Haf Bez Obav
24. Květen 2012, 09:37:25 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Časopis Výcvik   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1] 2 3 ... 210   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Co mě dokáže... šokovat :-O  (Přečteno 62649 krát)
1 Uživatel a 1 Host prohlíží toto téma.
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Pohlaví: Ženské

Bačice, Kožka a Mordera

Zobrazit profil
« kdy: 27. Květen 2010, 13:24:06 »

Nové téma pro zážitky, které vám vyrazí dech. Začínám:

Procházíme se po stopě s holkama na písnický periferii, pole, cesta, potůček, prostě idylka. Za zatáčkou vidim individum se dvěma fenami, bulice a stafordka. Tak sem si okázale dala holky k sobě, aby bylo na dálku jasný, že mam taky psy blížíme se k nim. Individum (ženského pohlaví, vzhledu evokujícího uživatele omamných látek) na stafordku zavolalo, ale místo normálního přivolání jí dalo míček a na mě šly mrákoty. Stafordka vyplivla míček a šla po mordě, ale né uplně natvrdo, spíš takovej ten hysterickej řev a "náznak" útoku. Báči si naštěstí nevšímala, tak sem se nacpala mezi ně a holka jí jakože vořvala, ale to co následovalo, mě fakt překvapilo. Řvala na ní miliardu nadávek typu ty svině jedna co si to dovoluješ, drapla jí, povalila na záda a bušila jí, pak jí řekla ať táhne a jakoby jí vyháněla od sebe, pak jí přivolala, čuba přikrčeně přišla, načež vona jí začla nadávat a řezat zase znova, co si to dovoluje a ať táhne a na závěr po ní hodila ten tenisák Shocked!!! ... jako musim říct, že sem koukala s votevřenou pusou, co se to děje za galimatyjáš a fakt sem to nestíhala. Fakt chudák pes...
Zaznamenáno

Leňule :-)
Dogus Maximus
*

Kessy *28.11.2008

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: 27. Květen 2010, 13:27:01 »

Procházíme se po stopě s holkama na písnický periferii, pole, cesta, potůček, prostě idylka. Za zatáčkou vidim individum se dvěma fenami, bulice a stafordka. Tak sem si okázale dala holky k sobě, aby bylo na dálku jasný, že mam taky psy blížíme se k nim. Individum (ženského pohlaví, vzhledu evokujícího uživatele omamných látek) na stafordku zavolalo, ale místo normálního přivolání jí dalo míček a na mě šly mrákoty. Stafordka vyplivla míček a šla po mordě, ale né uplně natvrdo, spíš takovej ten hysterickej řev a "náznak" útoku. Báči si naštěstí nevšímala, tak sem se nacpala mezi ně a holka jí jakože vořvala, ale to co následovalo, mě fakt překvapilo. Řvala na ní miliardu nadávek typu ty svině jedna co si to dovoluješ, drapla jí, povalila na záda a bušila jí, pak jí řekla ať táhne a jakoby jí vyháněla od sebe, pak jí přivolala, čuba přikrčeně přišla, načež vona jí začla nadávat a řezat zase znova, co si to dovoluje a ať táhne a na závěr po ní hodila ten tenisák Shocked!!! ... jako musim říct, že sem koukala s votevřenou pusou, co se to děje za galimatyjáš a fakt sem to nestíhala. Fakt chudák pes...

Shocked Shocked Shocked Lips Sealed Cry Cry chudák pes
Zaznamenáno

"Psi jsou ve tvarování lidí mnohem úspěšnější, než lidé ve tvarování psů." (SG)

http://www.kessy08.webnode.cz
http://lenicka-r.rajce.idnes.cz/ - fotečky

pro SZ lenkarambo
LuckyMonty
Super pes
*

Lucky (*18.3.2007) Monty (*27.6.2004)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 kdy: 27. Květen 2010, 13:37:48 »

bože.... někteří lidi by zasloužili.... Undecided chudák pes... Cry
Zaznamenáno

bělouš, knír a já :-))
www.luckygrisom.estranky.cz
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Bačice, Kožka a Mordera

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 27. Květen 2010, 13:39:22 »

Fakt masakr. Holka byla taková ta typická kreatura, co nezvládá sama sebe a pořizuje se "bojový psy" Roll Eyes Cry Cry...
Zaznamenáno

yndiC
Dogus Suprus Maximus
*

Kerrinka *7.5.2007

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 kdy: 27. Květen 2010, 14:16:14 »

Ty jo,ani si to nechci představovat.A nijak jsi nezakročila?To já bych asi nevydržela jen tak koukat. Lips Sealed
Zaznamenáno

radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Bačice, Kožka a Mordera

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 27. Květen 2010, 14:22:37 »

Ty jo,ani si to nechci představovat.A nijak jsi nezakročila?To já bych asi nevydržela jen tak koukat. Lips Sealed

Hele já celkem často zakročuju, ale tady sem byla teda upřímě ráda, že sou pryč a že se nestal ňákej průser...
Zaznamenáno

yndiC
Dogus Suprus Maximus
*

Kerrinka *7.5.2007

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 kdy: 27. Květen 2010, 15:18:58 »

