|
|
choco
Super pes
Pohlaví: 
Andrew a Adelise Ray d´Or (20.12.2006)
|
 |
« Odpověď #1 kdy: 11. Květen 2010, 10:54:56 » |
|
Tento víkend jsme se zúčastnili výcviku s maďarskou špičkovou výcvikářkou Ritou Kokény. Bylo to super. Nejprve jsme měli možnost koukat na úkázku,jak začít pomalu cvičit se štěndy a pak proběhly takové neofiko WT,kdy pak každému Rita říkala,kolik bodíku z dané disciplíny dostal a proč a druhý den se pracovalo na tom,co psům nešlo a Rita svědomitě vymýšlela cviky,jak to zlepšit  I když s Andym jsme se nezůčastnili a za náš tým teď začíná spíš makat Ellie s páníkem, moc mě to baví se jen kochat a pochytávat rozumy http://picasaweb.google.cz/schafa/TreninkSRitouKokeny8952010VMilovicich#
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
SandynkaM
|
 |
« Odpověď #2 kdy: 24. Leden 2012, 16:55:27 » |
|
ahoj! Byl by někdo z Prahy, kdo by měl zájem o seminář / popř. výcvikový víkend WT ? děkuji za odpovědi  ( i pro retrívry bez PP a jejich křížence)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Sandy
|
|
|
Ahsia
Ultra Super pes

Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 24. Leden 2012, 20:32:01 » |
|
ahoj! Byl by někdo z Prahy, kdo by měl zájem o seminář / popř. výcvikový víkend WT ? děkuji za odpovědi  ( i pro retrívry bez PP a jejich křížence) A kdo pořádá WT i pro "vořechy"? To slyším poprvé, vždy je PP podmínka  Pokud vezmou dalmatina, měla bych zájem 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Tereza90
Vítěz dne (BOD)

Pohlaví: 
Wiktoria *9.6.2010 + Adina *6.6.2011
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 24. Leden 2012, 21:17:54 » |
|
ahoj! Byl by někdo z Prahy, kdo by měl zájem o seminář / popř. výcvikový víkend WT ? děkuji za odpovědi  ( i pro retrívry bez PP a jejich křížence) Já bych zájem určitě měla 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
SandynkaM
|
 |
« Odpověď #5 kdy: 27. Leden 2012, 15:34:12 » |
|
No bylo by to braný jako seminář popř. výcvikový víkend, ne jako ofic. zkouška.. Takže pokud bys to chtěla zkusit s dalmoušem,nevidím v tom problém... Pořádala by to kamarádka z Budějovic, co to dělala závodně, dokud její LR nebyl "v důchodu" a ted má štěně FCR takže se k tomu vrací a ... říkala že ideálně nějaká víkendová intenzivka, cca o prázdninách.. já mám za úkol jen zjistit,zda by byl zájem.. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Sandy
|
|
|
Ahsia
Ultra Super pes

Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 27. Leden 2012, 17:45:30 » |
|
A můžu se zeptat na jméno, já dřív s LR trošku čuchala k WT, takže něco malilinkato o tom vím, tak když už bych na někoho jela cvičit, chtěla bych vědět na koho  . Díky.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
SandynkaM
|
 |
« Odpověď #7 kdy: 27. Leden 2012, 18:31:37 » |
|
Lucie Filišteinová dřív Hájková a dělala s LR Rex z Malé Dománě.. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Sandy
|
|
|
Ahsia
Ultra Super pes

Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #8 kdy: 27. Leden 2012, 18:55:11 » |
|
Lucie Filišteinová dřív Hájková a dělala s LR Rex z Malé Dománě..  Tak to jméno mi, ale vůůůbec nic neříká..... cvičila WT někdy dřív, před lety?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
SandynkaM
|
 |
« Odpověď #9 kdy: 27. Leden 2012, 19:21:46 » |
|
Hele, určitě když jsme byli na střední,což je tak před 6-7lety... vždycky přišla do školy po oslavě a s obrovským pohárem...  kdybys měla zájem,zjistím Ti víc podrobností.. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Sandy
|
|
|
Ahsia
Ultra Super pes

Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #10 kdy: 27. Leden 2012, 20:25:43 » |
|
Tak to jo, já začala jezdit s Aishou, když neměla ještě ani dva roky, čili nějak před více než čtyřmi lety cca, tak to jí ani znát nemůžu, to byli jiní cvičitelé  . Jj, za info budu ráda, díky 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|