Haf Bez Obav
24. Květen 2012, 10:33:17 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Časopis Výcvik   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 [2] 3 4 ... 38   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Veteriny a pohotovosti v Praze  (Přečteno 33621 krát)
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.
šíza
BOB, BIG

Zobrazit profil
« Odpověď #15 kdy: 07. únor 2008, 11:01:11 »

my jsme tam spokojený, jezdíme do Jindrový (tam co je ta nonstop ordinace)...jsou příjemný a i když máme kromě nějakýho akutního problému ještě seznam podružnějších věcí, vždycky trpělivě vysvětlej a odpoví...a to si myslím, že zvlášť když byl Gaspi hodně malej museli jsme bejt dost otravný a ptali jsme se na spoustu kravin... Smiley
Zaznamenáno
petraz
Host
« Odpověď #16 kdy: 07. únor 2008, 12:15:42 »

Já sem do teď chodila do Řep, ale za poslední dobu, tam zabili dost psů, takže tam jsem se zařekla já, že už tam nejdu. A příště půjdu do stodůlek  Wink Tam pracuje kamarádka a myslím, že to je dobré. Chodí tam i kamarádka s hafíkama a nestěžuje si  Wink

jak zabili?Huh? Shocked Shocked
Zaznamenáno
greenangel
Host
« Odpověď #17 kdy: 07. únor 2008, 12:52:24 »

Já sem do teď chodila do Řep, ale za poslední dobu, tam zabili dost psů, takže tam jsem se zařekla já, že už tam nejdu. A příště půjdu do stodůlek  Wink Tam pracuje kamarádka a myslím, že to je dobré. Chodí tam i kamarádka s hafíkama a nestěžuje si  Wink

Na Repy jsem taky slysela tolik stiznosti, ze bych si snad psa osetrila sama nez ho odvest tam.
Zaznamenáno
Cessy a Koule
Ultra Extra Super pes

Pohlaví: Ženské

Cessy *8.7.2004 a Koule *14.1.2006

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 kdy: 07. únor 2008, 20:20:22 »

No tak já tam chodila jenom na očkování, když Cessynu srazilo auto, tak nám zrovna auto nejezdilo, takže jsme běželi k Hnízdovi,kterej je v ulici za námi. Možná ještě že tak, jinak bych třeba Cessynu už nemusela mít, v Řepích maj dost špatnou bilanci se psama a narkozama  Sad
Zaznamenáno

Leník+Cessík+Kulík
www.cessyakoule.estranky.cz
a fotky jsou na  www.cessyakoule.rajce.net
pro  SZ : cessyakoule
Cessy a Koule
Ultra Extra Super pes

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 kdy: 07. únor 2008, 20:22:52 »

jak zabili?Huh? Shocked Shocked
Dali jim narkozu, pes se už neprobudil, takhle už tam zabili pár zdravejch psů. Nebo když tam šel pesan na čištění zubního kamene, tak ho uspali a on už se nebprobral. Nebo tam šla kamarádky kamarádka s čivavou, která nemohla sama porodit, tak jí odrodili a za pár hodin doma ještě porodila štěně sama. Nebo tam šla s další rodící čivavou a tu jí tam taky zabili. To je výčet z mého okolí, možná kdyby se k tomu přidali ještě lidi ze sídliště, tak toho bude víc. Tohle je jenom z okolí, od lidí, kteří chodí na stejnou pláň venčit jako já  Sad
Zaznamenáno

Leník+Cessík+Kulík
greenangel
Host
« Odpověď #20 kdy: 07. únor 2008, 21:24:44 »

Muj znamej sel do Rep s hovawartkou na rentgeny, prisli na nic se neptali, kolik vazi nebo aby ji zvazily nic, tak rovnou ji uspali...bohuzel ona byla hodne chlupata takze vazila mnohem min nez na co vypadala. Po zrentgenovani ji nemohly probudit, az po 3. probuzovaci injekci!!!! Pry si uz mysleli, ze ji tam budou muset nechat... Docela masakr.
Zaznamenáno
Cessy a Koule
Ultra Extra Super pes

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #21 kdy: 07. únor 2008, 21:31:48 »

No to je přesně ono. Nejhorší je, že to co říkám není jedna paní povídala. To se tu opravdu stalo pejskařům, které znám  Sad Jeden den je potkáš, mají zdravého dospělého vlčáka a za tři dny se dozvíš, že šel do Řep, protože kulhal na nohu, tam ho uspali a pak už ho nedali dohromady Sad Takže tam ať už mě nečekají  Sad
Zaznamenáno

Leník+Cessík+Kulík
petraz
Host
« Odpověď #22 kdy: 13. únor 2008, 22:24:24 »

