Haf Bez Obav
24. Květen 2012, 09:42:53 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Časopis Výcvik   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 ... 176 177 [178] 179 180 ... 210   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Co mě dokáže... šokovat :-O  (Přečteno 62650 krát)
0 uživatelů a 5 Hostů prohlíží toto téma.
Leňule :-)
Dogus Maximus
*

Pohlaví: Ženské

Kessy *28.11.2008

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2655 kdy: 21. únor 2012, 20:58:42 »

Tak já jsem sem začala chodit až nedávno, ale registraci mám už taky pár let  Undecided  Každopádně za ten cca půl rok jsem tu strávila 20 dní  Shocked  jako přijde mi to dost ...

já teda nevim, jak to počítá a zaznamenává, ale já sem schopná mít zaplej počítač a fórum celej den, ale strávit u něj minumum času ...
Zaznamenáno

"Psi jsou ve tvarování lidí mnohem úspěšnější, než lidé ve tvarování psů." (SG)

http://www.kessy08.webnode.cz
http://lenicka-r.rajce.idnes.cz/ - fotečky

pro SZ lenkarambo
MarkétaM
Dogus Suprus
*

Kikulka, 30.6.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #2656 kdy: 21. únor 2012, 20:58:47 »

je fakt, že jsem vděčná, že jsem vás neznala ještě za dob studií  Tongue ale je fajn pokecat a člověk se spoustu nového dozví, domluví venčení, uvaří, postěžuje si, hlavně vet rady jsou fajn, takže mě se jen tak nezbavíte  Grin

No, nekecám, já jsem si říkala, že se budu jezdit učit do studovny. V tomhle má denní studium za mlada děsnou výhodu. Já, když si teď vezmu den volna na účení, tak se první pořádně vyspím (protože si to přece zasloužím a musím být na učení odpočatá), pak musím unavit psa, abych měla na učení klid, pak zjistím, jaký je tu bordel a když už to uklidím, udělám si jídlo, protože je čas oběda, načež to tu zase rozbordelařím, znovu uklidím, za odměnu si dám Hafbo, takže jsou 4 a je čas jít znovu venčit... Undecided.
Zaznamenáno

SZ: marek p.
MarkétaM
Dogus Suprus
*

Kikulka, 30.6.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #2657 kdy: 21. únor 2012, 21:00:58 »

já teda nevim, jak to počítá a zaznamenává, ale já sem schopná mít zaplej počítač a fórum celej den, ale strávit u něj minumum času ...

Tak to myslím mám taky... často se spletu, takže sem jakoby přijdu, ale fyzicky tu nejsem... I když, když si to spočítáš na příspěvky, tak jsme tu stejně nějakou tu chvilku nechali... ale hele, takhle... mám myčku, takže kdybych jí neměla, tak bych možná myla nádobí a nemohla být na fóru... takže to je ten ušetřenej čas LOL.
Zaznamenáno

SZ: marek p.
Leňule :-)
Dogus Maximus
*

Kessy *28.11.2008

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2658 kdy: 21. únor 2012, 21:02:13 »

Tak to myslím mám taky... často se spletu, takže sem jakoby přijdu, ale fyzicky tu nejsem... I když, když si to spočítáš na příspěvky, tak jsme tu stejně nějakou tu chvilku nechali... ale hele, takhle... mám myčku, takže kdybych jí neměla, tak bych možná myla nádobí a nemohla být na fóru... takže to je ten ušetřenej čas LOL.

pravda LOL
Zaznamenáno

"Psi jsou ve tvarování lidí mnohem úspěšnější, než lidé ve tvarování psů." (SG)

http://www.kessy08.webnode.cz
http://lenicka-r.rajce.idnes.cz/ - fotečky

pro SZ lenkarambo
Krisis
Ultra Super pes

Monty 24.12.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #2659 kdy: 21. únor 2012, 21:08:04 »

No, nekecám, já jsem si říkala, že se budu jezdit učit do studovny. V tomhle má denní studium za mlada děsnou výhodu. Já, když si teď vezmu den volna na účení, tak se první pořádně vyspím (protože si to přece zasloužím a musím být na učení odpočatá), pak musím unavit psa, abych měla na učení klid, pak zjistím, jaký je tu bordel a když už to uklidím, udělám si jídlo, protože je čas oběda, načež to tu zase rozbordelařím, znovu uklidím, za odměnu si dám Hafbo, takže jsou 4 a je čas jít znovu venčit... Undecided.

No tyfole, to je, jako kdybys psala můj denník  Thumb Up Angel
Zaznamenáno
bodlinka
Vítěz výstavy (BIS)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2660 kdy: 21. únor 2012, 21:11:07 »

je fakt, že jsem vděčná, že jsem vás neznala ještě za dob studií  Tongue ale je fajn pokecat a člověk se spoustu nového dozví, domluví venčení, uvaří, postěžuje si, hlavně vet rady jsou fajn, takže mě se jen tak nezbavíte  Grin
presne, pro me je to jediny kontakt s normalni pejskarskym svetem - pokud teda nepocitam chozeni na cvicak apod. - jenze tam se maka a nekeca Grin
a o to vic, kdyz je pritel nepejskar..
Zaznamenáno

