Haf Bez Obav
24. Květen 2012, 09:36:15 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Časopis Výcvik   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1] 2   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Prostata  (Přečteno 1492 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
petrb
Dogus Suprus
*

Víc než kámoš...

Zobrazit profil
« kdy: 25. Květen 2010, 21:44:35 »

Prosím o informace o léčbě chorob tohoto orgánku psích chlapečků.

Každý pes kolem 5. roku má méně či více zvětšenou prostatu. U malého plemene je prostata velká cca jako žalud, u velkého jako kaštan.
Můj min. pes měl prostatu zvětšenou do velikosti cca průměru 2 tenisáků. Přibližně půl života užíval pravidelně kapsle z dýňového semínka a neměl žádný problém, když se léčba přerušila, ukapávala mu z moč. trubice krev. Zvládl to ale s touto přírodní léčbou celoživotně. Kastrován nebyl.

Jak Vy jste na tom?
Zaznamenáno
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Pohlaví: Ženské

Rusty (13.5.2004) Franco (5.10.2007)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: 26. Květen 2010, 06:52:50 »

Ty jo tím věkem jsi mě zaskočila, ještě jsem to u Rustyho nijak neřešila ani preventivně. Co to semínko jde dávat jako prevence?
Zaznamenáno

LuckyMonty
Super pes
*

Lucky (*18.3.2007) Monty (*27.6.2004)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 kdy: 26. Květen 2010, 08:11:50 »

Ty jo tím věkem jsi mě zaskočila, ještě jsem to u Rustyho nijak neřešila ani preventivně. Co to semínko jde dávat jako prevence?

tak tohle mě zajímá.. jaká semínka, kde se dají koupit a všchny info prosím... Roll Eyes (Lucky má mírně zvětšenou prostatu prakticky odjakživa, takže sem s informacema... Tongue)
Zaznamenáno

bělouš, knír a já :-))
www.luckygrisom.estranky.cz
petrb
Dogus Suprus
*

Víc než kámoš...

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 26. Květen 2010, 09:33:06 »

tak tohle mě zajímá.. jaká semínka, kde se dají koupit a všchny info prosím... Roll Eyes (Lucky má mírně zvětšenou prostatu prakticky odjakživa, takže sem s informacema... Tongue)

Já zkusim doma najít ňákej leták, co jsem to dávala minulýmu psovi. Ale nevim.

Sem našla třebas tohle http://www.vitarmonyl.cz/produkt_detail.php?id=35&pl=1
Ale to neni vono.

Preventivně se to dá asi dávat dycky, esli je prostata zvětšená. Ale to řekne veterinář.
Kámoška teď za mnou přišla, že chce nechat po neděli kastrovat svýho psa (9), páč mu ukapává krev. Měl s tim problém jednou za čas, už před 4 lety to začlo.Semínka nezkoušela.  Prej má prostatu hodně vzadu, takže by mohla způsobit kýlu.
Zaznamenáno
Ronýsek
Třída otevřená

... a proč máš tak velké zuby ? ...

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 31. Květen 2010, 09:17:50 »

Já zkusim doma najít ňákej leták, co jsem to dávala minulýmu psovi. Ale nevim.

Sem našla třebas tohle http://www.vitarmonyl.cz/produkt_detail.php?id=35&pl=1
Ale to neni vono.

Preventivně se to dá asi dávat dycky, esli je prostata zvětšená. Ale to řekne veterinář.
Kámoška teď za mnou přišla, že chce nechat po neděli kastrovat svýho psa (9), páč mu ukapává krev. Měl s tim problém jednou za čas, už před 4 lety to začlo.Semínka nezkoušela.  Prej má prostatu hodně vzadu, takže by mohla způsobit kýlu.

a prý nejen kýlu...na prostatě mohou být cysty nebo pak už u neléčených modelů dokonce i nádor...z čehož mi dost lepí..., zvlášt,když člověk zavolá o radu na nějakou veterinu a do sluchátka se .... ááááhhh, to by mohl být velký problém..... ...... ..... přeci jen - 9 let je 9 let...měl to prvně v 5...jenže to jsem byla po porodu,takže představa,že řežu psínka miláčka,když jsem řvala i u červený karkulky,byla dost nemyslytelná...pak měl přes rok ATB,neb jsme se potýkaly s pyodermií,tak zas nešlo nic dělat...a ted už je delší dobu v relat.pohodě,jenže zase od konce února už to má potřetí - vždy tak 3-4- dny mu ukapává krev.... atb.si užil za život dost, tak snad ta kastr. je jediné řešení.... ... ... další problém mám,ale z toho, aby ta oper. nespustila nic dalšího....bude oslabenej...bude mu blbě...jak to ponese....Huh?  nasadila jsem mu betaglukan a budu pokr. i po kastr. ... ale stejně, víte,že když se do nečeho takhle začne šťourat, tak se může spustit něco dalšího....já už se ted klepu,jak drahej pes....máte s tím někdo nějakou zkušenost? vím,že už je docela pozde,neb ve 12,00 na to jdeme, ale tak,prosím,aspon nám držte palce....dík
Zaznamenáno
petrb
Dogus Suprus
*

Víc než kámoš...

