Haf Bez Obav
24. Květen 2012, 09:29:08 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Časopis Výcvik   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 ... 142 143 [144]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Obedience  (Přečteno 116057 krát)
0 uživatelů a 4 Hostů prohlíží toto téma.
Iva_p
Dogus Suprus
*

Pohlaví: Ženské

Ellie, Cassie a Melounek

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2145 kdy: 16. únor 2012, 13:15:56 »

Ále! Jenom chtít!

no právě  Grin
Zaznamenáno

bodlinka
Vítěz výstavy (BIS)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2146 kdy: 16. únor 2012, 20:31:52 »

tyjo, díky - to se uplně červenám  Embarrassed On je Milouš no, ale bohužel plný počet bodů za to nedostává  Grin Trošku nám v tomhle svítí naděje v novém řádu, kde je jeden cvik "celkový dojem" - tam bysme mohli zazářit  Cool On by to bylo celkově mnohem lepší, kdyby panička nebyla líná jak vandrácká veš Lips Sealed

hele jako sranda jo, ale vocamcaťpocamcať - tohle už zavánělo celorepublikovou ostudou  Grin Navíc není odstavená, ale naplno se soustředí na svojí hvězdnou agility kariéru  Tongue 

Tssss, za tu jeho uzasnou chuzi u nohy bych mu dala tak 150% procent bodu, fakt! Tohle jsem videla prvne a uplne me dostal, on je uzasnak  Love nemas nekde videjko? Grin

A proc si skoncila s Ellie?
Zaznamenáno

Iva_p
Dogus Suprus
*

Ellie, Cassie a Melounek

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2147 kdy: 17. únor 2012, 09:42:36 »

Tssss, za tu jeho uzasnou chuzi u nohy bych mu dala tak 150% procent bodu, fakt! Tohle jsem videla prvne a uplne me dostal, on je uzasnak  Love nemas nekde videjko? Grin

A proc si skoncila s Ellie?

Tohle mi samozřejmě hrozně lichotí - děkuju  Cool, ale ona to zase taková sláva není, sama si viděla, že se předchází a občas je těžký to jeho nadšení ukočírovat, nicméně úžasňák on je, to jo  Love Videjko někde mám, tedy přesně řečeno - někde u Radechy  Grin Cry

S Ellie občas cvičím, trénování jí celkem baví a narozdíl o Meldy je taková soustředěnější. Problém je, že tomu tak není vždy a když se jí nechce, tak s tím neumím moc hnout a to mě štve Roll Eyes V podstatě jsem jí odstavila proto, že jsem měla pocit, že jí to moc nebaví a přišlo mi to, že to bylo takový lámání přes koleno. Ona má agi, to jí baví a řekla bych, že jí to stačí, nicméně říkala jsem si, že jí pro zpestření zase zkusím někdy vytáhnout na trénink ke Kristýně  Grin
Zaznamenáno

radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Bačice, Kožka a Mordera

Zobrazit profil
« Odpověď #2148 kdy: 17. únor 2012, 10:21:54 »

Náhodou, v létě u nás dřela jak mourovatá Grin
Zaznamenáno

katmai
Vítěz výstavy (BIS)

Jazee

Zobrazit profil
« Odpověď #2149 kdy: 26. Březen 2012, 09:49:25 »

Dva české týmy (Vilemína s Dargoušem a Lucka s Joyem - který se včas našel  Smiley ) splnily včera v Rakousku NOVÉ OB2  Thumb Up A pak že to nejde. Lucka dokonce na bedně.
Zaznamenáno
radecha
Strážný Pes
Dogus Suprus Maximus
*

Bačice, Kožka a Mordera

Zobrazit profil
« Odpověď #2150 kdy: 26. Březen 2012, 10:04:06 »

Já eště furt pořádně nevim, co to vobnáší Grin
Zaznamenáno

Stran: 1 ... 142 143 [144]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!