Haf Bez Obav
24. Květen 2012, 11:17:38 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Časopis Výcvik   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 2 [3]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Entlebušský salašnický pes  (Přečteno 2010 krát)
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.
bodlinka
Vítěz výstavy (BIS)

Pohlaví: Ženské

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #30 kdy: 06. únor 2012, 20:50:14 »

nemáš zač, skoro nic jsem neudělala  Wink jsem ráda, že ti to pomohlo  Smiley Jsem zvědavá co se z toho nakonec vyvrbí

to ja taky. Ve stredu Ti reknu, na co jsem prisla
Zaznamenáno

Šimona
Dogus Suprus
*

Zobrazit profil
« Odpověď #31 kdy: 06. únor 2012, 21:01:15 »

to ja taky. Ve stredu Ti reknu, na co jsem prisla

tak to jsem zvědavá....
Zaznamenáno

Šimona
bodlinka
Vítěz výstavy (BIS)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #32 kdy: 08. únor 2012, 21:33:01 »

ach jo, happy end se konat nebude...po sobote napisu vic info Cry
Zaznamenáno

greenangel
Host
« Odpověď #33 kdy: 08. únor 2012, 21:34:13 »

ach jo, happy end se konat nebude...po sobote napisu vic info Cry
řekni už teď!
Zaznamenáno
bodlinka
Vítěz výstavy (BIS)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #34 kdy: 08. únor 2012, 22:03:51 »

řekni už teď!
baru, uz jsem to mela napsany, ale snazala jsem to.. proste jeste nemuzu, kdyby se to nahodou zvrtlo v ten happy end. ale to uz asi tezko Cry

uz nikdy se nepojedu podivat na opustenyho (resp) skoro opustenyho pejska zabila jsem tim 14 dni, nemuzu ani poradne spat a stejnak je to k nicemu Computer Computer
Zaznamenáno

greenangel
Host
« Odpověď #35 kdy: 08. únor 2012, 22:11:59 »

Sad Sad Sad
Zaznamenáno
bodlinka
Vítěz výstavy (BIS)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #36 kdy: 11. únor 2012, 22:23:44 »

Sad Sad Sad
takze happy end se opravdu nekonal Cry
jak jsem psala vyse, byl na prodej pejsek, ktery byval zavreny sam na zahrade - respektive mel tam jeste ovcaka, ale ten po nem dost sel. Jela jsem se na nej podivat a nafotit par fotek. S majitelkou jsme se domluvili, ze se zkontaktujeme po tom, az se vrati z dovoleny a uvidime, jestli si ho vezmu nebo ne. Hned jsme zacali hledat noveho majitele. Ozvala se jista pani X, ze by o nej mela zajem. (prckovi je 9 mesicu a je nepribuzny na ceskou entlebusi krev). Po par dnech mi to nedalo a zacala jsem o pani X hledat informace a diky Simone jsem nasla. Tato pani chova jiste male plemeno, pejsku ma doma pres 10, stenata dava nesocializovany - a dal asi nemusim vypravet, je toho mnohem vic. Az se mi udelalo  Puke. Hmotne je zabezepecit umi, ale co se tyce po psychicke strance tak ne. Po tomhle jsem odmitla pejska dat pani X a snazila jsem se ze vsech si ho vzit k sobe. Ze zacatku mi majitelka odepisovala jako ze ano. Ale pak se to obratilo a ze ac nechce, ze ho musi dat pani X, pac si o nej rekla de facto prvni. Zkousela jsem to rozmluvit jak pani X, tak puvodni majitelce. Pani X mi napsala, ze to tak asi ma byt, ze jsou si souzeny. Pani majitelka, ze uz to nemuze odrict, protoze pani X uz pripravuje boudu pro pejska Puke
Pani X hodla na pejskovi chovat a urcite se ji to vyplati. Mlady entlebuch by ji stal dvakrat tolik a takhlenc uz ho vezme jen na bonitaci a muze jet Puke Puke Puke
Zaznamenáno

radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Bačice, Kožka a Mordera

Zobrazit profil
« Odpověď #37 kdy: 11. únor 2012, 22:27:52 »

