Haf Bez Obav
24. Květen 2012, 10:26:50 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Časopis Výcvik   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1] 2 3 ... 320   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Beagle  (Přečteno 258409 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Marty
Třída dorostu
*

Zobrazit profil
« kdy: 02. únor 2005, 22:29:01 »

Nejkrásnější lovec
Zaznamenáno
Marty
Třída dorostu
*

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 02. únor 2005, 22:29:01 »

Zdravím všechny milovníky tohoto úžasného plemene Shocked)
Zaznamenáno
Hana
Třída mladých
**

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 27. Březen 2005, 17:19:57 »

Ahojky!

Citace
Originál vložil Marty

Zdravím všechny milovníky tohoto úžasného plemene Shocked)

Zaznamenáno
Hana
Třída mladých
**

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 08. červen 2005, 22:23:00 »

Čaukyyyyyyy!Pokud máte bíglíka z ch.s. Blýskavica po rodičích Dialynne Theo a Ina Blýskavica honeeem sem pište!!Třeba najdeme přímo sourozence..
Zaznamenáno
Vladimíra Gállová
Třída dorostu
*

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 30. Srpen 2005, 10:44:48 »

Ahoj, segra si koupila biglatko, je to kluk a musim priznat ze jsem byla prekvapena.Krome ovcounka jsme meli jeste kokrici a ty kdyz se neco nelibilo tak hned kousala,falkynek - tak se jmenuje- si necha libit vse,je to mazel a hned si nas vsechny ziskal,ale ma jednu - snad jedinnou nedobrou vlastnost - jak muze tak vezme roha - takze je to potom rozcvicka honit ho po vesnici. Taky mate takovy zkusenosti?nebo vase biglatka poslouchaji?
Zaznamenáno
Hana
Třída mladých
**

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 02. říjen 2005, 13:47:32 »

No my jsme měli našeho bíglíka až od 9ti let a taky neposlouchá.. Shocked)

Citace
Originál vložil GEENA

Ahoj, segra si koupila biglatko, je to kluk a musim priznat ze jsem byla prekvapena.Krome ovcounka jsme meli jeste kokrici a ty kdyz se neco nelibilo tak hned kousala,falkynek - tak se jmenuje- si necha libit vse,je to mazel a hned si nas vsechny ziskal,ale ma jednu - snad jedinnou nedobrou vlastnost - jak muze tak vezme roha - takze je to potom rozcvicka honit ho po vesnici. Taky mate takovy zkusenosti?nebo vase biglatka poslouchaji?

Zaznamenáno
Wera
Třída dorostu
*

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 09. Listopad 2005, 19:58:02 »

My měli z toho našeho čerta taky pár šoků! Teď mu jsou 2 roky a musím přiznat - není to špatné. Sem tam si běží do křoví a zmizí mi z očí, ale než uplyne 3-5 minut, už je zpět. Jinak dost s ním trénuji, zkoušela jsem na něm všelijaké metody, aby dobře poslouchal. Je to prostě lovec, ale jde o to, abyste si to uvědomovali, věděli, kde ho můžete pustit z vodítka a mohli si být jistí, že jeho toulky budou jen párminutové, ne párhodinové!!!

Jinak dobrá nálada a pevné nervy dovedou u bíglů ledacos! Hodně zdaru!
Zaznamenáno
Baksín
Třída dorostu
*

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 30. červen 2006, 10:20:56 »

www.baks.blog.cz[Smiley] [Wink]
Zaznamenáno
Barbora Némethová
Třída dorostu
*

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 09. Listopad 2006, 21:27:03 »

www.knedlik02.wz.cz [Wink]
Zaznamenáno
Michaela Smyckova
Třída dorostu
*

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 29. Leden 2007, 16:39:09 »

My mame od prosince uz biglice dve a po zkusenostech s jezevcikem a irskym setrem jsem urcite mile prekvapena. Nic proti jezevcikum, ale jestli se o beaglech rika, ze jsou tvrdohlavi, tak jezevcik je kral mezi trudohlavci...Jsou to vzdy veseli, mazlivi pejsci, kteri sice na privolani venku obcas nereaguji, ale zase na druhou stranku, doma nas poslouchaji na slovo a kdyz clovek prihodi nejakou tu odmenu, tak jsou ochotni udelat cokoli. Vychova zadneho psa neni med, beagle se urcite az zase tak moc nevymyka, jen si zaslouzi dlouhe prochazky a spolecnost. Tim, ze jsme si poridili druhou holcicku jsme te prvni udelali velkou radost a po mesicnim souziti bez sebe nedaji ranu. [Wink]
Zaznamenáno
Mijunka
Třída dorostu
*

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 03. Květen 2007, 13:17:15 »

Zdravím všechny co milují tyhle lumpíky, příští týden si taky pro jednoho konečně jedu.Sehnat štěňátko byla docela fuška.... Smiley
Zaznamenáno
yndiC
Dogus Suprus Maximus
*

Pohlaví: Ženské

Kerrinka *7.5.2007

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 kdy: 22. Květen 2007, 15:38:04 »

[b]Ahoj všichni,tak musím říct že jsem se dlouho rozmíšlela jakého pejska si pořídím.Moje fenečka kříženka pudlíka a kokříka mi umřela, Cry a nevěděla jsem jestli vůbec zvládnu mít jiného.Nakonec jsem se rozhodla pro Biglici,tak doufám že jsou tak hodní jak všichni říkáte,dalo mi zabrat nějakou sehnat,ale konečně v červenci si jedu pro fenku,tak se moc těším. Grin  jen se bojím jak Bíglici utíkají,byla jsem zvyklá vodítko téměř nepoužívat...je možné naučit Beagla bez vodítka??[/b]
Zaznamenáno

greenangel
Host
« Odpověď #12 kdy: 22. Květen 2007, 16:39:15 »

Myslím, že to možné je, ale bude to chtít hodně, hodně a ještě jednou hodně tréninku. Smiley
Zaznamenáno
yndiC
Dogus Suprus Maximus
*

Pohlaví: Ženské

Kerrinka *7.5.2007

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 kdy: 24. Květen 2007, 08:01:07 »

no doufám ře se mi to povede,četla jsem o nich snd už všechno co se dalo jak na netu tak v knižkách,tak snad se mi to povede uspěšně.Nevím zda můžu tykat,ale zeptám se ty máš beagla??Povedlo se ti ho naučit bez vodítka aniž by utíkal??
Zaznamenáno

greenangel
Host
« Odpověď #14 kdy: 24. Květen 2007, 09:15:30 »

Já bígla nemám.Známý ho má a ten s ním chodí chodí hodně na volno.Mě je jen líto těch chudáčků na flexi co se z něj nedostanou celý život. Angry

Na druhou stranu mám zlatýho retrívra a do roka a půl jsem s ní chodila bez vodítka úplně všude. Ale pak mi jednou z ničeho nic vlítla na Plzeňskou přímo pod autobus.  Sad Naštěstí se nic nestalo,ale od té doby jí mám u frekventovanějších silnic vždy na vodítku.
Zaznamenáno
Stran: [1] 2 3 ... 320   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!