Haf Bez Obav
24. Květen 2012, 11:24:38 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Časopis Výcvik   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 2 [3]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Neoficiální agility  (Přečteno 1000 krát)
0 uživatelů a 3 Hostů prohlíží toto téma.
Krisis
Ultra Super pes

Pohlaví: Ženské

Monty 24.12.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #30 kdy: 06. únor 2012, 22:49:32 »

No já tam jedu v sobotu na výstavu a to mi stačí :-)) Navíc jsem říkala, že nemám ráda závodění v rámci výstav  Grin

Taky jedu v sobotu do Budějek Wink  Né teda vystavovat bezpapírovýho slintu, ale jen tak, na kukačku, jako každý rok ještě s kamarádkou taky s nepapírovym AST a štěndem Pitta Smiley Se tam třeba potkáme  Grin
Zaznamenáno
Kristýnka
Dogus Suprus
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #31 kdy: 06. únor 2012, 23:28:38 »

Taky jedu v sobotu do Budějek Wink  Né teda vystavovat bezpapírovýho slintu, ale jen tak, na kukačku, jako každý rok ještě s kamarádkou taky s nepapírovym AST a štěndem Pitta Smiley Se tam třeba potkáme  Grin
je možný, že jsi tohle psala už na podzim, když tam byla výstava? Akorát ses tam dostala až v neděli či co, nebo si to s někým pletu?
Se můžeme domluvit a sejít se u nějakého kruhu! Ráda si tam s někým pokecám  Grin
Zaznamenáno

SZ Kristyna Havova
Krisis
Ultra Super pes

Monty 24.12.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #32 kdy: 07. únor 2012, 17:22:25 »

je možný, že jsi tohle psala už na podzim, když tam byla výstava? Akorát ses tam dostala až v neděli či co, nebo si to s někým pletu?
Se můžeme domluvit a sejít se u nějakého kruhu! Ráda si tam s někým pokecám  Grin

jj, je to možný, jezdíme tam s tou kamarádkou pravidelně, od tý doby, co mám Montínu Smiley  Prvně mu byly asi 4 měsíce, když tam byl-pojala jsem to jako takový socializační výlet Smiley  A stejně se někde v tý jeho socializaci stala chyba ... Roll Eyes  My to střídáme, ty soboty a neděle, protože boxíci bývaj v neděli, ale AST v sobotu. No a teď mi právě psala, že jedem v sobotu. Takže se domluvit klidně můžem-dáme sraz třeba před kruhem RR Wink  Písnu Ti to SZ  na sebe tel.
Zaznamenáno
Kristýnka
Dogus Suprus
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #33 kdy: 07. únor 2012, 17:29:20 »

jj, je to možný, jezdíme tam s tou kamarádkou pravidelně, od tý doby, co mám Montínu Smiley  Prvně mu byly asi 4 měsíce, když tam byl-pojala jsem to jako takový socializační výlet Smiley  A stejně se někde v tý jeho socializaci stala chyba ... Roll Eyes  My to střídáme, ty soboty a neděle, protože boxíci bývaj v neděli, ale AST v sobotu. No a teď mi právě psala, že jedem v sobotu. Takže se domluvit klidně můžem-dáme sraz třeba před kruhem RR Wink  Písnu Ti to SZ  na sebe tel.
juch juch! To budu ráda  Thumb Up Thumb Up
Zaznamenáno

SZ Kristyna Havova
SandynkaM
Třída šampionů

Zobrazit profil
« Odpověď #34 kdy: 17. únor 2012, 17:22:45 »

My se chystáme do Měchenic, Žebráku a možná Boleslav... Angel
Zaznamenáno

Sandy
Kristýnka
Dogus Suprus
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #35 kdy: 17. únor 2012, 22:47:27 »

My se chystáme do Měchenic, Žebráku a možná Boleslav... Angel
V těch Měchenicích se pravděpodobně uvidíme  Smiley
Zaznamenáno

SZ Kristyna Havova
Stran: 1 2 [3]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!