radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #1575 kdy: 17. Leden 2012, 23:59:28 » |
|
Jojo, to je pořád tady . Na tom videu Thomase je to taky, i když mi tam není vždy jasné za co kliká. Až ta pasáž, kdy kliká ta předmět mezi nohama je jasná. A taky proč na to ukazuje atd... Přesně stejnej dojem  .
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #1576 kdy: 23. Leden 2012, 20:47:58 » |
|
Víťo, mám vzkázat od Radechy že zítra nemůže. Je bez netu a nemá na tebe tel.
Kdyby jste měl někdo tel na Víťu tak by to bylo parádní.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Adéla
|
 |
« Odpověď #1577 kdy: 23. Leden 2012, 23:46:17 » |
|
Víťo, mám vzkázat od Radechy že zítra nemůže. Je bez netu a nemá na tebe tel.
Kdyby jste měl někdo tel na Víťu tak by to bylo parádní.
S Víťou jsme to dneska zrušili, takže tam snad čekat nebude 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ WhiteWolf
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #1578 kdy: 12. Březen 2012, 21:20:52 » |
|
Dneska jsem byla s šedou čuchajdit (já sem se asi v půlce ztratila a myslela jsem, že jdem špatně a že sme kus vynechali, ale podle předmětů vim, že jsme šly dobře  ), pak jsem vzala Báču navolno, asi dvakrát se zamotala, ale normálně to celý našla, bez jakýhokoliv navádění... fakt hustý.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Peggííí
CAC
Pohlaví: 
Peggy & Víťa
|
 |
« Odpověď #1579 kdy: 13. Březen 2012, 07:42:48 » |
|
Nojo, to jsou ty mladý, kteří když něco zapomenou, tak je to vyvede z míry  ! Pro mě je tohle normální situace - málokdy tuším, kudy ta stopa vlastně jde  ! A já myslím, že u tý pamlskový metody to snad ani nevadí - je to jako u těch pozitivních metod - mělo by si pomáhat, korigovat pokud možno co nejmíň, nebo se pletu?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #1580 kdy: 13. Březen 2012, 09:30:17 » |
|
Nojo, to jsou ty mladý, kteří když něco zapomenou, tak je to vyvede z míry  ! Pro mě je tohle normální situace - málokdy tuším, kudy ta stopa vlastně jde  ! A já myslím, že u tý pamlskový metody to snad ani nevadí - je to jako u těch pozitivních metod - mělo by si pomáhat, korigovat pokud možno co nejmíň, nebo se pletu? Mě nevyvedlo z míry, že sem se ztratila  , já jsem zmatená pokaždý, když nevidim stopy na hlíně  . Ale tady jsem byla fakt přesvědčená, že jsme kus vynechaly, šedá si to teda pěkně mastila, líbilo se mi to, tak sem si řekla že sem dement, že mě asi voblafla spokojenym divadýlkem, jen sem zběžně šáhla do kapsy, abych se ujistila vo katastrofě... a voni tam byly  . Já jí nepomáhám nijak (jen sem ju "nepustila dál" než třeba na pár metrů, když šla blbě, ale to bylo spíš v tom začátku, než pochopila, že nemá smysl vylejzat ze čtverce a byla eště splašená), ale bylo by jako celkově příjemný, kdybych věděla, že opravdu jde ve stopě. Tohle jsem se bohužel nikdy nenaučila, vždycky když čtu ty příběhy, jak se lidi učili jít ve stopě a předměty byly mobily a klíče a peníze, tak jim trochu závidim, já tim neprošla, orientaci mam mizernou a nemam pocit, že by se to nějak lepšilo. Ale spíš sem měla radost z tý Báči, mrzí mě, že to s ní nejde dělat, zase sem začala přemejšlet, že s ní začnu. Tak čuchá tak nadšeně 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Šimona
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #1581 kdy: 23. Duben 2012, 13:33:33 » |
|
o víkendu jsem absolvovala seminář s Thomasem Wögingerem, o kterém je tady výše řeč a bylo to moc fajn. Thomas je moc milý člověk a jeho metodika má hlavu a patu a v něčem se dost podobá té mojí. Něco si z té jeho určitě převezmu. Za ten víkend bylo díky jeho radám u několika psů vidět okamžitý posun k lepšímu. K mojim psům(měla jsem Riku a Ašu) mi řekl defakto jen to, že k tomu není co dodat, a že rozhodně netvrdí, že jedině jeho metodikou se dostanu k cíli, takže u mě není co měnit. U Riky je potřeba ještě dopilovat předměty což vím a u Aši jsem byla překvapená, že mi řekl, že už by šel o krok dál. Čekala jsem, že mě bude chtít spíš zbrzdit, on sám zůstává prý cca 4 měsíce ve čtvercích. Aša čuchá jemné vlnovky cca 60 kroků, prokrmené. Nicméně jak mi čtverce nikdy nic neříkali, tak v podání jeho metodiky, už bych našla důvod proč jimi začínat. Tak třeba u dalšího psa, uvidím :-)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Šimona
|
|
|
Krisis
Ultra Super pes

