Haf Bez Obav
24. Květen 2012, 11:29:46 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Časopis Výcvik   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Anketa
Otázka: Co dáváte svému hafovi nejčastěji?
Acana
Bosch
Brit
Calibra
Eagle pack
Eukanuba
Fitmin
First mate
Hill´s
Chicopee
K9
Kronch
Mastery
Ontario
Orijen
Purina ProPlan
Platinum Natural
ProPac
Royal Canin
Timberwolf
jiné a jaké
Vařím masíšto :-)

Stran: 1 [2] 3 4 ... 241   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Čím krmíte?  (Přečteno 159702 krát)
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.
Rossib
CAC
*

Pohlaví: Ženské

Zobrazit profil
« Odpověď #15 kdy: 30. Leden 2008, 17:46:58 »

Já krmím Hillsem large breed,ale jakmile dobere pytel tak přejdem na vařený přece jenom maso je maso Grin
Zaznamenáno
yndiC
Dogus Suprus Maximus
*

Kerrinka *7.5.2007

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #16 kdy: 30. Leden 2008, 17:49:11 »

Já krmím Hillsem large breed,ale jakmile dobere pytel tak přejdem na vařený přece jenom maso je maso Grin

Budeš vařit???Fakt?Co tě k tomu rozhodnutí přivedlo??Když granulky Taruška žere.Já vařím už několik měsíců a myslím žre jí tom vyhovuje.
Zaznamenáno

Rossib
CAC
*

Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 30. Leden 2008, 17:58:14 »

Protože mi venku sežere kdejakou mršinu  když je zvyklá na granulky tak potom má průjem a bleje,a po masu by se to mělo zlepšit dle rady veta,a rodičů pes je od malinka na vařeným a je mu 6let a ještě nikdy nebyl nemocný a je pěkně stavěnej Grin tak půjdu do kuřecích křídel,když se udělaj v papiňáku tak se krásně rozvaří i ty kostičky a je to výživný,ale kloubní výživu jí budu kupovat  Smiley
Zaznamenáno
yndiC
Dogus Suprus Maximus
*

Kerrinka *7.5.2007

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 kdy: 30. Leden 2008, 18:15:39 »

Protože mi venku sežere kdejakou mršinu  když je zvyklá na granulky tak potom má průjem a bleje,a po masu by se to mělo zlepšit dle rady veta,a rodičů pes je od malinka na vařeným a je mu 6let a ještě nikdy nebyl nemocný a je pěkně stavěnej Grin tak půjdu do kuřecích křídel,když se udělaj v papiňáku tak se krásně rozvaří i ty kostičky a je to výživný,ale kloubní výživu jí budu kupovat  Smiley

Já Kerrině kupuju celý kuřata..to mě nenapadlo dělat v papináku aby změkli i kosti...to je dobrý nápad..Takže si k narozeninám budu přát asi papinák..já ho nepoužívám,ale na tohle by byl asi vážně dobrej.Taky dávám ještě doplněk stravy.Páč nemám velký plemeno,tak jen multivitamíny pro štěnata co jsem koupila u nás v práci.Kerri vařený fakt vyhovuje,tak myslím že to není  zas tak špatný nápad tím krmit,jen ty granule jsou jednoduší a právě jsou tam ty potřebný vitamíny,co potřebuje...
Zaznamenáno

Rossib
CAC
*

Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 30. Leden 2008, 18:20:07 »

Papiňák opravdu mohu doporučit,ty kosti se rozpadají v rukách taky jsem to nevěděla Grin
Zaznamenáno
yndiC
Dogus Suprus Maximus
*

Kerrinka *7.5.2007

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #20 kdy: 30. Leden 2008, 18:23:20 »

Aha,tak díky za typ..to je super.No tak aspon vím o co si řeknu mamince... Cheesy
Zaznamenáno

Rossib
CAC
*

Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 30. Leden 2008, 18:30:01 »

My si ho zatím půjčujem od našich,ale přítele rodiče už nám ho koupili jen pro něj zajecd Grin tak se těším,nemusí se to míchat jen se vypustí potom pára  je to rychlé
Zaznamenáno
yndiC
Dogus Suprus Maximus
*

Kerrinka *7.5.2007

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #22 kdy: 30. Leden 2008, 18:31:57 »

Tak to jsi mě vážně nadchla ted...to bude máma koukat zase k vánocům novou sadu talířů a ted papinákk.. Cheesy
Zaznamenáno

iwule
Dogus Suprus
*

Kytka a Kolouch

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #23 kdy: 30. Leden 2008, 20:18:28 »

My krmíme Nutramem, hlasovala jsem teda pro jiná protože ten tady není  Sad

a jak ste spokojený chutná mu?
Zaznamenáno

Bígl není hůř ovladatelný, jen páníček se při jeho výcviku hůře ovládá
ajulik
Extra Super pes
**

