Haf Bez Obav
24. Květen 2012, 09:34:11 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Časopis Výcvik   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 [2] 3 4 ... 30   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Rozlovený pes... co s tím?  (Přečteno 8868 krát)
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Pohlaví: Ženské

Rusty (13.5.2004) Franco (5.10.2007)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #15 kdy: 22. Duben 2010, 08:12:04 »

Gratulace, vím, jak tohle potěší! Easy se mi před nedávnem na jedno zavolání otočila od letícího ptáka, fakt sem byla v šoku, protože je na ně totálně ujetá a dřív byla neodvolatelná, takže jen tak dál Smiley

Wink Dík. Taky přeji jen tak dál Wink
Zaznamenáno

iwule
Dogus Suprus
*

Kytka a Kolouch

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #16 kdy: 22. Duben 2010, 09:54:56 »

Díky, mám z toho velkou radost, jelikož ještě před nějakým časem byl vždy jak v tranzu.

taky gratulace, vyhrát nad "tranzem" to je supr. mě se to poštěstilo aposled asi v 6měsících. teď musim tranzu předcházet jinak se nechytam
Zaznamenáno

Bígl není hůř ovladatelný, jen páníček se při jeho výcviku hůře ovládá
Lucietka
Host
« Odpověď #17 kdy: 22. Duben 2010, 09:57:09 »

Sára se naštěstí prozatim odvolala pokaždý a na poprvé od všeho, co chtěla ulovit..na Bohnicích dokonce pak už i na ty zajíce prděla  Kiss
Poslední dobou se spíš tak nějak leká různejch pro ní divnejch věcí, začne na ně potichu a tak zvláštně štěkat a vydává takový pazvuky  Roll Eyes
Zaznamenáno
Barushka
Dogus Suprus
*

Ferďásek vocásek

Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 22. Duben 2010, 11:04:24 »

Tak já to asi pochopila blbě... Embarrassed Mylela jsem že oba kluci zdrhli a zadržel je až nějakej ten el. plot a pak až teprve přišli ne že to otočili na první zavolání.. Tak to se omlouvam a samozřejmě taky gratuluju! Je to supr pocit Wink
Zaznamenáno

"Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je."
J.Werich
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Bačice, Kožka a Mordera

Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 22. Duben 2010, 11:09:55 »

Já to ai nepochopila celý.   
Zaznamenáno

Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #20 kdy: 22. Duben 2010, 11:12:08 »

Tak já to asi pochopila blbě... Embarrassed Mylela jsem že oba kluci zdrhli a zadržel je až nějakej ten el. plot a pak až teprve přišli ne že to otočili na první zavolání.. Tak to se omlouvam a samozřejmě taky gratuluju! Je to supr pocit Wink

Ne pochopila jsi to dobře, nejdřív zdrhnul Rusty (na toho jsem zařvala), pak se přidal Franco (to už jsem neřvala), zastavil je asi plot (ale to by jsi ho musela vidět, byly to jen šňůrky a v nich el. cca 1m vysoký, ale to ani jeden z nich nezkusil - už to mě překvapilo, opticky to žádná překážka nebyla). Franco se ani nepokusil na zvířata dostat a na první mé zavolání (pro něj první) přiklusal. Jde o to, že pro nás je momentálně úspěch v tom, že zareagoval hned, bez toho aniž by tam stál a čuměl na ně jak v tranzu (nevidím, neslyším, klepající se a kňourající). Prostě, že mě v tuhle chvíli vnímal.
Zaznamenáno

Barushka
Dogus Suprus
*

Ferďásek vocásek

Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 22. Duben 2010, 11:18:35 »

Ne pochopila jsi to dobře, nejdřív zdrhnul Rusty (na toho jsem zařvala), pak se přidal Franco (to už jsem neřvala), zastavil je asi plot (ale to by jsi ho musela vidět, byly to jen šňůrky a v nich el. cca 1m vysoký, ale to ani jeden z nich nezkusil - už to mě překvapilo, opticky to žádná překážka nebyla). Franco se ani nepokusil na zvířata dostat a na první mé zavolání (pro něj první) přiklusal. Jde o to, že pro nás je momentálně úspěch v tom, že zareagoval hned, bez toho aniž by tam stál a čuměl na ně jak v tranzu (nevidím, neslyším, klepající se a kňourající). Prostě, že mě v tuhle chvíli vnímal.

Aha, tak díky bohu za ty ploty a gratuluju, jen tak dál Wink
Zaznamenáno

"Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je."
J.Werich
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #22 kdy: 22. Duben 2010, 11:26:52 »

Aha, tak díky bohu za ty ploty a gratuluju, jen tak dál Wink

Dík Wink

Jo a vzpomněla jsem si - máš mejlíka - ohledně ZKO.
Zaznamenáno

radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Bačice, Kožka a Mordera

Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 22. Duben 2010, 11:36:26 »

Je samozřejmě supr že přišel, ale myslim že Bára viděla problém v tom, že pes běžel někam, kde sou zvířata a tys o nich nevěděla, takže bejt tam žádná překážka tak by asi nepřišel a průser by byl na světě a jeho by to opět uvrdilo v loveckém konání. Takže z hlediska psa bezva úspěch, z hlediska metodiky spíš klika. Aspoň tak sem to pochopila já Wink...
Zaznamenáno

Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #24 kdy: 22. Duben 2010, 12:05:37 »

Je samozřejmě supr že přišel, ale myslim že Bára viděla problém v tom, že pes běžel někam, kde sou zvířata a tys o nich nevěděla, takže bejt tam žádná překážka tak by asi nepřišel a průser by byl na světě a jeho by to opět uvrdilo v loveckém konání. Takže z hlediska psa bezva úspěch, z hlediska metodiky spíš klika. Aspoň tak sem to pochopila já Wink...