Krisis
Ultra Super pes

Monty 24.12.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #2661 kdy: 21. únor 2012, 21:16:20 »

presne, pro me je to jediny kontakt s normalni pejskarskym svetem - pokud teda nepocitam chozeni na cvicak apod. - jenze tam se maka a nekeca Grin
a o to vic, kdyz je pritel nepejskar..
je fakt, že jsem vděčná, že jsem vás neznala ještě za dob studií  Tongue ale je fajn pokecat a člověk se spoustu nového dozví, domluví venčení, uvaří, postěžuje si, hlavně vet rady jsou fajn, takže mě se jen tak nezbavíte  Grin

jj, taky to tak vidim Smiley

Zaznamenáno
Ahsia
Ultra Super pes

Zobrazit profil
« Odpověď #2662 kdy: 21. únor 2012, 21:26:34 »

Já tu třeba dneska nebyla vůbec, protože v práci nestíhám, až teď večer a jindy to mám v práci hozené na liště, takže tu jakoby jsem, ale přitom nejsem. Myslím si, že člověk má dělat to co se mu chce. Včera večer jsem třeba pletla uzle - kruhy a taky jsem tady neseděla, vlastně včera jsem sem snad jen nahlédla za celý den jednou, 2x Smiley. Stačí si to trochu umět rozvrhnout. O něco víc jsem na FB Smiley. Ale jsou i dny, kdy jsem tady furt, prostě je čas a chuť  Wink. Jediné co je blbé, když sem zajdu občas je to, že nečtu všechna témata, takže mi může i něco utéct, ale z toho se svět nezboří, že jo....
Zaznamenáno
Krisis
Ultra Super pes

Monty 24.12.2007

Zobrazit profil
« Odpověď #2663 kdy: 21. únor 2012, 21:29:14 »

Já jsem svym způsobem takhle začala asi před půl rokem sabotovat facebook. Online jsem za ten půlrok byla snad jen 2x nebo 3x. Jako jsem tam pořád, ale nechatuju, pro ostatní jsem neviditelná, takže tam zdaleka netrávim tolik času, jako tady na fóru  Undecided
Zaznamenáno
Naďa K.
Super pes
*

Aimee 28.7. 2009

Zobrazit profil
« Odpověď #2664 kdy: 21. únor 2012, 21:40:45 »

Já jsem svym způsobem takhle začala asi před půl rokem sabotovat facebook. Online jsem za ten půlrok byla snad jen 2x nebo 3x. Jako jsem tam pořád, ale nechatuju, pro ostatní jsem neviditelná, takže tam zdaleka netrávim tolik času, jako tady na fóru  Undecided
facebook ani nemám, takže si forum můžu dovolit  Cheesy
Zaznamenáno

pro SZ "nak"
petrb
Dogus Suprus
*

Víc než kámoš...

Zobrazit profil
« Odpověď #2665 kdy: 22. únor 2012, 00:09:00 »

Online ...... snad jen 2x nebo 3x. ............
facebook ani nemám.........
  Grin trojčička??  kafíčko??
Zaznamenáno
elina
Extra Super pes
**

Zobrazit profil
« Odpověď #2666 kdy: 22. únor 2012, 09:23:38 »

Já nevím no, ale když člověk nechce, tak sem přece nejde, resp. netráví tolik času  Undecided Já to mám v práci hozené na liště a občas mrknu, ale doma třeba vůbec, tam by mi to přišlo jako žrout času, kterej chci trávit se psama nebo prostě jinak  Smiley Ale je to hodně o vůli a o tom, aby člověk věděl, jak to chce mít ...
« Poslední změna: 22. únor 2012, 10:16:31 od elina » Zaznamenáno
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Rusty (13.5.2004) Franco (5.10.2007)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2667 kdy: 22. únor 2012, 10:08:25 »

Tak já pracuju i tady na magazínu, takže já tu jsem pečená vařená a je to tedy mor a závislost Sad Bohužel. A to většinu témat ani nečtu. Pro mě to bude fakt problém se odpoutat Sad
Zaznamenáno

Tereza90
Vítěz dne (BOD)

Wiktoria *9.6.2010 + Adina *6.6.2011

Zobrazit profil
« Odpověď #2668 kdy: 23. únor 2012, 20:35:51 »

...že už asi nejsem nad věcí  LOL
Zaznamenáno
Naďa K.
Super pes
*

Aimee 28.7. 2009

Zobrazit profil
« Odpověď #2669 kdy: 23. únor 2012, 20:53:19 »

Dnešní den DEBIL  Roll Eyes Začalo to tím, že mi poslali ze světakrmiv jiné zboží (tak jsem zařídila vyměnění), pak jsem jela ke kamarádce vyzvednout psa, ona odletěla do Francie, podařilo se mi zalomit v zámku u bezp.dveří klíč, takže jeden pes za dveřma a jeden v autě, já bez dokladů,peněz. Obvolala jsem kamarádky, sehnala zámečníka, peníze a nakonec i číslo na syna kámošky, protože bychom nemohli zamknout a dostat se do bytu! Zámečník stál 1500 (mazec), tolik jsem neměla samozřejmě, tak zachránil syn. Už jsem si říkala, že pro dnešek dost...ale NE! Vykládám psi z kufru a zapomněla jsem dát rychlost, mezitím jsem si zamkla přední dveře a auto se odrazem posledního psa z kufru, rozjelo. Tak jsem skočila rybičku do kufru a zatáhla ručku...snad mám na měsíc vybráno  Bang head
Zaznamenáno

pro SZ "nak"
Stran: 1 ... 176 177 [178] 179 180 ... 210   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!