Haf Bez Obav
24. Květen 2012, 09:59:58 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Časopis Výcvik   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Anketa
Otázka: Myslíte si,že se ve stáří doga stává agresivním plemenem??
Ne,ještě jsem o tom neslyšel (a)!
Ano,už jsem o tom slyšel (a)!
Mám s tím zkušenost!
Nejsem si uplně jist (a)!
Ne!
Jen ze zdravotních důvodů!

Stran: [1] 2   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Německá doga  (Přečteno 2349 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
odvarkova.pavlina
Třída dorostu
*

Pohlaví: Ženské

Zobrazit profil WWW
« kdy: 14. Srpen 2007, 09:31:18 »

Dobrý den,tak jsem koukala,že se tady úplně zapomělo na německou dogu..To se tady nenajdou žádní dogaři??
Zaznamenáno
odvarkova.pavlina
Třída dorostu
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: 14. Srpen 2007, 13:17:09 »

Tak zdravim všechny milovníky tohoto plemene..Já sama mám teď ročního pejska..Teď je tak trošku v pubertálním věku tak mě trošku zlobí,ale musíme to spolu vydržet..je to bázlivec a myslim,že s tim už nic nenadělám,ale kdybyste někdo z dogařů měl zkušenost z bázlivou dogou na úrovni toho našeho gaunera což znamená velký strach z jízdních kol,má strach s bouchajících věcí,odlepujících se plakátů na veřejném osvětlení apod..Kdyby někdo tuto zkušenost měl,tak dejte prosím vědět jestli to časem vymizelo nebo to pesanovi zůstane..Já už si na to celkem zvykla,jen musím pořád kolem sebe koukat aby mi nevzal čáru někam do silnice..Tak se dogaři mějte fajn a třeba někdy mrkněte na stránky apošlete mi na mail třeba fotečku toho vašeho krasavce či krasavice..
Zaznamenáno
Markéta Křivánková
Třída dorostu
*

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 02. Září 2008, 10:10:49 »

Zdravím všechny chovatele i majitele těchto krásných velkých psů   Smiley
Potřeboval bych udělat pár foteček, jakýchkoli. Nejlépe v Praze.
Odměnou pro Vás bude získání těchto snímků zdarma v plné, tiskové kvalitě.
Ozvěte se prosím ikdyby jste o nějakom věděli.
Pište prosím na mail pesjira@pesjira.cz a mobil 777 94 94 93.

díky moc!

Pes Jíra
Zaznamenáno
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Rusty (13.5.2004) Franco (5.10.2007)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 kdy: 25. červen 2009, 07:38:28 »

evidenční číslo: 1207/2009
plemeno: německá doga
popis: pes, 3 roky
srst: černá bílá náprsenka, standard
velikost: přerostlý
nalezen: 10.06.2009
P-10 Hostivař, Interspar-garáže
charakteristika: Na sobě měl černý kožený obojek se jmeném Athos a černé kulaté vodítko. V léčení.
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 283 011 711, 233 554 242
Zaznamenáno

petrb
Dogus Suprus
*

Víc než kámoš...

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 17. Duben 2010, 22:26:27 »

Fenka tchýně Cindy. Dostala se k ní asi ve 2 letech, po tom, co jí týrali a zavírali do sklepa nějací debilové.
Byla šíleně hodná, naprosto bezkonfliktní a zcela flegmatická, na tchýni totální závislák. Nehla se od ní. Na procházce chodila 10 cm za jejím zadkem a kdyby se člověk půl dne neotočil, byla tam.
Umřela v 8 letech na srdce. Chovatelka se divila, že se dožila tak vysokýho věku. Všichni sourozenci odešli do 5 let.
Byla exteriérově nádherná a měli o ní zájem dva veterináři k odkoupení nebo alespoň ke krytí.

Zaznamenáno
petrb
Dogus Suprus
*

Víc než kámoš...

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 18. Duben 2010, 11:39:38 »

Tyhle zlatíčka jsem měla první 3 měsíce doma kůli socializaci Ňuňu a trádovala s nima mezi Prahou a chatou.