No to je přesně ono. Nejhorší je, že to co říkám není jedna paní povídala. To se tu opravdu stalo pejskařům, které znám  Sad Jeden den je potkáš, mají zdravého dospělého vlčáka a za tři dny se dozvíš, že šel do Řep, protože kulhal na nohu, tam ho uspali a pak už ho nedali dohromady Sad Takže tam ať už mě nečekají  Sad

woe,to je masakr teda ... udelat mi tohle se psem ,tak jdu asi sedet  Shocked Shocked
Zaznamenáno
Adéla
Třída šampionů

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #23 kdy: 24. únor 2008, 21:06:20 »

Chodíme do Vetcentra (ul. Jindrová) a spokojenost. Jestli se ptáte konkrétně na MVDr. L. Duchka, tak jsem u něj měla na operaci pejska - kolenní vazy a meniskus, vše v pořádku, pes se rychle zotavil a na nohu vůbec nekulhá. Na cokoliv jsem se pana doktora zeptala, ochotně zodpověděl a vysvětlil.
Zaznamenáno

SZ WhiteWolf
vlcak
Extra Super pes
**

Pohlaví: Mužské

Shari *27. 9. 2006; Bodequita *21. 8. 2009

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #24 kdy: 03. Březen 2008, 19:59:40 »

Ahojky,
mám dva pejsky a jsem z Mníšku, kde veterina sice je, ale jen poskrovnu vybavená. Poradili by jste mi nějakou dobrou veterinu na Praze 5? A jaký máte názor na veterinární nemocnici ve Stodůlkách a jejího majitele MVDr. Duchka?
Díky moc za odpověď
Katka
Ahoj, moc sem nepřispívám, ale na tohle musím reagovat. Nechci vůbec psát, že klinika je špatná a někomu nutit svůj názor, napíši jen poznatek ze zkušenosti.
Data:
štěně boxera - fena
věk - 5 měsíců (tenkrát), nyní 1,5 roku
příznaky - alergie
Byl jsem odkázán na tuto kliniku jako na jednu z nejlepších v Praze se specializovaným oddělením na kožní problémy, potažmo alergické příznaky.
Do té doby jsme jen tlumili svědivost kortikoidy, na naší klinice dělali kožní testy a kultivace. Čekali na to, až Shari bude rok a budou moci udělat krevní testy. Nicméně jsme se rozhodli zkusit štěstí jinde, protože na naší klinice neměli příliš zkušeností s alergiemi jako takovými.
Na kliniku jsme se objednali (jo, jen tak mimochodem ..... když jsi objednaná na 13:00, tak tě skutečně vyzvou ke vstupu ve 13:00, i když tam třeba už 30 minut sedí s nohama na stole .... to jen pro informaci, že nemá cenu chodit dříve) a absolvovali první vyšetření s tím, že jsem jim podal všechny dostupné informace.
Rozhodli se pro okamžité krevní a kožní testy. Kortikody a její nedostatečný věk = irelevantní výsledek, ze kterého pramenilo, že v podstatě žádný typ alergie nemá a že to musí být něco jiného (vůbec se nezmiňuji o tom, že nás tahle sranda s krevními testy stála 4 tisíce a že po odběru krve jsem všichni vypadali jak řezníci na jatkách). Tím "něco jiného" myslela doktorka cokoli jiného a že na to musíme přijít sami a že ona už neví. Mezítím jsme si u nich vyzvedli všemožné přípravky do uší, šampóny, mastičky a atd..
Když jsme se dostali do rukou skutečným odborníkům a předali jim všechny dokumenty, dívali se na nás jak na blázny. Nehledě na to, že se klinika zakryla tím, že k věku Shari napsali 5 let namísto 5 měsíců. Tenkrát jsem si myslel, že šlo jen o omyl, ale tak to asi úplně nebylo.
Když byl Shari rok, udělali jsme krevní testy znova a v podstatě je alergická úplně na vše, potraviny včetně rýže a ryby, kterou nám na klinice ve Stodůlkách ordinovali, protože to je dietní jídlo a to by jí mohlo pomoci, roztoče, blechy, plíseň, pyl, tráva atd..
Nebudu nikoho převědčovat o své pravdě, ale ..... prostě je to tak, jak jsem napsal.
Zaznamenáno

Každý chovatel se časem stane psychicky labilním.
vlcak
Extra Super pes
**

Pohlaví: Mužské

Shari *27. 9. 2006; Bodequita *21. 8. 2009

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #25 kdy: 03. Březen 2008, 20:03:35 »

Ještě pro dokreslení situace, takhle vypadala náprsenka a krk po léčbě na klinice!
Zaznamenáno

Každý chovatel se časem stane psychicky labilním.
ZuzanaZK
Vítěz výstavy (BIS)

www.winnie-briard.estranky.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #26 kdy: 03. Březen 2008, 20:08:40 »

