iwule
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Kytka a Kolouch
|
 |
« kdy: 30. Leden 2008, 15:04:42 » |
|
Tak lidičky mam problém s žravostí mojí bíglový takže hledám nové granule. Zajímalo by mě čím krmíte a jak jste spokojeni. Tak šup sem s názorama 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Bígl není hůř ovladatelný, jen páníček se při jeho výcviku hůře ovládá
|
|
|
karca
Super pes
|
 |
« Odpověď #1 kdy: 30. Leden 2008, 15:09:19 » |
|
Tak lidičky mam problém s žravostí mojí bíglový takže hledám nové granule. Zajímalo by mě čím krmíte a jak jste spokojeni. Tak šup sem s názorama  tak ja hlasovala pro platinum natural, protoze jak uz jsem psala jinde, ta moje obluda zadny granule nezere a tohle jakz takz vezme na milost. Ale zrovna jsem nekde cetla ze psum moc chutnaj Kronch, ale to je urcite strasne individualni. Mozna je dobra varianta koupit ten lososovy olej Kronch a granule tou predepsanou davkou na den pokapat, krasne jim to pak voni, takze to sezerou a navic je pro ne ten olej dobrej, maj krasnou srst atd...Ja se ho chystam koupit, abychom na vystavu do Letnan vypadaly alespon obstojne 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 30. Leden 2008, 15:21:01 » |
|
Doufám že než porodim tak vymyslej takyňáký dětský granule 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
iwule
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Kytka a Kolouch
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 30. Leden 2008, 15:24:43 » |
|
tak ja hlasovala pro platinum natural, protoze jak uz jsem psala jinde, ta moje obluda zadny granule nezere a tohle jakz takz vezme na milost. Ale zrovna jsem nekde cetla ze psum moc chutnaj Kronch, ale to je urcite strasne individualni. Mozna je dobra varianta koupit ten lososovy olej Kronch a granule tou predepsanou davkou na den pokapat, krasne jim to pak voni, takze to sezerou a navic je pro ne ten olej dobrej, maj krasnou srst atd...Ja se ho chystam koupit, abychom na vystavu do Letnan vypadaly alespon obstojne  do kronchu se mi moc nechce protože niki lososa moc nemusí. koupila sem od nich pamlsyk s 85% lososa a ta mrcha mi je po dvou dnech přestala žrát. jinak já asi taky pudu do platinum natural. jak sem psala včera do 3 do rána sem se hrabala na netu v granulích a porovnávala složení. tohle vypadá že by jí to mohlo chutnata a uplnej šmejd to snad taky neni
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Axell
Super pes
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #5 kdy: 30. Leden 2008, 15:27:10 » |
|
RC, má jej od malička, je s nima spokojenej, nemám důvod měnit. Ale jako u lidí, někdo není rajčata, jinej je miluje, je to individuální  Myslím, že podobná anketa tu nedávno byla 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
iwule
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Kytka a Kolouch
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 30. Leden 2008, 15:28:55 » |
|
taky mam pocit ale nenašla sem jí. tak sem si neslušně založila novou protože už to nák potřebuju vyřešit 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
karca
Super pes
|
 |
« Odpověď #7 kdy: 30. Leden 2008, 15:30:55 » |
|
do kronchu se mi moc nechce protože niki lososa moc nemusí. koupila sem od nich pamlsyk s 85% lososa a ta mrcha mi je po dvou dnech přestala žrát. jinak já asi taky pudu do platinum natural. jak sem psala včera do 3 do rána sem se hrabala na netu v granulích a porovnávala složení. tohle vypadá že by jí to mohlo chutnata a uplnej šmejd to snad taky neni
hele ja myslela ze jsi objednala ten timberwolf??  nebo jsi to zrusila?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
iwule
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Kytka a Kolouch
|
 |
« Odpověď #8 kdy: 30. Leden 2008, 15:39:36 » |
|
jo objednala ale objednala sem další asi 4 značky. vždycky co nejmenší balení tak uvidim.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
karca
Super pes
|
 |
« Odpověď #9 kdy: 30. Leden 2008, 15:42:07 » |
|
jo objednala ale objednala sem další asi 4 značky. vždycky co nejmenší balení tak uvidim.
fakt? A proc nezkusis jenom vzorky? To se ti celkem prodrazi ne? A jaky znacky sis objednala?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
yndiC
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Kerrinka *7.5.2007
|
 |
« Odpověď #10 kdy: 30. Leden 2008, 16:02:17 » |
|
RC, má jej od malička, je s nima spokojenej, nemám důvod měnit. Ale jako u lidí, někdo není rajčata, jinej je miluje, je to individuální  Myslím, že podobná anketa tu nedávno byla  Krmíš přímo tím pro boxery? ,to u nás taky jeden zákazník kupuje už od malýho štěnátka.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #11 kdy: 30. Leden 2008, 16:04:11 » |
|
fakt? A proc nezkusis jenom vzorky? To se ti celkem prodrazi ne? A jaky znacky sis objednala?
víš Karčo, každej nekouká jenom na peníze, když jde o jeho miláčka 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
iwule
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Kytka a Kolouch
|
 |
« Odpověď #12 kdy: 30. Leden 2008, 16:10:47 » |
|
objednala sem orijen, acanu, first mate, eagle pack a možná ještě něco. ty nejmenší balení. je fakt že ze vzorků nic nepoznam takže sem objednávala balení do 3kg. tak uvidíme. znáte někdo krmivo canadea nebo jak se to píše? vypadá to docela dobře. jenže co se týká složení každej vám řekne něco jinýho.
radecho nemohla bys napsat třeba z tý ankety čemu se určitě vyvarovat z hlediska kvality? určitě o tom víš víc než já.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
karca