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 31. Květen 2010, 12:38:21 »

Držíme držíme. I Ňuňu drží. Počkej, až začne tý černý vobludě na podzim vožižlávat ouška a eště se na starý kolena zamiluje.
Ten stýžek dva přežije, nebooooj.
Zaznamenáno
Ronýsek
Třída otevřená

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 31. Květen 2010, 14:07:31 »

Držíme držíme. I Ňuňu drží. Počkej, až začne tý černý vobludě na podzim vožižlávat ouška a eště se na starý kolena zamiluje.
Ten stýžek dva přežije, nebooooj.
on jo,
se mnou je to horší....
ale moc dík za podporu... Smiley Kiss
Zaznamenáno
petrb
Dogus Suprus
*

Víc než kámoš...

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 31. Květen 2010, 14:18:17 »

on jo,
se mnou je to horší....
ale moc dík za podporu... Smiley Kiss
No a co teda?
Zaznamenáno
Ronýsek
Třída otevřená

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 31. Květen 2010, 18:38:46 »

No a co teda?
no co by...pripadám si jak krotitel dravé zvěře...na veterině mi zapůjčili takový látkový košík,jak na medvěda a střídavě mu ho nandavám,sundavám, střídám s kšírama,když jde ven,abych ho netáhla za krk,neb když měl límec,tak odmítal i chodit a jenom se hroutil...ale na noc mu ho stejně musím dát,neb ho nejde uhlídat, je děsně rychlej, stačí pohled stranou a už si to chce lízat...ještě nepil, jen mu dávám olizovat namočenou ruku...sežral mini porci kuřete s rýží...napadlo nás s mámou,že mu dáme spodáry,ale nevím,zda ho to nebolelo,když mu tam ta látka přilehla, neb začal knučet...možná byl jen nervní...tak jsem řekla,že v nich asi budeme muset vystřihnout díru a máma mě naprosto odrovnala,když se zeptala - a to jako na toho  pindoura?...
 Grin Grin Grin
Zaznamenáno
petrb
Dogus Suprus
*

Víc než kámoš...

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 31. Květen 2010, 18:46:06 »

no co by...pripadám si jak krotitel dravé zvěře...na veterině mi zapůjčili takový látkový košík,jak na medvěda a střídavě mu ho nandavám,sundavám, střídám s kšírama,když jde ven,abych ho netáhla za krk,neb když měl límec,tak odmítal i chodit a jenom se hroutil...ale na noc mu ho stejně musím dát,neb ho nejde uhlídat, je děsně rychlej, stačí pohled stranou a už si to chce lízat...ještě nepil, jen mu dávám olizovat namočenou ruku...sežral mini porci kuřete s rýží...napadlo nás s mámou,že mu dáme spodáry,ale nevím,zda ho to nebolelo,když mu tam ta látka přilehla, neb začal knučet...možná byl jen nervní...tak jsem řekla,že v nich asi budeme muset vystřihnout díru a máma mě naprosto odrovnala,když se zeptala - a to jako na toho  pindoura?...
 Grin Grin Grin
Ocásek jako ocásek.
Zaznamenáno
petrb
Dogus Suprus
*

Víc než kámoš...

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 02. Březen 2011, 18:54:22 »

Tak je to tady. Kapky z pinďoura.  Angry Koupila jsem Prostenal (kopřiva). U min. psa jsem užívala léta dýňový kapsle, byl to zázrak. Nevíte o nějakých?
Ty háravky nás zlikvidujou!
Zaznamenáno
petrb
Dogus Suprus
*

Víc než kámoš...

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 03. Březen 2011, 19:50:49 »

Hodim zas trošku samomluvu, už semena mám: http://www.lekarna.cz/dynova-seminka-490mg-cps-60/
Zaznamenáno
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 kdy: 04. Březen 2011, 08:42:14 »

Dá se dávat něco psům jako prevenci na prostatu? Jak tak kolem sebe koukám, trpí na to ke stáru čím dál tím víc psů Sad
Zaznamenáno

radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Bačice, Kožka a Mordera

Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 04. Březen 2011, 10:07:25 »

Dá se dávat něco psům jako prevenci na prostatu? Jak tak kolem sebe koukám, trpí na to ke stáru čím dál tím víc psů Sad
Asi ta dýně? Grin
Zaznamenáno

Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 kdy: 04. Březen 2011, 10:15:02 »

Asi ta dýně? Grin

Grin
Zaznamenáno

Stran: [1] 2   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!