Tak to je strašný. Ale bohužel, realita je taková, že všem pomoct nemůžeš. Snažila ses.
Zaznamenáno

bodlinka
Vítěz výstavy (BIS)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #38 kdy: 11. únor 2012, 22:43:49 »

Tak to je strašný. Ale bohužel, realita je taková, že všem pomoct nemůžeš. Snažila ses.
já vííím Cry ale je mi to děsně líto  Bang head vím, že to pro moje kluky dopadlo nejlíp, jak mohlo ALE...
předávka Amorka proběhne zítra.. vůbec nechápu, jak to ten pejsek udělal, že si mě během tak krátké chvíle získal Kiss
Zaznamenáno

Šimona
Dogus Suprus
*

Zobrazit profil
« Odpověď #39 kdy: 12. únor 2012, 01:06:57 »

já vííím Cry ale je mi to děsně líto  Bang head vím, že to pro moje kluky dopadlo nejlíp, jak mohlo ALE...
předávka Amorka proběhne zítra.. vůbec nechápu, jak to ten pejsek udělal, že si mě během tak krátké chvíle získal Kiss

to je tedy děs takováhle bezmoc.... smutný konec.... tak aspoň že bude mít co jíst a teplo. Holt jeho životní náplní bude jen krýt
Zaznamenáno

Šimona
bodlinka
Vítěz výstavy (BIS)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #40 kdy: 12. únor 2012, 19:01:54 »

to je tedy děs takováhle bezmoc.... smutný konec.... tak aspoň že bude mít co jíst a teplo. Holt jeho životní náplní bude jen krýt
no teplo, podle me ho necha venku v boude, kdyz uz ji kupovala.. zvlast kdyz pozna, ze ji bude past papilony. Ale nemuzeme pomoc vsem no.
Zrovna dneska psala jedna chovatelka, ze jednomu appenzelovi umrel panicek a pokud  ho neudaji do konce unora, tak ho utrati Puke
Zaznamenáno

Šimona
Dogus Suprus
*

Zobrazit profil
« Odpověď #41 kdy: 12. únor 2012, 21:00:29 »

no teplo, podle me ho necha venku v boude, kdyz uz ji kupovala.. zvlast kdyz pozna, ze ji bude past papilony. Ale nemuzeme pomoc vsem no.
Zrovna dneska psala jedna chovatelka, ze jednomu appenzelovi umrel panicek a pokud  ho neudaji do konce unora, tak ho utrati Puke

a to chovatelka dopustí???  Shocked
Zaznamenáno

Šimona
bodlinka
Vítěz výstavy (BIS)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #42 kdy: 12. únor 2012, 21:13:21 »

a to chovatelka dopustí???  Shocked

doufam, ze ne!! ted se zjistujou informace a uvidime, jak na tom je.. ted je zavreny nekde ve stodole Cry
Zaznamenáno

Bígl Max
Vítěz dne (BOD)

Zobrazit profil
« Odpověď #43 kdy: 13. únor 2012, 10:20:30 »

Marti nevíš jestli v tom nehrajou roli i peníze, třeba jí nakonec dá víc než ty a je rozhodnuto  Sad
Zaznamenáno

LOVU ZDAR  :-))
Ahsia
Ultra Super pes

Zobrazit profil
« Odpověď #44 kdy: 09. Březen 2012, 15:40:46 »

Kamarádka si vybírá štěně a uvažuje nad Entlebuchem a dalšími dvěma. Co mi o nich můžete ve zkratce říct a případně doporučit CHS? Má to být rodinný pes na výlety a k dítěti. Díky Smiley
Zaznamenáno
Stran: 1 2 [3]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!