|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #15 kdy: 22. Leden 2008, 10:55:40 » |
|
Heej a mně to nenabídneš?? bramboro jedna??? Vždyť víš, že taky hledáme nějakýho takýho figuranta, sakryš....  Tak se taky nekdy pripoj na icq hersovec!!  Furt mam v hlave, ze jste nemocny, tak se na me nezlob. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
LuckyMonty
Super pes
Pohlaví: 
Lucky (*18.3.2007) Monty (*27.6.2004)
|
 |
« Odpověď #16 kdy: 22. Leden 2008, 10:56:15 » |
|
Rossib A kde na Kladně, prosím tě?? Myslím to, jak se pesani těší na obrany....
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
LuckyMonty
Super pes
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #17 kdy: 22. Leden 2008, 10:57:14 » |
|
No když v práci ho nemám a doma kdy\ž tam jsem tak ty tam nejsi.  A už sme zdraví..Jako řípy...  Jo a když už jsme u toho, tak sme se viděli v neděli, hm? 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #18 kdy: 22. Leden 2008, 10:58:34 » |
|
Sem chtěla jet cvičit na ZOPku, ale za obranu bych to možná obětovala. Ale já potřebuju extrémě trpělivého figuranta, Morda je hroznej pošuk... Víš o něm něco?
Oni jich tam maji vic. Ale tuhle nedeli tam byla chovatelka s cubinou, ktera luxusne kousala, dokud jim ji jeden sikovnej figurant neposlapal (malem ji zlomil vaz). Takze ona se ted boji figuranta jak cert krize. Byli tam a pry dobry. Takze se tam chci jet podivat. Co se tyce obran, jsem naprostej laik a zacatecnik, takze dam hlavne na doporuceni. A rozhodne neni dobry jezdit kousat jen na jednoho figuranta. Takze bych radeji mela vic moznosti.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #19 kdy: 22. Leden 2008, 11:04:38 » |
|
No když v práci ho nemám a doma kdy\ž tam jsem tak ty tam nejsi.  A už sme zdraví..Jako řípy...  Jo a když už jsme u toho, tak sme se viděli v neděli, hm?  Ja vim, tebe bych se ale zeptala na icq.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
LuckyMonty
Super pes
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #20 kdy: 22. Leden 2008, 11:06:36 » |
|
Já ci taky jet.... Aspoň se juknout.  Takže počítej se mnou, joo??? Klíďo vezmu autí...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #21 kdy: 22. Leden 2008, 11:07:11 » |
|
Oni jich tam maji vic. Ale tuhle nedeli tam byla chovatelka s cubinou, ktera luxusne kousala, dokud jim ji jeden sikovnej figurant neposlapal (malem ji zlomil vaz). Takze ona se ted boji figuranta jak cert krize. Byli tam a pry dobry. Takze se tam chci jet podivat. Co se tyce obran, jsem naprostej laik a zacatecnik, takze dam hlavne na doporuceni. A rozhodne neni dobry jezdit kousat jen na jednoho figuranta. Takze bych radeji mela vic moznosti.
Tak jo. Tak řekni kdy mám kde bejt a uděláme družstvo laiků začátečníků. Ale minulý figurant o Mordě říkal, že kouše nohama, tak bych se nerada stala terčem posměchu...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #22 kdy: 22. Leden 2008, 11:12:33 » |
|
Je to od rana od 9hod. Jeste si to upresnime. Sama nevim kde to v tom Straseci je.  A jeste tam musim i zavolat, jestli nas vubec vezmou.  Napadlo me, ze bych vzala velky auto kam bychom se pohodlne vesly vsichni a hledaly bychom spolecne...? Neboj, smat se ti snad nebudou a jestli jo, tak se tam uz neukazem.  A propos. mate postroj, voditko na obrany???! Jo a tady maji webovky: http://zkonovestraseci.wz.cz/
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
LuckyMonty
Super pes
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #23 kdy: 22. Leden 2008, 11:15:13 » |
|
Nee, postroj nemáme, neb jsme to ještě nedělali...A jelikož jsme naprostý začátečníci, jako naprosto naprostě, tak si myslím, že ho ani nebude potřeba, neboť Lucky uřčitě někam uteče.  Tak se budem aspoň koukat.  Jinak s tím autím souhlas:) Víc hlav, víc ví. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Axell
Super pes
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #24 kdy: 22. Leden 2008, 11:16:10 » |
|
Sem chtěla jet cvičit na ZOPku, ale za obranu bych to možná obětovala. Ale já potřebuju extrémě trpělivého figuranta, Morda je hroznej pošuk... Víš o něm něco?
A co ten Bráník ? Nechceš tam dneska zajít se mnou, poptáš se a uvidíš? Figuranta tam známí chválili, tak nevím...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
greenangel
Host
|
 |
« Odpověď #25 kdy: 22. Leden 2008, 11:16:20 » |
|
Monco, takze ty by ses nejdriv chtela jen podivat?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #26 kdy: 22. Leden 2008, 11:16:51 » |
|
Je to od rana od 9hod. Jeste si to upresnime. Sama nevim kde to v tom Straseci je.  A jeste tam musim i zavolat, jestli nas vubec vezmou.  Napadlo me, ze bych vzala velky auto kam bychom se pohodlne vesly vsichni a hledaly bychom spolecne...? Neboj, smat se ti snad nebudou a jestli jo, tak se tam uz neukazem.  A propos. mate postroj, voditko na obrany???! Ňákej postroj mám, tehdy jsem se ptala jakej mám pořídit a bylo mi řečeno že je to fuk, takže jsem něco koupila, nevím jestli je správnej. Snad jí ještě bude. Vodítko žádný extra nemám, jen aby se dobře drželo, když táhne. Jestli to tak stačí  Jinak já jsem rozhodně pro společný hledání, sama trefím max. domů.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
Pohlaví: 
Bačice, Kožka a Mordera
|
 |
« Odpověď #27 kdy: 22. Leden 2008, 11:18:46 » |
|
A co ten Bráník ? Nechceš tam dneska zajít se mnou, poptáš se a uvidíš? Figuranta tam známí chválili, tak nevím...
Klidně se půjdu ráda podívat i tam, jen nevím jestli tě budu stíhat. V kolik chceš vyrážet? A potřebuju bejt včas doma, víš proč 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
LuckyMonty
Super pes
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #28 kdy: 22. Leden 2008, 11:19:19 » |
|
No já nevím, co na to bude říkat Lucky?? Možná bych to i zkusila, ale to se asi musí posoudit až tam...A taky co ten figurant..??  Co já vím, co toho mýho magora napadne? 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Axell
Super pes
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #29 kdy: 22. Leden 2008, 11:19:52 » |
|
Tak je to tam od 6 do 7. Chci tam bejt tak na půl 6. Ordinace vs. Obrana, co zvítězí ?  Resp. ve čtvrt na 6 nejpozději chci vyrazit 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|