Jako jasně no, to nepopírám. Klika to byla, jelikož na to místo jezdíme pravidelně na stopy, venčíme v okolí pokaždé, a nikdy žádný problém nebyl. Proto byl i na volno. Ty kozy a ovce tam jsou letos poprvé. Teď už o nich vím a můžu s nimi pracovat a i využít toho, že je tam ten ohradník.
Jen mě prostě mrzelo, že v tom hned všichni ze začátku viděli jen ty negativa.
Zaznamenáno

radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Bačice, Kožka a Mordera

Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: 22. Duben 2010, 12:09:51 »

Protože s tebou ten problém všichni sledujeme, skoro každej se ti snažil nějak poradit nebo pomoct a člověk v tom prostě hned vidí ten potenciální průser, kerej pokazí spoustu vodvedený práce a investovanýho času.
Zaznamenáno

Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #26 kdy: 22. Duben 2010, 12:15:59 »

Protože s tebou ten problém všichni sledujeme, skoro každej se ti snažil nějak poradit nebo pomoct a člověk v tom prostě hned vidí ten potenciální průser, kerej pokazí spoustu vodvedený práce a investovanýho času.

Já vím, ale já prostě nemám šanci ho na tý stopovačce udržet když se rozmyslí, že za něčím vystřelí. I když to čekám, ta stopka má nějaké metry a tím rozeběhem který mu umožní vyvine strašnou sílu. Zraní to mě i jeho Sad On se zdá malej, ale když něco chce je jak magor. Je to začarovaný kruh, nevylítanej nebo neunavenej je zase jak magor doma. Proto "polevuju" tam kde si myslím, že si to můžu dovolit.
Zaznamenáno

radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Bačice, Kožka a Mordera

Zobrazit profil
« Odpověď #27 kdy: 22. Duben 2010, 12:18:36 »

Já vím, ale já prostě nemám šanci ho na tý stopovačce udržet když se rozmyslí, že za něčím vystřelí. I když to čekám, ta stopka má nějaké metry a tím rozeběhem který mu umožní vyvine strašnou sílu. Zraní to mě i jeho Sad On se zdá malej, ale když něco chce je jak magor. Je to začarovaný kruh, nevylítanej nebo neunavenej je zase jak magor doma. Proto "polevuju" tam kde si myslím, že si to můžu dovolit.

Se stopkou to chápu, ale osobně bych bejt tebou dávno pořídila tu elektriku. Jinak je to prostě vabank a nikdy nevíš, jestli budeš mít zase štěstí a přijde nebo ne a spoustu práce a snažení s vodpuštěnim v prdeli.
Zaznamenáno

greenangel
Host
« Odpověď #28 kdy: 22. Duben 2010, 12:30:09 »

Jako jasně no, to nepopírám. Klika to byla, jelikož na to místo jezdíme pravidelně na stopy, venčíme v okolí pokaždé, a nikdy žádný problém nebyl. Proto byl i na volno. Ty kozy a ovce tam jsou letos poprvé. Teď už o nich vím a můžu s nimi pracovat a i využít toho, že je tam ten ohradník.
Jen mě prostě mrzelo, že v tom hned všichni ze začátku viděli jen ty negativa.

Prave proto jsem na tom nevidela nic pozitivniho, promin.
Stejne tak si mohla psat, ze F zakousnul ovci. Nevim, jestli mi rozumis.
Zaznamenáno
Pavla+RaF
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #29 kdy: 22. Duben 2010, 13:27:39 »

Se stopkou to chápu, ale osobně bych bejt tebou dávno pořídila tu elektriku. Jinak je to prostě vabank a nikdy nevíš, jestli budeš mít zase štěstí a přijde nebo ne a spoustu práce a snažení s vodpuštěnim v prdeli.

Prave proto jsem na tom nevidela nic pozitivniho, promin.
Stejne tak si mohla psat, ze F zakousnul ovci. Nevim, jestli mi rozumis.

Jo jasně.
Jen prostě kdyby tam třeba bylo: "jo dobrý, ale...."

S EO je to těžší. V plánu je. Osobně si myslím ale, že by mi jeden obojek nestačil, jak už tu hodně lidí psalo, pořiď nejdřív Francovi a pak dokoupíš Rustymu. Zdrhaj oba ( i když se Rusty skoro hned vrací) a přijde mi kravina, aby dostal jen jeden a druhej zvesela zdrhal. Navíc bych chtěla od Canicomu, jelikož se dají ovládat oba psi najednou (nemusím přepínat z jednoho na druhého a hlídat si na kterého je to zrovna přepnuté) a ty jsou dražší.
Zaznamenáno

Stran: 1 [2] 3 4 ... 30   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!