No to taky chápu.Každopádně chudák ten pes.. ach jo  Embarrassed
Zaznamenáno

Barushka
Dogus Suprus
*

Ferďásek vocásek

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 28. Květen 2010, 11:18:59 »

Už jsem tu o něm asi kdysi psala o ridgebackovi Bredovi.. Je to takový ooooobr tele, papírovej pes, na kterýho se páníci vykašlali, maj ho jen na zahradě a venčit ho chodí babička... Dneska ráno jsme ho potkali právě s onou pani. Když od nás byli tak 10m, tak pani volá, jestli ho může pustit a zárověň psa vypouštěla, tak jí řikam, že jestli se psama v pohodě, tak bezevšeho.. No milej Bred přiběhl a jal se očuchávání Ferdy a ještě milejší pani mi začala líčit, jak se se psama nemá rád.. Že se chce většinou prát! Grin Tak jí řikam že to je fajn, že ale Ferda je pes a i když se znaji (viděli se naposled tak na podzim!!), tak že bych byla radši, kdyby si ho vzala na vodítko... Kupodivu mě to ani nestihlo nas... pač jsem byla v naprostym šoku! Shocked
Zaznamenáno

"Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je."
J.Werich
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Bačice, Kožka a Mordera

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 28. Květen 2010, 11:46:23 »

Babičce asi chybí v běžnym životě adrenalín Grin...
Zaznamenáno

choco
Super pes
*

Andrew a Adelise Ray d´Or (20.12.2006)

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 28. Květen 2010, 11:58:04 »

Babičce asi chybí v běžnym životě adrenalín Škleb...

Grin Grin Grin
Zaznamenáno
Lupešová
CACIB
**

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 28. Květen 2010, 12:18:17 »

Tak já se taky připojím se svojí troškou.... Jdu si tak včera po louce u Berounky s Lupešem a Bubákem a proti nám ženská s dětma a borderkou. Bordera na volno tak jsem si Lupešáka taky nechytala, v domnění že všechno v pohodě. Bordera s Lupešem se tak lážo plážo pomalu blížili k sobě a vypadalo to ža ani jeden z nich nemá extra zájem o toho druhýho. No a když byli asi metr od sebe, tak mezi ně naběhla ta ženská a začala na Lupeše mávat klackem a řvát na něj ať vypadne. Tak jsem na něj houkla a chudák malej šel. No a jedno z těch děcek říká tý mámě: ale mami, pejsek je hodnej?! A matka na to histericky" ale naše (už nevim jméno) nemá ráda když k ní choděj cizí psi!
Jako dřív bych na ní asi naběhla, zmlátila bych jí tim klackem a zařvala na ní ať vypadne že muj pes nemá rád když mu někdo hrozí klackem. Dneska už mě tyhle události nechávaj klidnou.
Zaznamenáno
Šimona
Dogus Suprus
*

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 28. Květen 2010, 12:21:28 »

Tak já se taky připojím se svojí troškou.... Jdu si tak včera po louce u Berounky s Lupešem a Bubákem a proti nám ženská s dětma a borderkou. Bordera na volno tak jsem si Lupešáka taky nechytala, v domnění že všechno v pohodě. Bordera s Lupešem se tak lážo plážo pomalu blížili k sobě a vypadalo to ža ani jeden z nich nemá extra zájem o toho druhýho. No a když byli asi metr od sebe, tak mezi ně naběhla ta ženská a začala na Lupeše mávat klackem a řvát na něj ať vypadne. Tak jsem na něj houkla a chudák malej šel. No a jedno z těch děcek říká tý mámě: ale mami, pejsek je hodnej?! A matka na to histericky" ale naše (už nevim jméno) nemá ráda když k ní choděj cizí psi!
Jako dřív bych na ní asi naběhla, zmlátila bych jí tim klackem a zařvala na ní ať vypadne že muj pes nemá rád když mu někdo hrozí klackem. Dneska už mě tyhle události nechávaj klidnou.

ty jo tak to bych se asi neudržela a něco jí řekla, tohle je na hlavu  Roll Eyes
Zaznamenáno

Šimona
Goofy
Dogus Maximus
*

Silínek a Goofinka

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 28. Květen 2010, 12:23:05 »

co by asi dělala kdyby pes po tom klacku  šel  Shocked Grin
Zaznamenáno

Lupešová
CACIB
**

Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 28. Květen 2010, 12:28:16 »

co by asi dělala kdyby pes po tom klacku  šel  Shocked Grin

To nevim, ale jak tak koukám co mi roste z Bubáka, tak počítám že až se tohle jenou stane jemu, tak dostene megavzteklounskej záchvat vyrve jí klacek a zahryzne se jí do ruky Cheesy
Zaznamenáno
Goofy
Dogus Maximus
*

Silínek a Goofinka

Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: 28. Květen 2010, 12:29:32 »

To nevim, ale jak tak koukám co mi roste z Bubáka, tak počítám že až se tohle jenou stane jemu, tak dostene megavzteklounskej záchvat vyrve jí klacek a zahryzne se jí do ruky Cheesy
vztekloun jo?  Grin
Zaznamenáno

Stran: [1] 2 3 ... 210   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!