Haf Bez Obav
24. Květen 2012, 10:04:00 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Časopis Výcvik   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Anketa
Otázka: Myslíte si,že se ve stáří doga stává agresivním plemenem??
Ne,ještě jsem o tom neslyšel (a)!
Ano,už jsem o tom slyšel (a)!
Mám s tím zkušenost!
Nejsem si uplně jist (a)!
Ne!
Jen ze zdravotních důvodů!

Stran: 1 [2]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Německá doga  (Přečteno 2349 krát)
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Pohlaví: Ženské

Rusty (13.5.2004) Franco (5.10.2007)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #15 kdy: 23. červenec 2010, 12:22:10 »

Myslím, že není dobrý tady vést tyhle dabaty a clonit tady důležitému sdělení a záchraně jedný dogy.
Takže prosím tyhle debaty jinam (díky) a já to posouvám...

Dogaři, nevíte o něom, kdo by se jí ujal?  Kopírovánu odtud: http://www.psycholog-psu.com/poradna/viewtopic.php?f=6&t=4339  Mrkněte se tam sami, k tomuto vláknu není potřeba být registrován.
Nerad obnovuji právě tohle téma "Pes v pořádném průšvihu", ale musím. Včera mi sem dovezli fenku dogy Dibinu. Je čtyřletá, čistokrevná a má rodokmen, přesto se sem dostala kvůli obavám paničky doma o děti. Je trochu rozmazlená, umí kecat, když se jí něco nechce, ale na druhou stranu se dost bojí, protože ji opět týrali rozmazlováním, tak ani neví, co má kdy dělat a je ze všeho vedle jak ta jedle. Nejhorší na tom všem je, že je na dolní hranici výživné kondice, protože jim nějaký amatér veterinář cpal neustále Eukanubu a tvrdil, že fenka není hubená.
No posuďte sami

Když jsem viděl, v jakém je stavu, odmítl jsem ji sem přijmout s tím, že nestojím o úhyn psa na kachexii, do které se ve velmi krátkém čase dostane následkem stresu a nižších teplot ve srovnání s pražským bytem, ve kterém dosud žila. Odpověď paní byla stejná, jakou už jsem slyšel několikrát před tím a nemá cenu ji komentovat. Prostě sem ji sem vzal, abych jí dal alespoň nějakou šanci. Jenže k tomu potřebuji vaši pomoc.
Dibina je hodně přizpůsobivá, už za mnou i dolézá a snaží se poslouchat na první povel. Ale do maríny si ji vzít nemůžu kvůli malé vlčici. Teď pro ni urgentně někoho hledám, jinak to tu skutečně "zabalí", jelikož na to nemá být zrovna tady na Vysočině. Jestli se nám do konce víkendu nepodaří pro ni někoho sehnat, ač nerad, sám ji odvezu na veterinu utratit, než uhyne pro to, že to tu nezvládne. Přestože ji umím dát dohromady, nejde to ze dne na den a ona má málo času. Týrat psy rozhodně nemám v úmyslu.

Pokud se vám podaří pro ni někoho vhodného sehnat, naučím nového majitele s ní pracovat. Zas až tak problémová není. Problém má jen s tou svou kondicí a myšlenkovými pochody, do kterých už jsem jí samozřejmě sáhnul. Zdůrazňuji vhodného, protože "rádobyzáchranářům" ji týrat neustálými přesuny nenechám.

Zaznamenáno

Hyena
CAC
*

Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 29. červenec 2010, 18:04:13 »

Pavlo díky za moderování a posunutí. Doga stále čeká na nového pána.
Zaznamenáno

Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Pohlaví: Ženské

Rusty (13.5.2004) Franco (5.10.2007)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 kdy: 05. Srpen 2010, 10:14:58 »

Žíhaná doga Dubinka Bohemia Quercus má novou rodinu. Včera, tj. 27.7. odjela s novým majitelem do Ilavy na Slovensko. Děkuji panu Desenskému, že ji u sebe nechal a všem, co měli snahu nalézt nové slušné majitele. Velké poděkování panu Bánikovi, že si fenku vzal k sobě. Přeji jemu a jeho rodině samé pěkné chvíle s Dubinkou.
Marie Hájková - chov.st. Bohemia Quercus
Zaznamenáno

greenangel
Host
« Odpověď #18 kdy: 05. únor 2012, 10:01:31 »

Do dobrých rukou daruji velmi hodnou a krásnou fenku kríženku německé dogy,drobná, ale vypadá jako čistá ND. je 5letá, zdravá, očkovaná i čipovaná. Je hodná, ale umí i hlídat. Má ráda děti, snese se s kočkama a i s ostatnima zvířatama. Pouze je dominantnější co se týče jiné feny. Daruji pouze hodným a zkušeným lidem. Daruji z důvodu stěhování do menšího bytu a z nedostatku času. Vhodná pro člověka, který jí věnuje lásku i svůj čas a ona za to bude věrným přítelem. tel 723277289 mail christinka.milasek@seznam.cz

Zaznamenáno
Stran: 1 [2]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!