Haf Bez Obav
24. Květen 2012, 10:14:18 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Časopis Výcvik   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1] 2 3 ... 46   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Aport  (Přečteno 47801 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
yndiC
Dogus Suprus Maximus
*

Pohlaví: Ženské

Kerrinka *7.5.2007

Zobrazit profil WWW
« kdy: 24. Září 2007, 17:04:14 »

Ahoj lidičky,
chtěla jsem se zeptat,jak naučit štěně aport?Nezáleží mi aby uměla na povel donýst např.míček,ale spíš o to zabavení,když jsem s ní venku tak aby jsem jí mohla něčím zabavit např.tím nošení míčků nebo klacků... Jde mi v podstatě o to aby se venku pořádně proběhla, Grin ale do teď běhá jen když běhám já,tak běhá zamnou.Je to štěně bígla a ráda bych aby měla venku nějaké vyžití.A Aport se mi zdá jako dobrá zábava jak pro psa tak po páníčka.
Jen nevím jestli to taky musí být v psovi nebo to baví každého psa kažopádně co jsem d teď  zkoušela tak se jí běhat za míčkem nechce.
Zaznamenáno

Rossib
CAC
*

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 24. Září 2007, 17:10:58 »

Já naučila Jessinku aport jednoduše ,to jí byly 3 roky nikdy předtím neviděla aport,o to horší hračky nezájem,tak jsem vzala plyšáka,a rozdováděla jsem jí s tím plyšákem,když se chytla tak jsem jí ho hodila jen kousek ode mě a volala na ní,"přines aport" když přinesla,vzala jsem jí plyšáka a dala piškot a zkusila jsem hodit balonek a zase jsem ji přivolala k sobě a dala piškot pak jsem jí dala pauzu,aby se jí to nesprotivilo a teď už v pohodě,nejradši má pěnové míčky  Grin ale dlouho jí nevydržej,chce to trpělivost
Zaznamenáno
yndiC
Dogus Suprus Maximus
*

Kerrinka *7.5.2007

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 kdy: 24. Září 2007, 17:20:57 »

Tak jo vyskouším,podle rady to z ní že to fungovat bude,vždycky jsem jí to asi házela hned daleko,tak jí v podstatě nic nenutilo k tomu aby pro to běžela..tak určitě to zkusím trénovat.  Díky za radu. Wink
Zaznamenáno

Rossib
CAC
*

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 24. Září 2007, 17:54:01 »

No nejlepší jsou takové ty uzle,nejdříve se přetahovat,rozdráždit
Zaznamenáno
yndiC
Dogus Suprus Maximus
*

Kerrinka *7.5.2007

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 kdy: 24. Září 2007, 17:56:15 »

Tak jo vyzkouším mám doma dva uzle,tak uvidím,ale s ěma si moc nehraje nebude lepší vzít hračku kterou má nejoblíbenější?Má plyšovou pískací kouli a rukama..přetahovat se s ní dá.
Zaznamenáno

Rossib
CAC
*

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 24. Září 2007, 18:02:04 »

Tak jo vyzkouším mám doma dva uzle,tak uvidím,ale s ěma si moc nehraje nebude lepší vzít hračku kterou má nejoblíbenější?Má plyšovou pískací kouli a rukama..přetahovat se s ní dá.
Jo tak jestli,si sní ráda hraje tak to je dobrý  Grin pak dej vědět jak zabrala taktika  Grin
Zaznamenáno
yndiC
Dogus Suprus Maximus
*

Kerrinka *7.5.2007

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 kdy: 25. Září 2007, 08:19:10 »

Ve středu a ve čtvrtek mám volno,takže budu trénovat. Grin
Zaznamenáno

Gwaenardell
Třída vítězů

Mexa (14.6.2004), Kidd (14.4.2006)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 kdy: 25. Září 2007, 09:29:55 »

Je to bígl... Musíte přejít fázi, kde ti bude jasně říkat "Tak když to chceš, proč si to zahazovala?" Grin
Zaznamenáno