Já tam byla s briardem ( 5 dní předtím než umřel) protože zvracel a nic netrávil. Byla jsem objednaná telefonicky, ale když jsme přijeli, tak se s námi nikdo nechtěl bavit ani říct kdy ho ošetří. po 3 hodinách ( to už byla půlnoc) čekání venku v dešti, kdy se na něj nikdo ani nepodíval jsme odjeli. Podotýkám, že má veterinářka i já jsme předem volai, že je pes na tom hodně špatně. Ovšem našli si tam spoustu času na klábosení se- zřejmě domácími klienty. například se dlouze diskutovalo stříhání drápků a podobně.
Zaznamenáno
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Bačice, Kožka a Mordera

Zobrazit profil
« Odpověď #27 kdy: 03. Březen 2008, 20:46:45 »

Já tam byla s briardem ( 5 dní předtím než umřel) protože zvracel a nic netrávil. Byla jsem objednaná telefonicky, ale když jsme přijeli, tak se s námi nikdo nechtěl bavit ani říct kdy ho ošetří. po 3 hodinách ( to už byla půlnoc) čekání venku v dešti, kdy se na něj nikdo ani nepodíval jsme odjeli. Podotýkám, že má veterinářka i já jsme předem volai, že je pes na tom hodně špatně. Ovšem našli si tam spoustu času na klábosení se- zřejmě domácími klienty. například se dlouze diskutovalo stříhání drápků a podobně.

Tak já rozhodně nebudu komentovat žádný pracoviště ani žádnýho veterináře (ani názor žádnýho klienta), na to vím až moc dobře, jak to všechno chodí. Jenom vím, že tohle prostředí přináší hodně stresové situace pro obě strany. A že vždycky záleží nejvíc na lidském faktoru - i když na pracovišti dře většina lidí jako koně, léta, ve dne v noci, stačí nedorozumnění nebo smích z ordinace, aby si klienti v čekárně řekli, že se tam asi kopou do zadku. Někdy to může bejt poprvý, co se po dvanácti hodinách člověk na vteřinku zastaví, dojde si na záchod nebo se napije. Tím nechci rozhodně nikoho dojímat, to vůbec ne, ani komentovat dění ve Stodůlkách nebo jinde. To ani nejde. Jenom pohled z druhý strany. Je to někdy těžký.

Zaznamenáno

ZuzanaZK
Vítěz výstavy (BIS)

www.winnie-briard.estranky.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #28 kdy: 03. Březen 2008, 20:55:23 »

Tak já rozhodně nebudu komentovat žádný pracoviště ani žádnýho veterináře (ani názor žádnýho klienta), na to vím až moc dobře, jak to všechno chodí. Jenom vím, že tohle prostředí přináší hodně stresové situace pro obě strany. A že vždycky záleží nejvíc na lidském faktoru - i když na pracovišti dře většina lidí jako koně, léta, ve dne v noci, stačí nedorozumnění nebo smích z ordinace, aby si klienti v čekárně řekli, že se tam asi kopou do zadku. Někdy to může bejt poprvý, co se po dvanácti hodinách člověk na vteřinku zastaví, dojde si na záchod nebo se napije. Tím nechci rozhodně nikoho dojímat, to vůbec ne, ani komentovat dění ve Stodůlkách nebo jinde. To ani nejde. Jenom pohled z druhý strany. Je to někdy těžký.

No ono  to je už teď  stejně jedno. Jen mi přijde divný systém, kdy po předchozí telefonické dohodě přijedeš, předem informuješ o stavu psa a na recepci ti nikdo není ochoten ani říct  jestli tě vemou, kdy tě vemou a na čem to záleží ani nic. A venku v dešti ( protože zvrací) ti 3 hodiny leží pes a nikoho to nezajímá. Za ty 3 hodiny máš dost času pozorpvat, jak to tam chodí a to co jsme viděla, se mi teda moc nelíbilo. Viděla jsem dost lidí, kteří přišli až po nás, z hovoru bylo zřejmé, že nejsou ani objednaní ( např.... jen tak jdeme kolem, tak jsme si řekli, že se zvážíme a zastřihneme drápek ....) No nevím, určitě bych tam už nejela. V té chvíli mi nic jiného nezbývalo, pes byl dehydrovaný, měl zřasený a poraněný žaludek a neudžel ani vodu. Zvážení psa několika místních psů a a případné ustřižení drápku  bylo holt větší prioritou
Zaznamenáno
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Bačice, Kožka a Mordera

Zobrazit profil
« Odpověď #29 kdy: 03. Březen 2008, 20:57:43 »

Říkám - nekomentuju Stodůlky. Všechno záleží na lidech, kteří jsou ve službě.
Zaznamenáno

Stran: 1 [2] 3 4 ... 38   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!