Haf Bez Obav
24. Květen 2012, 11:10:35 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Časopis Výcvik   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 [2] 3 4 ... 163   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Hafani v nouzi!  (Přečteno 115263 krát)
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.
Petra Kolaříková
CACIB
**

Don Pedro De La Kšanda

Zobrazit profil
« Odpověď #15 kdy: 26. Březen 2008, 08:12:38 »

já pojedu a řekla bych,že i víc lidí ze cvičáku. Jedeme v pátek do Ol na loveckej víkend,takže já s tím problém nemám.

Bassi hurá! A Ty bys do toho Brna měla šanci i zajet?
Zaznamenáno
Petra Kolaříková
CACIB
**

Don Pedro De La Kšanda

Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 26. Březen 2008, 08:58:17 »

Pomoc útulku v Kralupech, který smetla vychřice jsem tu uvedla taky jen jednou a vyšlo to, tak nevidím důvod, proč zahlcovat diskuzi deseti stejnými tématy, které zaujmou i v jedné verzi

jojojo,jistě, jistě, ovšem
Zaznamenáno
Alča, Abby a Easy
Strážný Pes
Dogus Suprus
*

Pohlaví: Ženské

Abbynka *20.12.2005 Easy *18.6.2008

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 kdy: 26. Březen 2008, 12:31:59 »

jojojo,jistě, jistě, ovšem
hele jestli máš nějaký problém, tak to napiš narovinu a nepiš takovýhle plky
Zaznamenáno

Petra Kolaříková
CACIB
**

Don Pedro De La Kšanda

Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 26. Březen 2008, 13:05:59 »

hele jestli máš nějaký problém, tak to napiš narovinu a nepiš takovýhle plky

Mám problém. Sháním Bassi.  Grin
Zaznamenáno
Petra Kolaříková
CACIB
**

Don Pedro De La Kšanda

Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 26. Březen 2008, 13:30:51 »

Mám problém. Sháním Bassi.  Grin

Bassi - je to pořešenýý, právě jsem mluvila s Bully, dáme to dohromady. Díky mockrát za nabídnutou pomoc.
Zaznamenáno
petraz
Host
« Odpověď #20 kdy: 26. Březen 2008, 13:39:22 »

Bassi - je to pořešenýý, právě jsem mluvila s Bully, dáme to dohromady. Díky mockrát za nabídnutou pomoc.

no,já nevím,že mám takovou divnou schopnost chodit vždycky až s křížkem po funuse  Grin

ale je fajn,že je to pořešené  Wink
« Poslední změna: 26. Březen 2008, 13:46:44 od Bassi » Zaznamenáno
Petra Kolaříková
CACIB
**

Don Pedro De La Kšanda

Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 26. Březen 2008, 14:10:20 »

no,já nevím,že mám takovou divnou schopnost chodit vždycky až s křížkem po funuse  Grin

ale je fajn,že je to pořešené  Wink
,

Jáák s křížem po fůnusu - dyť ten eště nebyl  Cheesy Cheesy.
Náhodou vůbec ne s křízkem po  funusu, ozvala ses jako první. A taky jediná :-). I když včera se mi při návratu z nočního venčení podařilo skorem zlomit souseda, že by si tam udělal výlet za rodičema Grin. Takhle je to vyřešený tou nejjednoduší cestou, vyzvedne si to Bully táta, až sem pojede. ještě jednou díkec moc.
Zaznamenáno
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Rusty (13.5.2004) Franco (5.10.2007)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #22 kdy: 15. Duben 2008, 07:23:16 »

BARZOJ!!!
Jedná se o 2,5 letého barzojíka bez PP, se silným loveckým pudem.
Dokáže se majitelům vyškubnout i s vodítkem. Kočky a jiná zvířata absolutně nesnese, ale se psy a dětmi nemá vůbec problémy. Je to obrovský mazel a doma kliďas.
Když by Vás napadl někdo kdo by rád barzojíka a kdo by byl schopen zvládnout jeho silný lovecký pud, byla bych Vám moc vděčná !