Sally *29.4.2007, Geppetto *24.7.2010

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #24 kdy: 30. Leden 2008, 21:40:20 »

RC, má jej od malička, je s nima spokojenej, nemám důvod měnit. Ale jako u lidí, někdo není rajčata, jinej je miluje, je to individuální Smiley Myslím, že podobná anketa tu nedávno byla Smiley

jj, před pár měsíci jsem ji založila já Smiley Ale nezlobím se za další, názory se vyvíjejí, je třeba aktualizovat anketky Cheesy
Zaznamenáno

"Chceš-li ovládat svého psa, musíš se nejprve naučit ovládat sám sebe."
ajulik
Extra Super pes
**

Sally *29.4.2007, Geppetto *24.7.2010

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #25 kdy: 30. Leden 2008, 21:47:00 »

objednala sem orijen, acanu, first mate, eagle pack a možná ještě něco. ty nejmenší balení. je fakt že ze vzorků nic nepoznam takže sem objednávala balení do 3kg. tak uvidíme. znáte někdo krmivo canadea nebo jak se to píše? vypadá to docela dobře. jenže co se týká složení každej vám řekne něco jinýho.

radecho nemohla bys napsat třeba z tý ankety čemu se určitě vyvarovat z hlediska kvality? určitě o tom víš víc než já.

jestli myslíš Canidae, tak nikdo v mém okolí je nezná, ale názor je spíše pozitivní, akorát se moc často nevidí ani v obchůdkách a objednávat musíš s velkým předstihem :/
Zaznamenáno

"Chceš-li ovládat svého psa, musíš se nejprve naučit ovládat sám sebe."
Iva_p
Dogus Suprus
*

Ellie, Cassie a Melounek

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #26 kdy: 30. Leden 2008, 21:54:11 »

Já ráno dávám kuřecí Pro plan mini a večer je to různý, ale většinou konzerva nebo paštika a občas vařím kuřecí kostry s rýží. Taky občas k snídani dávám tvrdej sýr - po tom se můžou doma všichni včetně papouška utlouct Grin
Zaznamenáno

yndiC
Dogus Suprus Maximus
*

Kerrinka *7.5.2007

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #27 kdy: 30. Leden 2008, 21:59:27 »

Já ráno dávám kuřecí Pro plan mini a večer je to různý, ale většinou konzerva nebo paštika a občas vařím kuřecí kostry s rýží. Taky občas k snídani dávám tvrdej sýr - po tom se můžou doma všichni včetně papouška utlouct Grin

Kuřecí kostry??Jako že dáš kosti s rýří?Nebo je vývar?nějak jsem nepochopila.A to jí nevadí když to takhle markantně střídáš?já teda v tomhle nejsem znalec,ale na školení nám stále tlučou do hlavy že míchat v žádným případě.Ale vím že každý na to má jiný názor a je spousta co to míchá,ale takhle moc?
Zaznamenáno

oliva
BOB, BIG

Katty *29.4. 2007

Zobrazit profil
« Odpověď #28 kdy: 30. Leden 2008, 23:30:23 »

a co nejaky konzervy? Ja si ted zvykla do granuli hodit kousek konzervy, lip to zere..ale nenarazila jsem zatim na maso...spis maj jen ty pastiky...nevite nekdo o masovy konzerve?
Zaznamenáno
Iva_p
Dogus Suprus
*

Ellie, Cassie a Melounek

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #29 kdy: 30. Leden 2008, 23:40:39 »

Ty kuřecí kostry normálně koupíš u řezníka. Bývaj různý - podle toho, kolik na nich zůstane masa. Ale prostě je to kuře ořezaný o řízky a stehna. Samozřejmě maso pak ještě oberu, akorát jí tam občas něchám třeba kosti z krků. No, a to uvařím právě v papiňáku, maso vyndám, do vývaru hodím rýži a pak do ní obraný maso. Ale většinou u nás spíš vítězí ty paštiky a konzervy.
Jinak co se střídání a všech to pouček týká, abych pravdu řekla, moc se tím neřídím, protože mi to přijde přehnaný. Ellie žádný problémy nemá a právě mi spíš přijde, že pesani, který jsou jen na granulkách, tak pak dostanou kousek buřtu a hned maj z toho srajdu. Já vím, že většina z vás preferuje jen granule a chápu, že to je pro psa hodně dobrý, ale jak říkám - já to tolik neřeším, nevadí mi psovi občas uvařit nebo s sebou na dovolenou kromě granulí táhnout i nějakou tu konzervu a hlavně El s tím nemá žádný problémy.
« Poslední změna: 28. Srpen 2008, 21:06:06 od Iva_p » Zaznamenáno

Stran: 1 [2] 3 4 ... 241   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!