Haf Bez Obav
24. Květen 2012, 09:44:30 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Časopis Výcvik   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 ... 12 13 [14] 15   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Péče o srst  (Přečteno 5497 krát)
0 uživatelů a 4 Hostů prohlíží toto téma.
MarkétaM
Dogus Suprus
*

Pohlaví: Ženské

Kikulka, 30.6.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #195 kdy: 16. únor 2012, 18:44:53 »

Markét a jak vypadá celkově ta srst a kůže? Nějaký změny? Myslim třeba zarudnutí, šupinatění, ztráta lesku, ... cokoli jinýho než dřív.
Díky za optání. Vypadá to, že nejvíc jí svědí jakoby "třísla", jak to popsat - takové to místo, kde končí kejta, začíná bříško, jak tam chloupky slábnou. Tam si to i často líže a škrábe, tak to má červený. Pak si dost líže bříško. Ale jinak je to všechno "normální", až na to, že se drbe, no... Undecided
Zaznamenáno

SZ: marek p.
Goofy
Dogus Maximus
*

Silínek a Goofinka

Zobrazit profil
« Odpověď #196 kdy: 16. únor 2012, 18:54:28 »

Díky za optání. Vypadá to, že nejvíc jí svědí jakoby "třísla", jak to popsat - takové to místo, kde končí kejta, začíná bříško, jak tam chloupky slábnou. Tam si to i často líže a škrábe, tak to má červený. Pak si dost líže bříško. Ale jinak je to všechno "normální", až na to, že se drbe, no... Undecided
Tomu místu my říkáme "kapsa", protože často nosej domu bláto v kapsách  Cool
Zaznamenáno

MarkétaM
Dogus Suprus
*

Kikulka, 30.6.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #197 kdy: 16. únor 2012, 18:55:38 »

Tomu místu my říkáme "kapsa", protože často nosej domu bláto v kapsách  Cool

Grin
Zaznamenáno

Krisis
Ultra Super pes

Monty 24.12.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #198 kdy: 16. únor 2012, 20:45:24 »

Tyjo, nic moc mě nenapadá...snad jen, řikalas, že se jí tohle objevuje v zimě? Solej u vás? Já když si vezmu Monťáka, když běhá, tak má vždycky nahozený právě bříško, třísla, .., takže mě napadlo, jestli to třeba nemá od soli, že jít o tam štípe. Předpokládám teda, že jí myješ jen nožky, že jí nekoupeš po prochajdě. Jinak bohužel nevím, co by to mohlo být  Dont Know
Zaznamenáno
MarkétaM
Dogus Suprus
*

Kikulka, 30.6.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #199 kdy: 16. únor 2012, 21:04:56 »

Tyjo, nic moc mě nenapadá...snad jen, řikalas, že se jí tohle objevuje v zimě? Solej u vás? Já když si vezmu Monťáka, když běhá, tak má vždycky nahozený právě bříško, třísla, .., takže mě napadlo, jestli to třeba nemá od soli, že jít o tam štípe. Předpokládám teda, že jí myješ jen nožky, že jí nekoupeš po prochajdě. Jinak bohužel nevím, co by to mohlo být  Dont Know

Přesně... měla to už loni, když byly mrazy. Solí tady, každopádně se snažíme, aby po soli šla co nejmíň, takže si nemyslím, že by si to někam naházela. Svědí jí i hřbet.
Já kdybych si myslela, že nám na veterině pomůžou, jdu tam. Ale i když jsme šli s fakt s relativně konkrétním problémem, stálo to moc peněz a výsledek žádnej Sad.
Zaznamenáno

Krisis
Ultra Super pes

Monty 24.12.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #200 kdy: 16. únor 2012, 21:14:35 »

Přesně... měla to už loni, když byly mrazy. Solí tady, každopádně se snažíme, aby po soli šla co nejmíň, takže si nemyslím, že by si to někam naházela. Svědí jí i hřbet.
Já kdybych si myslela, že nám na veterině pomůžou, jdu tam. Ale i když jsme šli s fakt s relativně konkrétním problémem, stálo to moc peněz a výsledek žádnej Sad.

Tyjo, tak to jsem asi s rozumem v koncích  DownTown Help 
Obleček jsi jí třeba neprala v nějakym pracim prášku?
Zaznamenáno
MarkétaM
Dogus Suprus
*

Kikulka, 30.6.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #201 kdy: 16. únor 2012, 21:15:29 »

Tyjo, tak to jsem asi s rozumem v koncích  DownTown Help 
Obleček jsi jí třeba neprala v nějakym pracim prášku?