A ještě:
Fotky barzojíka posílám v příloze. Je to opravdu nádherný pes, typický barzoj. V současné době je stále u sých majitelů blízko Kolína. Pagi již dvakrát měnil "domov". I když domov není to správné slovo. Na jedné fotce s ním leží v pozadí jeho sestra Pamínka. Tu máme doma my. Je to zlatíčko. Pagiho, Pamínu a jejich otce Doryana jsme díky krajské veter. správě zachránili ze starého skleníku, kde byli několik měsíců sami.
Jen jedna slečna je chodila na vlastní náklady občas krmit. Do skleníku je zavřela jejich majitelka! Nevím co by s nimi bylo, pokud by jsme se do toho tenkrát my nevložili.
Všichni tři byli jejich majitelkou pod dozorem krajs. vet. spr. převezeni do útulku, kde podepsala prohlášení že je tímto nechává ve vlastnictví útulku a nebude si již na ně činit nároky. Doryana, jako jediného s PP, se podařilo umístit velmi rychle. Pamína a Pagi čekali v útulku dva měsíce, než se nynější majitelka Pagiho rozhodla, vzít si oba najednou.
Protože však byli změnou prostředí velmi stresovaní a téměř se ze začátku neuměli chovat mezi lidmi, venku na procházce, na vodítku atd., rozhodli jsme se rozdělit je a tak jsme si s přítelem vzali Pamínku. To velmi pomohlo. Pamínka i Pagi se výborně začlenili do své nové smečky, kde jsou další psi, kteří jim svým klidným a vyrovnaným chováním ukázali, že se již nemají čeho bát. Pagimu se velmi zvedlo sebevědomí (ovšem bez agresivity vůči člověku) za to se však nemůže nabažit občasné volnosti a možnosti lovu.
Jednou jsem měla barzoje, který žil od štěněte 12měsíců zavřený v malém kotci. Byl neuvěřitelně vděčný, stejně jako Pagi a neuvěřitelně lačný po svobodě a volnosti, stejně jako Pagi....
Jeho útěky jsou skutečně jediným problémem, který však v současné době majitelé nemůžou jinak řešit. Znamenalo by to mít neustále Pagiho zavřeného v kotci. Na procházku chodi 1-2x denně, ale jak jsem psala, je schopný se vyškubnout i s vodítkem a utéct. Pagi potřebuje člověka s přirozenou autoritou, důsledným vedením a zkušenostmi se psy. Takže bohužel nebude lehké pro něho někoho najít. Navíc je bez PP, což lidi, kteří vidí možnost získání zdarma papírového psa odradí, ale může přilákat tkzv.
množitele, čehož se velmi obávám.
Pagi je skutečně nádherný a úžasně milý, můj přítel byl tenkrát velmi smutný, že si ho nemůžeme vzít my. Máme kočky.... I naše Pamína nám zakousla dvě koťátka, ale pak dostala tak vynadáno, že našich dospělých už si vůbec nevšímá a přehlíží je. Naučila se s nimi žít. Pagi bohužel toto ale asi nezvládne Sad Potřebuje velmi kvalitně oplocenou zahradu, může být celoročně venku, ale určitě ne sám, to by nesmírně psychicky strádal! Barzoj je smečkové zvíře a společnost dalšího psa mu velice vyhovuje, u Pagiho, který dokonce nikdy nebyl bez psího druha by samota byla psychickým týráním.
Nynější majitelka ho nechce dávat do útulku, už tak jí je celá situace strašně líto a není to pro ní jednoduché.
Snad jsem Vám lépe přiblížila osud tohoto pejska. Nejraději bych si ho vzala k nám, ale bohužel to skutečně nejde Sad Modlím se, aby Pagi našel ten nejlepší domov a hlavně už konečný.... pokud to zvíře bude muset za rok či dva opět "o dům dál", bojím se že už to psychicky neustojí.... Je strašně důležité, aby každý kdo by o něho měl zájem si to všechno velmi dobře promyslel...

Denisa Melzerová

PS: kontakt ohledně Pagiho je: 723 888 480 nebo email: isamel@seznam.cz

Zaznamenáno

Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #23 kdy: 22. Duben 2008, 08:47:35 »

!!! AMERICKÝ STAFORDŠIRSKÝ TERIER !!!

Z vážných zdravotních důvodů daruji do dobrých rukou (preferuji zkušeného chovatele) psa plemene AST.
Jméno: KIM
Narozen: 7.6.2007
Kim je hodný, má rád lidi, je zvyklí na kotec. S některými pejsky si občas nepadne do oka, je to ale spíš tím, že na ně není zvyklí.

Více informací na tel. 603 468 618 (Martin Süsser - Východní Čechy)

Zaznamenáno

greenangel
Host
« Odpověď #24 kdy: 22. Duben 2008, 08:48:19 »

Jezis ten je kraaaasnej...  Cry
Zaznamenáno
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #25 kdy: 22. Duben 2008, 08:51:39 »

Jezis ten je kraaaasnej...  Cry

A mladej, s tím by se dalo ještě něco udělat a nějak vychovat Smiley
Zaznamenáno

Emily
CACIB
**

Aira

Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: 22. Duben 2008, 09:37:44 »

Ten barzoj je kraaaasnej  Embarrassed skoda ze nemam barak.
Zaznamenáno
Jimmyho mamka
Host
« Odpověď #27 kdy: 22. Duben 2008, 13:03:32 »

na slando.cz sem našla tohle
http://prodej.slando.cz/praha/madarsky_ohar_s_pp_P_3691727.html
Zaznamenáno
petraz
Host
« Odpověď #28 kdy: 22. Duben 2008, 14:02:42 »

A mladej, s tím by se dalo ještě něco udělat a nějak vychovat Smiley

dám to dál,jestli to neva ...
Zaznamenáno
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #29 kdy: 22. Duben 2008, 14:03:57 »

http://prodej.slando.cz/praha/darujem_zihane_tigrovane_stena_P_3683879.html

Ovšem tohle je tedy hukot - to je spojení Smiley Jsem zvědavá na odvážlivce co do toho půjdou Sad
Zaznamenáno

Stran: 1 [2] 3 4 ... 163   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!