"I wasn't wearing it. I was eating it!" Dr. Zoidberg
iwule
Dogus Suprus
*

Kytka a Kolouch

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 kdy: 25. Září 2007, 17:19:03 »

nikča aportuje celkem hezky ale jen doma. venku má zajímavější věci na práci. taky nevim jak toho docílit i venku. doma zjistila že když mi něco přinese má větší šanci že si s ní budu hrát a už to bylo. Pak sme jen zdokonalovali a by neběžela hned jak to hodim a tak. ale velkej aprotér z ní asi nebude
Zaznamenáno

Bígl není hůř ovladatelný, jen páníček se při jeho výcviku hůře ovládá
yndiC
Dogus Suprus Maximus
*

Kerrinka *7.5.2007

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 kdy: 25. Září 2007, 18:06:24 »

Doma ..no asi to ani nemůžu nazvat aportem něco jí hodim..ona pro to doběhne přiběhne ke mě ale né tak že by mi to chtěla dát,ale že si s tím začne hrát.Vyzkouším co mi radila Rossib a uvidím,potřebovala bych prostě něco čím bych jí udělala venku zábavu..nechci to ani pro sebe aby to uměla,ale aby se prostě proběhla. Smiley
Zaznamenáno

Rossib
CAC
*

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 25. Září 2007, 18:12:40 »

Jak jsem psala,mě tato praxe moc pomohla teď už je žhavá do míčků  Grin a to byla od mala uvázaná na řetězu do tří let takže nic takovýho neznala, a jak je teď vděčná,že jsem se jí ujala  Grin
Zaznamenáno
ajulik
Extra Super pes
**

Sally *29.4.2007, Geppetto *24.7.2010

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 kdy: 27. Září 2007, 19:14:22 »

Ahoj, doporučuju lítací talíř!  Wink
Zaznamenáno

"Chceš-li ovládat svého psa, musíš se nejprve naučit ovládat sám sebe."
yndiC
Dogus Suprus Maximus
*

Kerrinka *7.5.2007

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 kdy: 28. Září 2007, 08:47:30 »

Tak nvím,nevím,jak se mi to teda podaří,ale zdá se že jí aport vůbec nezajímá  Sad .Možná něco dělám špatně,ale navím.Každopádně budem trénovat dál a uvidím.

Jinak jsme dopilovávali sedni a lehni a umí to krásně. Grin
Zaznamenáno

iwule
Dogus Suprus
*

Kytka a Kolouch

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 kdy: 29. Září 2007, 18:36:43 »

Nám jde nejlíp povel dělej si co chceš nebo volno. To umí fakt precizně. Sedni lehni je dobrý když mě vnímá. Ona vlastně umí vše celkem slušně ale je problém s tim aby mě vnímala to jí můžu tukat do hlavy aby se na mě koukla a necivěla po psech, mávat pamlskem před nosem a stejně je to k ho... Je to prostě b.... bígl.
Zaznamenáno

Bígl není hůř ovladatelný, jen páníček se při jeho výcviku hůře ovládá
yndiC
Dogus Suprus Maximus
*

Kerrinka *7.5.2007

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 kdy: 30. Září 2007, 07:26:46 »

Nám jde nejlíp povel dělej si co chceš nebo volno. To umí fakt precizně. Sedni lehni je dobrý když mě vnímá. Ona vlastně umí vše celkem slušně ale je problém s tim aby mě vnímala to jí můžu tukat do hlavy aby se na mě koukla a necivěla po psech, mávat pamlskem před nosem a stejně je to k ho... Je to prostě b.... bígl.

No jo bígli se nezapřou.Taky umí v podstatě vše dobře jen chození u nohy dělá stále trochu problémy.Ale jak říkáš upoutat pozornost je boj,zajímá jí všechno okolo a jen já ne. Sedni,lehni jsem jí učila prvně doma v klidu..když to uměla na 100% tak jsme šli trénovat ven..ale to byl boj no nakonec se povedlo a teď to udělá takřka bez problémů.No jen to chození u nohy,to stál pilujem.
Zaznamenáno

Stran: [1] 2 3 ... 46   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!