Zaznamenáno
petrb
Dogus Suprus
*

Víc než kámoš...

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 16. Květen 2010, 21:23:07 »

Ňuňu má novou lásku! Čekali jsme na tu jiskru 9 měsíců,páč štěňata usměrňuje hodně razantně, zvlášť, když jsou skoro 2x větší než vono a plácnou mu jenu po čuni.... Nyní se plazí její ulicí a slintá, cvaká zubama. Až dohárá, začnou rande...

Tady je. A je LUXUSNÍ. 11 měsíců. Drtí všecky juniorský dogoně.

www.aishabeauty.estranky.cz
Zaznamenáno
Hyena
CAC
*

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 20. červenec 2010, 09:58:01 »

Dogaři, nevíte o něom, kdo by se jí ujal?  Kopírovánu odtud: http://www.psycholog-psu.com/poradna/viewtopic.php?f=6&t=4339  Mrkněte se tam sami, k tomuto vláknu není potřeba být registrován.
Nerad obnovuji právě tohle téma "Pes v pořádném průšvihu", ale musím. Včera mi sem dovezli fenku dogy Dibinu. Je čtyřletá, čistokrevná a má rodokmen, přesto se sem dostala kvůli obavám paničky doma o děti. Je trochu rozmazlená, umí kecat, když se jí něco nechce, ale na druhou stranu se dost bojí, protože ji opět týrali rozmazlováním, tak ani neví, co má kdy dělat a je ze všeho vedle jak ta jedle. Nejhorší na tom všem je, že je na dolní hranici výživné kondice, protože jim nějaký amatér veterinář cpal neustále Eukanubu a tvrdil, že fenka není hubená.
No posuďte sami

Když jsem viděl, v jakém je stavu, odmítl jsem ji sem přijmout s tím, že nestojím o úhyn psa na kachexii, do které se ve velmi krátkém čase dostane následkem stresu a nižších teplot ve srovnání s pražským bytem, ve kterém dosud žila. Odpověď paní byla stejná, jakou už jsem slyšel několikrát před tím a nemá cenu ji komentovat. Prostě sem ji sem vzal, abych jí dal alespoň nějakou šanci. Jenže k tomu potřebuji vaši pomoc.
Dibina je hodně přizpůsobivá, už za mnou i dolézá a snaží se poslouchat na první povel. Ale do maríny si ji vzít nemůžu kvůli malé vlčici. Teď pro ni urgentně někoho hledám, jinak to tu skutečně "zabalí", jelikož na to nemá být zrovna tady na Vysočině. Jestli se nám do konce víkendu nepodaří pro ni někoho sehnat, ač nerad, sám ji odvezu na veterinu utratit, než uhyne pro to, že to tu nezvládne. Přestože ji umím dát dohromady, nejde to ze dne na den a ona má málo času. Týrat psy rozhodně nemám v úmyslu.

Pokud se vám podaří pro ni někoho vhodného sehnat, naučím nového majitele s ní pracovat. Zas až tak problémová není. Problém má jen s tou svou kondicí a myšlenkovými pochody, do kterých už jsem jí samozřejmě sáhnul. Zdůrazňuji vhodného, protože "rádobyzáchranářům" ji týrat neustálými přesuny nenechám.

Zaznamenáno

radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Bačice, Kožka a Mordera

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 20. červenec 2010, 11:02:27 »

Doze přeju všechno nejlepší, ale s větou: "...Nejhorší na tom všem je, že je na dolní hranici výživné kondice..." bych celkem polemizovala. Překrmená neni, ale vychrtlá k smrti, jak vyplývá z dalšího textu, teda taky rozhodně neni, to vypadá trochu jinak. Takže toto "Jestli se nám do konce víkendu nepodaří pro ni někoho sehnat, ač nerad, sám ji odvezu na veterinu utratit, než uhyne pro to, že to tu nezvládne." mně připadá poněkud přitažené za vlasy... Nebo možná, že to tam fena nezvládne, ale určitě ne kvůli kachexii.
Zaznamenáno

Hyena
CAC
*

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 20. červenec 2010, 11:48:46 »

