takze happy end se opravdu nekonal

jak jsem psala vyse, byl na prodej pejsek, ktery byval zavreny sam na zahrade - respektive mel tam jeste ovcaka, ale ten po nem dost sel. Jela jsem se na nej podivat a nafotit par fotek. S majitelkou jsme se domluvili, ze se zkontaktujeme po tom, az se vrati z dovoleny a uvidime, jestli si ho vezmu nebo ne. Hned jsme zacali hledat noveho majitele. Ozvala se jista pani X, ze by o nej mela zajem. (prckovi je 9 mesicu a je nepribuzny na ceskou entlebusi krev). Po par dnech mi to nedalo a zacala jsem o pani X hledat informace a diky Simone jsem nasla. Tato pani chova jiste male plemeno, pejsku ma doma pres 10, stenata dava nesocializovany - a dal asi nemusim vypravet, je toho mnohem vic. Az se mi udelalo

. Hmotne je zabezepecit umi, ale co se tyce po psychicke strance tak ne. Po tomhle jsem odmitla pejska dat pani X a snazila jsem se ze vsech si ho vzit k sobe. Ze zacatku mi majitelka odepisovala jako ze ano. Ale pak se to obratilo a ze ac nechce, ze ho musi dat pani X, pac si o nej rekla de facto prvni. Zkousela jsem to rozmluvit jak pani X, tak puvodni majitelce. Pani X mi napsala, ze to tak asi ma byt, ze jsou si souzeny. Pani majitelka, ze uz to nemuze odrict, protoze pani X uz pripravuje boudu pro pejska

Pani X hodla na pejskovi chovat a urcite se ji to vyplati. Mlady entlebuch by ji stal dvakrat tolik a takhlenc uz ho vezme jen na bonitaci a muze jet