Smiley A ty "neidentifikovatelný věci" bych nazval zažitým názvem UFO, s tím, že pod čarou můžeš uvádět, že jde o krmivo mimozemské kvality Smiley
Zaznamenáno
Stran: [1] 2 3 ... 558   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!