Pohlaví: 
Monty 24.12.2007
|
 |
« Odpověď #1582 kdy: 23. Duben 2012, 13:58:50 » |
|
o víkendu jsem absolvovala seminář s Thomasem Wögingerem, o kterém je tady výše řeč a bylo to moc fajn. Thomas je moc milý člověk a jeho metodika má hlavu a patu a v něčem se dost podobá té mojí. Něco si z té jeho určitě převezmu. Za ten víkend bylo díky jeho radám u několika psů vidět okamžitý posun k lepšímu. K mojim psům(měla jsem Riku a Ašu) mi řekl defakto jen to, že k tomu není co dodat, a že rozhodně netvrdí, že jedině jeho metodikou se dostanu k cíli, takže u mě není co měnit. U Riky je potřeba ještě dopilovat předměty což vím a u Aši jsem byla překvapená, že mi řekl, že už by šel o krok dál. Čekala jsem, že mě bude chtít spíš zbrzdit, on sám zůstává prý cca 4 měsíce ve čtvercích. Aša čuchá jemné vlnovky cca 60 kroků, prokrmené. Nicméně jak mi čtverce nikdy nic neříkali, tak v podání jeho metodiky, už bych našla důvod proč jimi začínat. Tak třeba u dalšího psa, uvidím :-)

|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kristýnka
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #1583 kdy: 23. Duben 2012, 16:59:23 » |
|
Aśa je strašně nadřená...až to skoro vypadá, že to není štěně :-)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ Kristyna Havova
|
|
|
MarkétaM
Dogus Suprus
Pohlaví: 
Kikulka, 30.6.2007
|
 |
« Odpověď #1584 kdy: 23. Duben 2012, 18:53:17 » |
|
A já bych děsně chtěla nějaký její video, dlouho jsem jí neviděla a už je určitě veliká 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ: marek p.
|
|
|
Šimona
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #1585 kdy: 23. Duben 2012, 20:59:13 » |
|
mám někde stopovací video, asi týden staré, ještě jsem ho neviděla, tak ho sem třeba dám a už jí jsou 4 měsíce, tak bych ji mohla zas natočit :-) ale moc nového toho za ten další měsíc neumí asi jen druhou packu, lehni, aport bez čekání a trochu couvat
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Šimona
|
|
|
Kristýnka
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #1586 kdy: 23. Duben 2012, 21:01:17 » |
|
mám někde stopovací video, asi týden staré, ještě jsem ho neviděla, tak ho sem třeba dám a už jí jsou 4 měsíce, tak bych ji mohla zas natočit :-) ale moc nového toho za ten další měsíc neumí asi jen druhou packu, lehni, aport bez čekání a trochu couvat
jooo tak toho je opravdu málo 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
SZ Kristyna Havova
|
|
|
Šimona
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #1587 kdy: 23. Duben 2012, 21:15:13 » |
|
jooo tak toho je opravdu málo  no jak se to veme no :-) 4 povely to není moc , jo a maketku vlastně obíhá, pokud to nezapoměla. Dělala to asi 3x :-)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Šimona
|
|
|
Krisis
Ultra Super pes

Pohlaví: 
Monty 24.12.2007
|
 |
« Odpověď #1588 kdy: 23. Duben 2012, 21:19:43 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Šimona
Dogus Suprus
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #1589 kdy: 23. Duben 2012, 21:32:30 » |
|
tak jo vše umí tak nějak štěněčím způsobem neboj :-) a je to agresivní problémové zvíře, co kousne vlastního majitele :-))
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Šimona
|
|
|
|