Není to přitažené za vlasy. Důvod proč by to fena nemohla zvládnout není kachexie, (ani to ve sdělení není napsáno) ,ale její celkový psychický stav a hranice toho, co je jeden člověk schopen poskytnout za péči.  Nejedná se tedy o citovou vydíračku, ale  racionální závěr, co je pro fenu lepší. Za mě je to tedy daleko zdravější přístup než si nabrat miliony psů a pak je nechat někde zkomírat a za každou cenu udržovat při životě.  Každopádně  bych za sebe byla ráda, kdyby se vlákno udrželo k tématu- tj, německé dogy a jedna z nich v nouzi. Myslím, že na rozebírání práce Desenského jsou založena na netu jiná vlákna.  Pokud někomu vrtají hlavou konkrétní otázky k feně a  k tomu, jak jí pomoci, tak se může obrátit telefonicky přímo na R.Desenského tel 608 623 144. Pro případné rýpaly- tímto  nechci nijak chránit RD, ten se o sebe zvládne postarat sám, ale prostor pro zvíře v nouzi.
Zaznamenáno

radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Bačice, Kožka a Mordera

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 20. červenec 2010, 13:25:42 »

Když jsem viděl, v jakém je stavu, odmítl jsem ji sem přijmout s tím, že nestojím o úhyn psa na kachexii, do které se ve velmi krátkém čase dostane následkem stresu a nižších teplot ve srovnání s pražským bytem, ve kterém dosud žila.

Jak řikám, doze hodně štěstí, ale to co tam píše mně osobně přijde fakt dost divný. Nechápu, proč by neměla přežít na Vysočině (kor teda v těhle vedrech - btw., dneska tam jedu, tak můžu poreferovat) a musela bejt do konce tejdne utracená ("...Dibina je hodně přizpůsobivá, už za mnou i dolézá a snaží se poslouchat na první povel... Zas až tak problémová není...").

Co má teda za problém, že "jinak to tu skutečně "zabalí", jelikož na to nemá být zrovna tady na Vysočině"??
Zaznamenáno

Hyena
CAC
*

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 20. červenec 2010, 13:38:24 »

Co má teda za problém, že "jinak to tu skutečně "zabalí", jelikož na to nemá být zrovna tady na Vysočině"??
Hele, zprostředkované informace bývají  většinou k ničemu. Wink Jestli tam vyrážíš, tak můžeš zkoumat a ptát se přímo u zdroje a to je vždycky  nejlepší.
Zaznamenáno

radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Bačice, Kožka a Mordera

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 23. červenec 2010, 10:53:53 »

Tak na Vysočině bylo včera i v úterý hodně přes třicet... určo se tam přežít dá, alespoň co se tejče klimatickejch podmínek...
Zaznamenáno

Lupešová
CACIB
**

Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 23. červenec 2010, 11:38:42 »

Když jsem viděl, v jakém je stavu, odmítl jsem ji sem přijmout s tím, že nestojím o úhyn psa na kachexii, do které se ve velmi krátkém čase dostane následkem stresu a nižších teplot ve srovnání s pražským bytem, ve kterém dosud žila.

Jak řikám, doze hodně štěstí, ale to co tam píše mně osobně přijde fakt dost divný. Nechápu, proč by neměla přežít na Vysočině (kor teda v těhle vedrech - btw., dneska tam jedu, tak můžu poreferovat) a musela bejt do konce tejdne utracená ("...Dibina je hodně přizpůsobivá, už za mnou i dolézá a snaží se poslouchat na první povel... Zas až tak problémová není...").

Ale Radecho! Vždyť jse to přece psí "psycholog" určitě ví co dělá!? Lips Sealed Roll Eyes
Zaznamenáno
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Bačice, Kožka a Mordera

Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: 23. červenec 2010, 11:40:42 »

Ale Radecho! Vždyť jse to přece psí "psycholog" určitě ví co dělá!? Lips Sealed Roll Eyes

Myslim že podobný prohlášení mu dost snižujou prestiž Roll Eyes...
Zaznamenáno

Stran: [1] 2   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!