Haf Bez Obav
24. Květen 2012, 11:30:08 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Časopis Výcvik   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Anketa
Otázka: Co dáváte svému hafovi nejčastěji?
Acana
Bosch
Brit
Calibra
Eagle pack
Eukanuba
Fitmin
First mate
Hill´s
Chicopee
K9
Kronch
Mastery
Ontario
Orijen
Purina ProPlan
Platinum Natural
ProPac
Royal Canin
Timberwolf
jiné a jaké
Vařím masíšto :-)

Stran: 1 ... 239 240 [241]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Čím krmíte?  (Přečteno 159702 krát)
0 uživatelů a 3 Hostů prohlíží toto téma.
Nigol
Třída dorostu
*

Pohlaví: Ženské

Zobrazit profil
« Odpověď #3600 kdy: 06. únor 2012, 21:52:03 »

Já krmím Brit Care, občas ji něco uvařím ale po konzervách brit boutiques gourmandes jsme měli sračku Thumb Up. Jinak moje babička krmí psi těmi nejlevnějšími supermarketovými krmivy co mají zrovna v akci, nebo namočenými rohlíky v mléku a nynější fenka vlčáka se dožila čtrnácti  Thumb Up požehnaný věk na způsob krmení ale dávejte rady babičce, která si myslí stejně své  Bang head
Zaznamenáno
petrb
Dogus Suprus
*

Víc než kámoš...

Zobrazit profil
« Odpověď #3601 kdy: 07. únor 2012, 00:03:52 »

moje babička krmí psi těmi nejlevnějšími supermarketovými krmivy co mají zrovna v akci, nebo namočenými rohlíky v mléku a nynější fenka vlčáka se dožila čtrnácti 
A je to!
Zaznamenáno
yndiC
Dogus Suprus Maximus
*

Pohlaví: Ženské

Kerrinka *7.5.2007

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3602 kdy: 07. únor 2012, 08:09:18 »

Já krmím Brit Care, občas ji něco uvařím ale po konzervách brit boutiques gourmandes jsme měli sračku Thumb Up. Jinak moje babička krmí psi těmi nejlevnějšími supermarketovými krmivy co mají zrovna v akci, nebo namočenými rohlíky v mléku a nynější fenka vlčáka se dožila čtrnácti  Thumb Up požehnaný věk na způsob krmení ale dávejte rady babičce, která si myslí stejně své  Bang head

O tom mi povídej.. já to sice nemusím vysvětlovat žádné své babičce(ani jedna nemá psa, to bývávalo), ale musím to pomali deně "hustit" do starších zákazníků kteří takto krmí a jednou za čas přijdou pro ty granule co jsou v reklamě čímž myslí Pedigree a takovým lidem je kolikrát vážně těžké vysvětlit něco o krmení natož o tom že Pedigree není tak závratné krmivo jak v re¨klamách slyší. Roll Eyes
Zaznamenáno

Stran: 1 ... 239 240 [241]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!