Ne-e, neprala. Od tý doby, co se drbe, ho ani neměla. Resp. měla ho asi 4 dny, pak už ne.
Zaznamenáno

Krisis
Ultra Super pes

Monty 24.12.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #202 kdy: 16. únor 2012, 21:19:11 »

Ne-e, neprala. Od tý doby, co se drbe, ho ani neměla. Resp. měla ho asi 4 dny, pak už ne.

Hmm, tak to fakt nevim.

každopádně snad to Kikul brzo přejde Kiss
Zaznamenáno
petrb
Dogus Suprus
*

Víc než kámoš...

Zobrazit profil
« Odpověď #203 kdy: 17. únor 2012, 01:38:41 »

Máš-li zájem, vyzkoušej čínské byliny : http://akupunktura-psu.cz/cs/tradicni-cinska-medicina-29
garantuji úspěch
Zaznamenáno
tterry
Třída šampionů

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #204 kdy: 17. únor 2012, 13:37:38 »

Já teda nechci strašit, ale přesně takhle jsme to měli taky, víc se drbala - za krkem a tak, v "tříslech" měla taková podrážděná místečka a celkově sušší kůži. Myslela jsem, že to je z mrazů a soli, ale radši jsem na vet zašla. Bylo to podezření na demodex, ten naštěstí vyloučili  - ufff Tongue ale zase nám zjistili plíseň  Huh? Že prý žádné drbání není jen tak...  Sad Takže radost... čekáme na výsledky o jaký druh plísně se jedná a šamponujeme obden  Undecided
Zaznamenáno

Tereza, Bounty a Twixie
MarkétaM
Dogus Suprus
*

Kikulka, 30.6.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #205 kdy: 17. únor 2012, 16:43:22 »

Já teda nechci strašit, ale přesně takhle jsme to měli taky, víc se drbala - za krkem a tak, v "tříslech" měla taková podrážděná místečka a celkově sušší kůži. Myslela jsem, že to je z mrazů a soli, ale radši jsem na vet zašla. Bylo to podezření na demodex, ten naštěstí vyloučili  - ufff Tongue ale zase nám zjistili plíseň  Huh? Že prý žádné drbání není jen tak...  Sad Takže radost... čekáme na výsledky o jaký druh plísně se jedná a šamponujeme obden  Undecided

Tak už jsme s tím tenkrát byli, rvali jí prášky, koupali jsme a výsledek žádnej, takže já na to mám svůj názor - lepší je říct, že to není jen tak a mít v kapse bůra, než nestrašit. Roll Eyes
Zaznamenáno

lucka.v
Třída dorostu
*

Zobrazit profil
« Odpověď #206 kdy: 27. únor 2012, 21:12:26 »

Nemůže mít nějakou potravinovou alergii? Ta se může u psa vyvinout... Na kožíšek doporučuju Brit Care Salmon Oil, je to lososový olej a naše fena po něm nemá kůži suchou, ani mastnou, zmizely i šupinky. Třeba proto i to drbání?
Zaznamenáno
Leňule :-)
Dogus Maximus
*

Kessy *28.11.2008

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #207 kdy: 27. únor 2012, 21:14:14 »

Nemůže mít nějakou potravinovou alergii? Ta se může u psa vyvinout... Na kožíšek doporučuju Brit Care Salmon Oil, je to lososový olej a naše fena po něm nemá kůži suchou, ani mastnou, zmizely i šupinky. Třeba proto i to drbání?

LOL LOL LOL ... zaručeně má potravinovou alergii na Brit Care Salmon Oil Tongue
Zaznamenáno

"Psi jsou ve tvarování lidí mnohem úspěšnější, než lidé ve tvarování psů." (SG)

http://www.kessy08.webnode.cz
http://lenicka-r.rajce.idnes.cz/ - fotečky

pro SZ lenkarambo
lucka.v
Třída dorostu
*

Zobrazit profil
« Odpověď #208 kdy: 27. únor 2012, 21:17:29 »

LOL
Zaznamenáno
Krisis
Ultra Super pes

Monty 24.12.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #209 kdy: 27. únor 2012, 21:18:01 »

Proč ta ironie? Myslíš, že to je zas nějaká reklama na Brit? No nebylo by to poprví, to je fakt, ale tenhle příspěvěk se mi tak na první pohled nezdál... Jinak teda ten Brit Care oil neni ale špatný si myslim Wink
Zaznamenáno
Stran: 1 ... 12 13 [14] 15   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!